ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΖΩΓΡΑΦΟΥ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 50ΕΥΡΩ ΓΙΑ 6 ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ-ΜΑΣΚΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΛΟΥΣΙΜΑΤΑ ΣΤΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ"

ΠΗΛΙΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 95ΕΥΡΩ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 11 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΙΧΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΑΡΑΚΙ SHAKE WEIGHT


 11€ Συλλεκτικό Ρολόι Τοίχου με την Αγαπημένη σας Φωτογραφία σε 2 διαστάσεις με ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ μηχανισμό,δυνατότητα επιλογής διάταξης Αριθμών & Στυλ. Πρωτότυπο & Πρακτικό ρολόι για όλους τους χώρους σαλόνι κουζίνα παιδικό δωμάτιο γραφείο. Ιδανικό για Επιχειρηματικό Δώρο! 

 Ανατρεπτικό και ολοκαίνουριο το βαράκι Shake Weight ήρθε να δώσει μια άλλη νότα στην γυμναστική! Βασίζεται σε νέα τεχνική εκγύμνασης, τη Δυναμική Αδράνεια, που ενεργοποιεί διαρκώς τους μύες των χεριών, των ώμων και του θώρακα! Απο το Magic Hole στην Καισαριανή και με δυνατότητα Πανελλαδικής Αποστολής!  

ΔΑΦΝΗ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 3 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "ΓΕΩΡΓΙΑ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 44ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΙΟΝΙΣΤΗ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΑΕΡΑ VITALIS

 44€ για να αποκτήσετε τον Ιονιστή-Καθαριστή αέρα Vitalis!! Σύστημα καθαρισμού αέρα με απόδοση για 100 m2, με εργονομικό σχεδιασμό και υψηλή απόδοση. Φρέσκος υγιεινός αέρας όπως στην θάλασσα, το δάσος και στην εξοχή. Αυτή η ιδιαίτερα αποτελεσματική συσκευή καθαρισμού του αέρα θα συμπληρώσει στον αέρα του εσωτερικού χώρου με έως και 3 εκατ. αρνητικά φορτισμένα ιόντα ανά κυβικό μέτρο αέρα! Δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα Car-Gadgets.

ΚΑΜΙΝΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 6ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΤΕΟ&ΜΕ 22 ΕΥΡΩ ΓΙΑ SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ "ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΑΝΤΙΑ ΑΦΗΣ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ-IPAD-IPOD ΚΑΙ ΣΕΤ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ&ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΙΑ IPHONE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ CHARMS -ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΚΕΦΑΛΑΡΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ-ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ "DEJA VU CAFE BAR-RESTAURANT"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ"

 Ο Γιάννης Χουβαρδάς, στην πρώτη του σκηνοθεσία επί ελληνικού εδάφους μετά την ολοκλήρωση της θητείας του στο Εθνικό Θέατρο, ασχολείται για δεύτερη φορά με έργο του Γιον Φόσσε, του πολυγραφότατου και πολυβραβευμένου Νορβηγού θεατρικού συγγραφέα που αποτελεί φαινόμενο για το παγκόσμιο θέατρο. Έτσι, μετά το «Τόσο Όμορφα», επανέρχεται με τις «Παραλλαγές Θανάτου», μια αλληγορία για την αγάπη, τη ζωή, τη γέννηση και τον θάνατο στο Θέατρο Πορεία με τους Νίκο Καραθάνο, Χρήστο Λούλη, Γιάννο Περλέγκα, Άλκηστη Πουλοπούλου, Μαρία Πρωτόπαπα, Λυδία Φωτοπούλου σ’ ένα τετράγωνο κομμάτι πάγου μέσα σε ένα πουθενά... Παρακολουθήστε την παράσταση με 18€ τα 2 άτομα!  

ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ/ΜΑΣΑΖ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΑΠΟ 9ΕΥΡΩ&ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


 9€ για 1 Massage Κυτταρίτιδας με το χέρι διάρκειας 25 λεπτά σε συνδυασμό με 1 Θεραπεία Θερμοκουβέρτας διάρκειας 30 λεπτά, για να καταπολεμήσετε στοχευμένα το τοπικό πάχος και για αποτελεσματική σύσφιξη του δέρματος, στο Studio αισθητικής της Δέσποινας Κυπραίου στο Πειραιά. Αξίας 50€. Έκπτωση 82%. 


 9€ για 3 Θεραπείες Λεύκανσης Προσώπου με βιταμίνη C διάρκειας 50 λεπτά η κάθε μια, για να επαναφέρετε την ελαστικότητα, τη φωτεινότητα και τον τόνο της επιδερμίδας σας, λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, στον χώρο του Υπηρεσίες Ευεξίας και Σώματος στο Μαρούσι, (λίγα μέτρα από το σταθμό του ΗΣΑΠ). Αξίας 110€. Έκπτωση 92%. 


ΑΛΙΜΟΣ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΛΟΥΣΙΜΟ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ "YORKELL"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 6ΕΥΡΩ ΓΙΑ FULL BODY ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ


 7€ από 35€ για μία Συνεδρία Full Body Σουηδικό Μασάζ, με προαιρετική συνδρομή ηλεκτρομάλαξης ή αλατοθεραπείας, διάρκειας 35 λεπτών. Με την αγορά κουπονιού για 2 μασάζ θα πάρετε ΔΩΡΟ ένα τεστ Τροφικής Δυσανεξίας ή ένα τεστ Βιοενεργειακής διάγνωσης αξίας 80€!!!


ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 7ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΦΟΡΑ/ΑΠΟ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ STAND ΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 6,99 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΠΟΡΤΑΣ


 Θα σας βάλει σε τάξη... όλα τα παπούτσια σας! Από 15€ για ένα stand αποθήκευσης 30 ζευγαριών παπουτσιών με 10 ράφια, ελαφρύ και απλό στη συναρμολόγηση με παραλαβή ή αποστολή από την Hellas Tech!
 Αφήστε την ανησυχία σας μακριά από την πόρτα σας! Από 6,99€ για έναν συναγερμό πόρτας με δυνατή σειρήνα 120dB και μηχανικό stop για χρήση στο σπίτι, το γραφείο ή σε δωμάτιο ξενοδοχείου με παραλαβή ή αποστολή από την Hellas Tech!

 Σύστημα συναγερμού Secure Pro keypad Alarm System έντασης 110 db από 8.99€! Από την Hellas-tech με παραλαβή από το κατάστημα, ή αποστολή ή αντικαταβολή!



 Αεροστοπ Πόρτας σε 2 χρώματα, εμποδίζει το κρύο και τις σκόνες από 4.9€!! Από την Hellas-tech με παραλαβή από το κατάστημα ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή!

ΜΟΣΧΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

ΔΑΝΙΑ(ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ):ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "GRAND HOTEL COPENHAGEN 4*"

ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-5ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ELITE PALACE 4*"

ΔΙΑΒΟΛΑΚΙ Η ΑΓΓΕΛΑΚΙ?



ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5.99 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 USB COMPUTER MINI VACUUM ΣΚΟΥΠΑΚΙ

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "SCANDIC GRAND MARINA 4*"

ΒΥΖΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΦΩΤΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΣΤΩΙΚΟΣ"

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ"

 Πρωτοχρονιά στη Λίμνη Πλαστήρα, στο Ξενώνα Το Πέτρινο! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Παραδοσιακό Πρωινό, με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Σπιτικό Λικέρ σε διάφορες γεύσεις ή τοπικό Κρασί για καλωσόρισμα και οι απογευματινοί καφέδες ή άλλα ροφήματα! Παρέχεται απεριόριστη καύση ξύλων και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 60ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ "CLOWPARTY"

ΚΟΡΗΣΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΜΕ 100ΕΥΡΩ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ 50 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ KODAK PHOTOGRAPHY PROFESSIONAL

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΡΟΛΟΙ ΧΕΙΡΟΣ ΑΠΟ 38,9ΕΥΡΩ

ΑΛΙΜΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 18ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "GREEKS"

 Ελληνικές μοντέρνες γεύσεις!! Μόνο 18€ από 37€ (-51%) για ένα μενού 2 ατόμων, που περιλαμβάνει μία (1) σαλάτα, δύο (2) ορεκτικά και δύο (2) κυρίως πιάτα, στο νέο και cosy Greeks Restaurant που βρίσκεται στον Άλιμο. Γευθείτε εκπληκτικές ελληνικές γεύσεις με τα πιο αγνά υλικά και διασκεδάστε στις βραδιές με Live μουσική!!

 18€ Μόνο για ένα Απολαυστικό Γεύμα δύο Ατόμων στο Εστιατόριο GReeks στον Άλιμο! Ένα Ολοκαίνουριο Εστιατόριο με τις καλύτερες κριτικές ως προς την ποιότητά του, σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τις γεύσεις του σε έναν Όμορφα Διακοσμημένο Χώρο που θυμίζει Νησί! Γεύσεις από Ελλάδα και Βραδιές με Ζωντανή Μουσική! Αρχικής Αξίας 37€ - έκπτωση 51%


18€ για ένα πλούσιο και ιδιαίτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ με ξεχωριστές γεύσεις που περιλαμβάνει: Δύο Ορεκτικά ελεύθερης επιλογής, μία Σαλάτα ελεύθερης επιλογής και δύο κυρίως πιάτα της επιλογής σας από: Φιλέτο κοτόπουλο, Μπιφτέκια γαλοπούλας, Μπιφτέκια greeks, Χορινομπριζόλα, Σπαγγέτι λαχανικών. Ισχύει και για τις βραδιές με Live μουσική. Στο ελληνικό εστιατόριο GREEKS στον Άλιμο. Αρχικής αξίας 37€. Έκπτωση 51%

ΔΕΛΦΟΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΦΩΤΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "DELPHI PALACE"

99€ από 220€ ( Έκπτωση 55%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Delphi Palace! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Hamam και της Sauna καθημερινά, καθώς και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! 

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στους Δελφούς μια ανάσα από την Αράχωβα, στο Delphi Palace! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Μεσημεριανό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 249€ από 510€ ( Έκπτωση 51%)! Προσφέρονται γλυκά για καλωσόρισμα! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Hamam και της Sauna καθημερινά, καθώς και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΚΕΥΗ-ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ/ΜΙΞΕΡ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ-MAGIC TAP-ΨΗΦΙΑΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΣ ΠΟΛΥΚΟΦΤΗΣ-FAT MAGNET-ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΚΟΦΤΗΣ ΓΙΑ ΦΡΟΥΤΑ-ΛΑΧΑΝΙΚΑ-ΤΗΓΑΝΙ-ΣΕΤ ΑΠΟ ΜΠΡΙΚΙΑ

 55€ για ένα επαναφορτιζόμενο μίξερ χειρός Ariete,multi chopper & blender,έχει εργονομικό σχεδιασμό και αυτονομία για 20 λεπτά.Μία προσφορά από την Sulehria Store στην Αθήνα,αρχικής αξίας 72€! 

 55€ για 1 Σετ Μίξερ Ariete που Περιλαμβάνει Μίξερ Χειρός, Multi Chopper και Blender, με Δυνατότητα Παραλαβής από το SULEHRIA STORE και με Πανελλαδική Αποστολή στο Χώρο σας!!Αρχικής αξίας 72€!!