ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΡΑΧΩΒΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 135ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "HOTEL ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΥ"

 Ιδιαίτερες στιγμές χαλάρωσης στο ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΥ, μόλις πέντε λεπτά από την ΑΡΑΧΩΒΑ!!135€ από 215€ για αξέχαστη εμπειρία 2 ατόμων στον πιο όμορφο προορισμό με δύο διανυκτερεύσεις σε πλήρως εξοπλισμένο δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι, πρωινό, γεύμα, early check in και late check out στο “Χάνι Ζεμένου”, 5χλμ από την Αράχωβα. Ιδανικό σημείο για να ξεκινήσετε τις εξορμήσεις σας στην Αράχωβα και στις γύρω περιοχές!! Έκπτωση 37%!!



 135€ για ένα μαγευτικό 3ήμερο δύο (2) ατόμων στην Αράχωβα με 2 διανυκτερεύσεις, Πρωινό, Ημιδιατροφή (ένα γεύμα ή ένα δείπνο), ένα Παιδί έως 5 ετών δωρεάν, Early check in - Late Check out, σε Δίκλινο Δωμάτιο στο Hotel Χάνι του Ζεμενού! Αρχικής αξίας 210€. Έκπτωση 36%!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,99 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΗΤΗ ΤΡΟΜΠΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 95ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ "ΑΜΑΔΡΥΑΣ 4* LUXURY MAISON&SPA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14,99 ΓΙΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ ΣΧΗΜΑΤΟΣ U

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΒΑ ΚΡΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 31 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ/ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ ASWF

 31€ για την αγορά και την τοποθέτηση μίας (1 ) αντηλιακής μεμβράνης (American Standard Window Films) σε 3 αποχρώσεις, στο πίσω παρμπρίζ ή ακόμα και περισσότερες σε όλο το αυτοκίνητο, αρχικής αξίας 85€. Έκπτωση 64%!
 33€ για την αγορά και τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών ASWF στο πίσω παρμπριζ του αυτοκινήτου, με επιλογή ανάμεσα σε 3 αποχρώσεις, για όλους τους τύπους των αυτοκινήτων ακόμα και σε JEEP για ύψιστα ποσοστά οπτικής ακρίβειας απο την American Standard Window Film στο Ίλιον . Με αγορά 3 κουπονιών μπορούν να τοποθετηθούν αντηλιακές μεμβράνες σε όλο το αυτοκίνητο ( εκτός απο το μπροστινό παρμπρίζ )! Αρχικής Αξίας 85€, Έκπτωση 62%.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "NESTOR YANNAKIS"

ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 84ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ 50 ΤΟΥΦΕΣ EXTENSION ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "PROFILE HAIR"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ DVD/CD/MP3 ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΕΤΕΣ Η ΚΑΣΕΤΕΣ ΗΧΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 24,90 ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ 3 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΡΟΥΧΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 38ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΔΡΙΚΟ CALVIN KLEIN ΤΖΙΝ ΜΕ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ "CK-RELAXED STRAIGHT LEG"

ΚΑΛΛΙΘΕΑ:ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 54 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ/ΜΕ 28 ΓΙΑ NAIL ART/ΜΕ 34 ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ/ΜΕ 58 ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ/ΜΕ 45 ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ/ΜΕ 98 ΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ "BEAUTY AND STYLE"

 54€ από 430€ για σεμινάρια μασάζ προσώπου και σώματος, από τη Σχολή “Beauty and Style” στην Καλλιθέα
 28€ από 250€ για σεμινάρια nail art (διακόσμηση νυχιών) με ζωγραφική και διακοσμητικά, διάρκειας 10 ωρών, από τη Σχολή “Beauty and Style” στην Καλλιθέα
 34€ από 280€ για σεμινάρια αποτρίχωσης με κερί σε σώμα και κλωστή σε πρόσωπο, από τη Σχολή “Beauty and Style” στην Καλλιθέα
 58€ από 410€ για σεμινάρια περιποίησης άκρων, από τη Σχολή “Beauty and Style” στην Καλλιθέα
 45€ από 250€ για σεμινάρια μακιγιάζ πρωινό-βραδινό ή σεμινάρια θεραπείας προσώπου rejuvance, από τη Σχολή “Beauty and Style” στην Καλλιθέα
 98€ από 550€ για σεμινάρια κομμωτικής για χτενίσματα, από τη Σχολή “Beauty and Style” στην Καλλιθέα
 118€ από 800€ για σεμινάρια κομμωτικής για κουρέματα, από τη Σχολή “Beauty and Style” στην Καλλιθέα

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 23.90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΕΤ ΤΑΙΝΙΑΣ LED 5ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 8,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΜΕ 150 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ LED ΦΩΤΑΚΙΑ ΜΠΛΕ Η ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 11.90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΕΝΟΥ ΑΕΡΟΣ



Μαζέψτε τα καλοκαιρινά ρούχα τοποθετώντας τα στις σακούλες κενού αέρος και εξοικονομήστε χώρο και χρήμα! 17.90 ευρώ για 8 σακούλες αποθήκευσης ρούχων κενού αέρος, διαστάσεων 80 x 130εκ για να αποθηκεύσετε γρήγορα και εύκολα τα ρούχα σας με τη βοήθεια της ηλεκτρικής σας σκούπας, από το Sulehria Store, αξίας 52 ευρώ - έκπτωση 66%. Δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!