ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΡΑΧΩΒΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 59 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ARAHOVA INN

ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ "ΑΙΩΝ HOTEL"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΗΜΙΣΜΕΝΗ MONA LISA ART PUB

 Απολαυστικό Ταξίδι Γεύσεων Δύο (2) Ατόμων, για Γεύμα ή Δείπνο με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο, με Μοναδικά Λουκάνικα, Λαχταριστά Κρεατικά, Γευστικά Ορεκτικά, Ολόφρεσκες Σαλάτες και τουλάχιστον 60 Διεθνείς Ετικέτες Μπύρας, στο Υπέροχο και Ατμοσφαιρικό Εσωτερικό και Εξωτερικό Περιβάλλον που Θυμίζει Έργο Τέχνης...στην Φημισμένη Mona Lisa Art Pub! Για τους Λάτρεις των ιδιαίτερων Γεύσεων, με Εξαιρετικές Γαστρονομικές Προτάσεις και με Απόλυτες Γεύσεις Μπύρας, σε ένα Περιβάλλον που συνδυάζει την κλασσική Αγγλική Pub, με τα σύγχρονα Ελληνικά δεδομένα, με Μουσικές Επιλογές που Ενθουσιάζουν, σ' ένα Χώρο που σε Αγκαλιάζει!

THESSALONIKH STAND UP COMEDY SHOW ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ

 Για Ένα Εισιτήριο της Ξεκαρδιστικής Παράστασης THEssaloniki stand up comedy show με Έναν εκ των Κορυφαίων Εκπροσώπων του Stand Up Comedy στη Χώρα μας, τον Μοναδικό Γιώργο Χατζηπαύλου και τους Αντρέα Πασπάτη, Ήρα Κατσούδα, Θανάση Cain Σαμαρά, Στέλιο Ανατολίτη και Βασίλη Κατέρη στο Θέατρο Αριστοτέλειον! Ο Αγαπημένος Ηθοποιός, με την Συντροφιά 5 Κωμικών από την Θεσσαλονίκη, θα μας Παρουσιάσει μία από τις Καλύτερες Stand Up Comedy της Χρονιάς, με Μία παράσταση που θα σας κάνει να Γνωρίσετε ένα Υπέροχο Είδος Κωμωδίας ή να το Αγαπήσετε ακόμα περισσότερο!!! 

ΑΝΤΡΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ BOXER SERGIO TACCHINI ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 8,90 ΕΥΡΩ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ STAR DRIVE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

 15€ για αυτοκίνητο που λάμπει μέσα-έξω με μία super προσφορά που περιλαμβάνει οικολογικό εσωτερικό καθαρισμό χωρίς φάρμακα και χημικά, απολύμανση καμπίνας, καθαρισμός A/C με ειδικό απολυμαντικό, μη τοξικό, εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι με οικολογικά σφουγγάρια, κέρωμα εξωτερικό 6μηνης προστασίας με προϊόντα Polarchem, γυάλισμα χρώματος (δεν περιλαμβάνει αφαίρεση γρατσουνιών) και κρυσταλλοποίηση όλων των τζαμιών, από το “Star Drive” στη Ν. Φιλαδέλφεια, αρχικής αξίας 100€ - Έκπτωση 85%!!!
 Super Offer! 24€ για έναν ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου με προϊόντα Polarchem και Autoglym που περιλαμβάνει απομάκρυνση και αφαίρεση λεκέδων, συντήρηση των εσωτερικών πλαστικών και δερμάτινων επιφανειών, κέρωμα, απολύμανση συστήματος κλιματισμού & αεραγωγών, απολύμανση και απόσμηση καμπίνας με όζον Ο3, εξωτερικό πλύσιμο,κέρωμα/κρυσταλλοποίηση παμπρίζ καθώς και καθαρισμό ζαντών, για την ολική ανανέωση του αυτοκινήτου σας στο Star Drive, στη Ν.Φιλαδέλφεια. Αξίας 100€. Έκπτωση 76%.
 8€ για ένα πακέτο καθαρισμού αυτοκινήτου που περιλαμβάνει: 1. εξωτερικό πλύσιμο με ενεργό αφρό, 2. γυάλισμα ζαντών και ελαστικών, 3. εξωτερικό κέρωμα, 4. εσωτερικό πλύσιμο, 5. ενυδάτωση και συντήρηση εσωτερικών επιφανειών και αρωματισμό καμπίνας, 6. απολύμανση καμπίνας με μηχάνημα wurth (Καθαρισμός A/C και απολύμανση αεραγωγών), με την σφραγίδα του Star Drive στη Ν.Φιλαδέλφεια. Αξίας 25€. Έκπτωση 68%. 
 15€ για 1 Πλήρη μικροβιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου με 10 υπηρεσίες και με προϊόντα Polarchem και Autoglym που περιλαμβάνει καθαρισμό καμπίνας, καθαρισμό των αεραγωγών του A/C, ενυδάτωση ταμπλό, απολύμανση καμπίνας και αντιμετώπιση των μικροβίων με γεννήτρια όζοντος, αρωματισμό καμπίνας, εξωτερικό πλύσιμο, υγρό κέρωμα και αδιαβροχοποίηση/κρυσταλλοποίηση παρμπρίζ, εξωτερικό υγρό κέρωμα κ.α...με την σφραγίδα του Star Drive στη Ν.Φιλαδέλφεια. Αξίας 65€. Έκπτωση 77%.
 Super Offer! 29€ για ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου με προϊόντα Polarchem και Autoglym που περιλαμβάνει απομάκρυνση και αφαίρεση λεκέδων, συντήρηση των εσωτερικών πλαστικών και δερμάτινων επιφανειών, κέρωμα, απολύμανση συστήματος κλιματισμού & αεραγωγών, απολύμανση και απόσμηση καμπίνας με όζον Ο3, εξωτερικό πλύσιμο,κέρωμα/κρυσταλλοποίηση παμπρίζ καθώς και καθαρισμό ζαντών, για την ολική ανανέωση του αυτοκινήτου σας στο Star Drive, στη Ν.Φιλαδέλφεια. Αξίας 100€. Έκπτωση 71%.

3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟΣ ΜΕ 75 ΕΥΡΩ

ΓΕΥΜΑ Η ΔΕΙΠΝΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ" ΣΤΟΝ Ν.ΚΟΣΜΟ