ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 90€ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL ANGELOS"

 Διακοπές στην Καταπράσινη Χαλκιδική!! 90€ από 150€ για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων στο παραθαλάσσιο Hotel Angelos που βρίσκεται στον Όρμο Παναγίας της Σιθωνία στην Χαλκιδική!! Ξεχωριστές διακοπές σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον πάνω στην θάλασσα!! Έκπτωση 40%!!
 Χαλκιδική! 109€ από 182€ για 4 μέρες, 3 νύχτες για 2 άτομα για την περίοδο του Ιουλίου και δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 5 ετών, στο Hotel Angelos, πάνω στο κύμα της παραλίας του Όρμου. Έκπτωση 40%.

ΡΩΣΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΠΡΕΜΙΕΡΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 59€ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΑΡΑΜΑΡΛΗ

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΝΥΦΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25€ ΚΑΙ ΜΕ 75€ ΓΙΑ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ "LILIYA SPA&BEAUTY"

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ KAREAS GYM ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕ 45€

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕ 10€ Η 13€

ΕΙΔΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΥΛΕΣ-ΡΑΓΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8,9€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

Για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου για την πολυαναμενόμενη Συναυλία της Αγαπημένης Μελίνας Ασλανίδου με συνοδεία Δεκαμελούς Ορχήστρας και των Ξεχωριστών Ποντιων Ερμηνευτών Στάθη Νικολαΐδη και Πέλας Νικολαΐδη την Παρασκευή 13 Ιουνίου στο Πρώην Στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά... στην Μοναδική της Εμφάνιση για αυτό το Καλοκαίρι στην πόλη μας, που Διοργανώνεται από την Ένωση Ποντίων Καλαμαριάς, υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς και την Υποστήριξη του Ράδιο Θεσσαλονίκη! Απολαύστε Ένα Μοναδικό Μουσικό Ταξίδι με Τραγούδια που Συγκινούν και Ξεσηκώνουν...Ερμηνευμένα με τη Σπάνια Χροιά και το Προσωπικό Στοιχείο που δίνουν και οι 3 Ερμηνευτές στις Μουσικές Παραστάσεις τους!

UNISEX ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟΙ ADIDAS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 49€

ΣΚΙΑΘΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 110€ ΣΤΟ "ENTECHNΩS LIVING SUITES&VILLAS"

ΚΡΥΟΠΗΓΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 8ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "MEDUSA HOTEL"