ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ BRUNCH&ΚΑΦΕΣ "THE PRINCE BARSSERIE"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ-ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ(ΠΟΛΟ) ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ "Α.Σ ΑΡΗΣ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ..ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ/ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΑΜΛΕΤ ΣΤΗΝ 4"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ZUMBA&ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

Για Έξι (6) Ομαδικά Μαθήματα Ζumba (Διάρκειας 60' έκαστο) στον Ανανεωμένο Χώρο της Φημισμένης Σχολής Χορού Studio Paso Libre & Pilates Studio στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης! Η ιδανική Ανοιξιάτικη Προσφορά, με το Απόλυτο Fitness Party, που έχει κατακτήσει εκατομμύρια οπαδούς Παγκοσμίως προσφέροντας ταυτόχρονα, Διασκέδαση, Χαρά & Καύση εκατοντάδων Θερμίδων! 
Για Oλοκληρωμένο Mηνιαίο Πρόγραμμα Γυμναστηρίου, με χρήση όλων των Οργάνων-Μηχανημάτων Ενδυνάμωσης και Αερόβιας Άσκησης (Διάδρομοι-Ποδήλατα-Ελλειπτικά-Ελεύθερα Βάρη, κ.α.) & Μηνιαία συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας (Aerobics, Pilates, Ορθοσωματική κ.α) & Δύο (2) Συνεδρίες με το Μηχάνημα Δόνησης Crazy Fit Massage & Μηνιαία Χρήση Σάουνας, με την Εγγύηση Δυναμικού Αποτελέσματος του Γυμναστηρίου Alexia Gym στον Εύοσμο! Μεταμορφώστε ιδανικά το Σώμα σας, με τον πλέον Οικονομικό τρόπο για Υπέροχες Ανοιξιάτικες και Καλοκαιρινές Εμφανίσεις! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:FISH SPA ΠΟΔΙΩΝ/ΒΑΨΙΜΟ ΝΥΧΙΩΝ-ΜΑΣΑΖ ΠΟΔΙΩΝ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΤΑΤΟΥΑΖ/ΣΧΕΔΙΑ TATTOO

Καλωσόρισε την Άνοιξη και προετοιμάσου για ξεχωριστές Καλοκαιρινές Εμφανίσεις με ένα Μοναδικό Tattoo Επιλογής σου, από την Εξειδικευμένη Ομάδα Artist του Pair a Dice Studio στην Τούμπα! Πρώτη Επιλογή μόλις με 24 ευρώ (από 50 ευρώ) για Ένα (1) Μονόχρωμο Tattoo με 1 ή 2 γράμματα, Διαστάσεων 5Χ5! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 49 ευρώ (από 100 ευρώ) για Ένα (1) Μονόχρωμο Tattoo - Φράση έως 4 Λέξεις, Διαστάσεων έως 14cm ή Ένα (1) Μονόχρωμο Tattoo Stencil με Επιλογή ανάμεσα σε πολλά και εντυπωσιακά σχέδια , Διαστάσεων 10Χ10! Γιατί τo κάθε Tattoo έχει το Μοναδικό Συμβολισμό του! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ-ΜΠΑΣΗΣ-ΓΑΡΓΑΡΟΥΝΑΚΗΣ "STAGE BY NIGHT"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ-ΨΥΞΗΣ NOTEBOOK

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ-ΤΗΓΑΝΙΑ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΗΝΙΑΙΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ BAUSCH AND LOMB SOFTLENS 59-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

14,5€ για μία (1) συσκευασία με 3 ζευγάρια (6 τεμάχια) μηνιαίων φακών επαφής Bausch and Lomb SoftLens 59, σε βαθμούς από -1 έως -9 μυωπίας, και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, από το κατάστημα οπτικών OCG - Οπτικό Κέντρο Γλυφάδας, αρχικής αξίας 35€. Έκπτωση 60%!!
Από 5€ για ένα travel pack που περιλαμβάνει τσαντάκι με καθρέπτη, θήκη φακών επαφής, υγρό καθαρισμού Aquasoft 60ml & ένα ζευγάρι φακούς επαφής για να τα μεταφέρετε με ασφάλεια στο ταξίδι σας ή 14,80€ για μία συσκευασία με 6 τεμάχια μηνιαίους φακούς επαφής Bausch & Lomb Soflens 59 από το κατάστημα οπτικών Ματιά!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ ΜΠΡΑΤΣΟΥ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

12€ Μόνο για να Αντιμετωπίσετε Όλους τους Μυοσκελετικούς Πόνους με Φυσικό Τρόπο, Χωρίς Φάρμακα, με τον Πρωτοποριακό Μηχανισμό Επιθεμάτων Μικρορευμάτων Painmaster (MCT), που είναι Ασύγκριτα Αποτελεσματικό και Σταματά τον Πόνο, απλά τοποθετώντας τον περιμετρικά της πονεμένης περιοχής! Το προϊόν είναι κλινικά ελεγμένο (FDA, EKEBΥΛ, CE), είναι ελαφρύ και διακριτικό για να Φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας! Με αποστολή στον Χώρο σας! Αρχικής Αξίας 24,95€ - Έκπτωση 52%

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ-ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΒΙΒΛΙΑ/ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ-ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΠΑΙΔΙΚΑ "ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΤΑΙΧΜΙΟ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΑΛΩΔΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ IPHONE5/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΠΟ ΑΓΝΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 'IONIAN SEA HOTEL&VILLAS"

ΛΕΥΚΑΔΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ "RED TOWER 4*"

ΜΥΤΙΛΗΝΗ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ "BELVEDERE HOTEL 4*"

ΚΥΘΝΟΣ-ΠΑΡΟΣ-ΣΕΡΙΦΟΣ-ΜΗΛΟΣ-ΣΥΡΟΣ-ΑΝΔΡΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

10€ εκπτωτικό κουπόνι για να περάσετε το ΠΑΣΧΑ στην Άνδρο με ελεύθερη επιλογή από 3 ξενοδοχεία !!! Μία προσφορά από το ταξιδιωτικό γραφείο AIRCOSMOS!!!
10€ εκπτωτικό κουπόνι για να περάσετε το ΠΑΣΧΑ στη Σύρο με ελεύθερη επιλογή από 4 ξενοδοχεία !!! Μία προσφορά από το ταξιδιωτικό γραφείο AIRCOSMOS!!!
10€ εκπτωτικό κουπόνι για να περάσετε το ΠΑΣΧΑ στη Μήλο με ελεύθερη επιλογή από 10 ξενοδοχεία !!! Μία προσφορά από το ταξιδιωτικό γραφείο AIRCOSMOS!!!
10€ εκπτωτικό κουπόνι για να περάσετε το ΠΑΣΧΑ στη Σέριφο με ελεύθερη επιλογή από 3 ξενοδοχεία !!! Μία προσφορά από το ταξιδιωτικό γραφείο AIRCOSMOS!!!
10€ εκπτωτικό κουπόνι για να περάσετε το ΠΑΣΧΑ στη Πάρο με ελεύθερη επιλογή από 6 ξενοδοχεία !!! Μία προσφορά από το ταξιδιωτικό γραφείο AIRCOSMOS!!!
10€ εκπτωτικό κουπόνι για να περάσετε το ΠΑΣΧΑ στη Κύθνο με ελεύθερη επιλογή από 2 ξενοδοχεία !!! Μία προσφορά από το ταξιδιωτικό γραφείο AIRCOSMOS!!!

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΛΕΥΚΑΔΑ-ΝΥΔΡΙ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "STUDIOS LEFTERIS"

ΚΩΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "LAURA HOTEL"

ΤΖΙΑ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "PALOMA BLANCA"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ/ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΟΙ ΒΡΑΧΟΙ"

ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ:ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ/ΠΙΤΣΑ "PASTA PIZZA"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ "ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ "ALLOU FUN PARK"

ΧΑΛΚΙΔΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "BEST WESTERN LUCY HOTEL"

ΑΘΗΝΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ:ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ"ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΓΕΥΣΕΙΣ"

ΑΘΗΝΑ-ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ:ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΓΕΥΜΑ/ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟΨΕ ΠΑΛΙ"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ/ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "XANA ZOO KIDS CLUB"


Για να παρακολουθήσουν 2 άτομα τη νέα παιδική παράσταση του Μάνου Βαφειάδη σε σκηνοθεσία του μοναδικού Κώστα Καπετανίδη «ΧΑΝΑ ΖΟΟ Kids Club» στο GAZI Music Hall! Δίνετε 2€ για την αγορά του κουπονιού και 12€ στο ταμείο για 2 άτομα! Συνολικά, μόνο 14€ για να απολαύσετε μια υπέρ-παραγωγή με μουσική και τραγούδι αλλά και interactive παιχνίδια & happenings που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους!
Ελάτε όλοι να θυμηθούμε τα αγαπημένα μας τραγούδια όπως "Τα παπάκια", "Ο Μπαρμπαμπρίλιος", "Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι", "Αχ κουνελάκι" και πολλά άλλα!

ΑΘΗΝΑ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ:ΟΥΖΕΡΙ-ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ "ΣΤΑ ΟΡΙΑ"

ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ "TRENDY HAIR"

29€ για 2 βαφές ή 2 ανταύγειες για όλο το κεφάλι, 2 κουρέματα και 2 χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου), για όλα τα μήκη μαλλιών με τα επαγγελματικά προιόντα Matrix by L Oreal, και αποκτήστε εντυπωσιακή εμφάνιση απολαμβάνοντας τις καλλιτεχνικές υπηρεσίες του μοντέρνου κομμωτηρίου Trendy Hair στη Νέα Ερυθραία. Αξίας 260€. Έκπτωση 89% 

Best Offer! 35€ για 14 υπηρεσίες γυναικείας ομορφιάς που περιλαμβάνουν 2 βαφές για όλο το κεφάλι, 8 χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου), 2 κουρέματα και 2 θεραπείες ενυδάτωσης, για όλα τα μήκη μαλλιών με τα επαγγελματικά προιόντα Matrix by L Oreal, για να τραβήξετε όλα τα βλέμματα επιλέγοντας το look που σας ταιριάζει, στο κομμωτήριο Trendy Hair στη Νέα Ερυθραία. Αξίας 340€. Έκπτωση 90% 

6€ για 1 κούρεμα/λούσιμο ή 1 χτένισμα/λούσιμο (ίσιωμα ή φλου) και 1 μάσκα ενυδάτωσης για όλα τα μήκη μαλλιών με τα κορυφαία προιόντα της L Oreal, και απολαύστε τις επαγγελματικές υπηρεσίες του κομμωτηρίου Trendy Hair στη Νέα Ερυθραία. Αξίας 25€. Έκπτωση 76%

ΑΘΗΝΑ:ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΠΙΚΙΝΙ/ΠΟΔΙΑ/ΜΑΣΧΑΛΕΣ/ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ "AISTHETIC-PLASTIC CENTER"