ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ APIVITA&EVERYDAY

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ "HAIR&THE CITY"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

ΒΙΕΝΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 396€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΠΟΤΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΡΑΚΑΔΙΚΟ "ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ" ΣΤΟΝ Ν.ΚΟΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "D-NAILS"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΣΠΡΙΑ/ΦΑΣΟΛΙΑ-ΦΑΚΕΣ-ΡΕΒΙΘΙΑ-ΚΟΥΚΙΑ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ "ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΘΗΚΗ TABLET & ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ LED ΦΩΤΑΚΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ 94€ ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ-ΠΑΛΙΟ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ


 Παλιός Άγιος Αθανάσιος – Καϊμακτσαλάν: 177€ για 3ήμερο για 4 άτομα σε μαιζονέτα. Μια καταπληκτική προσφορά για την λευκή κορυφή, αποδράστε σε έναν από τους ομορφότερους χειμερινούς προορισμούς με την οικογένεια ή την παρέα σας! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "PORTARIA HOTEL&SPA"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΤΥΜΦΑΙΑ HOTEL"

 119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό a la carte), στο Τυμφαία Hotel στα Γρεβενά! Παρέχεται έκπτωση 50% στον εξοπλισμό για ΣΚΙ για το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες σε ένα τόπο με φυσικά τοπία ιδιαίτερης ομορφιάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/CHECK UP/ΕΛΕΓΧΟ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ/ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΦΡΩΝ


 28 ευρώ για το πλήρες πακέτο των απαραίτητων εξετάσεων για την έκδοση βιβλιαρίου-πιστοποιητικού υγείας εργαζομένων σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, που περιλαμβάνει ακτινογραφία θώρακος, καλλιέργεια & παρασιτολογική κοπράνων και εξέταση από ειδικό παθολόγο, από την Stirixis Υγείας, αξίας 67 ευρώ - έκπτωση 58.2%. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ!
 Πλήρης έλεγχος λειτουργίας των νεφρών μπορεί να ανιχνεύσει έγκαιρα την νεφρική ανεπάρκεια από τα πρώιμα της στάδια.
 Έλεγχος Θυροειδούς

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ "CAR WASH TEAM PAPADOPOULOS"

 Super Offer! 29€ για ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου που περιλαμβάνει απομάκρυνση και αφαίρεση λεκέδων, συντήρηση των εσωτερικών πλαστικών και δερμάτινων επιφανειών, κέρωμα, απολύμανση συστήματος κλιματισμού & αεραγωγών, απολύμανση και απόσμηση καμπίνας με όζον Ο3 καθώς και εξωτερικό πλύσιμο, για την ολική ανανέωση του αυτοκινήτου σας, από τους ειδικούς στο Car Wash Team Papadopoulos, στον Κορυδαλλό. Αξίας 60€. Έκπτωση 52%.

 Super Offer! 5€ για ολοκληρωμένο καθαρισμό αυτοκινήτου με 7 υπηρεσίες που περιλαμβάνουν καθαρισμό με ενεργό αφρό (μέσα-έξω) στο χέρι, καθαρισμός καμπίνας και κέρωμα εσωτερικό, κέρωμα εξωτερικό με προιόντα νανοτεχνολογίας, ενυδάτωση πλαστικών και δερμάτινων επιφανειών με γαλάκτωμα, απολύμανση air condition και γυαλιστικό στα ελαστικά, για λεπτομερής φροντίδα καθαρισμού και αποστείρωση του αυτοκινήτου σας!!! στο Car Wash Team Papadopoulos, στον Κορυδαλλό. Αξίας 15€. Έκπτωση 67%.
 16€ για ένα μοναδικό πακέτο περιποίησης του αυτοκινήτου σας που περιλαμβάνει βιολογικό καθαρισμό εσωτερικού χώρου, όλων των καθισμάτων (υφασμάτινων ή δερμάτινων με χρήση καθαριστικών Wurth), απολύμανση air- condition, απολύμανση με όζον όλης της καμπίνας, καθαρισμός σασί, και ένα εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι, από το Papadopoulos Car Wash στον Κορυδαλλό. Αξίας 50€. Έκπτωση 68%.