ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:CAFE Η ΡΟΦΗΜΑ/ΚΡΑΣΙ-ΜΠΥΡΑ "ΚΟΧΥΛΙ CAFE BAR"

Καλοκαιρινή Έξοδος, με Θέα Θάλασσα, για Χαλάρωση και Διασκέδαση με την παρέα σας...στον Μοναδικού Design Χώρο του Κοχύλι Café Bar στην περιοχή Ποσειδωνίου! Απολαύστε μόλις με 1,50 ευρώ τον Café ή το Ρόφημα σας... Χαλαρώστε μόνο με 2 ευρώ με Ατομικό Μπουκάλι Κρασί 187ml ή Μία Μπύρα ή Ένα Φυσικό Χυμό Πορτοκάλι ή Μια Γρανίτα... Διασκεδάστε μόλις με 3 ευρώ με Ένα Αλκοολούχο Ποτό... Δροστιστείτε μόνο με 4 ευρώ με Ένα Υπέροχο Cocktail... ή Γευθείτε μόλις με 9 ευρώ με τη συντροφιά σας, Ένα Απολαυστικό Plateau Τυριών - Αλλαντικών και Μια Φιάλη Κρασιού! Γιατί με Θέα τη Θάλασσα, όλα είναι πιο Ωραία….. στο απόλυτο Καλοκαιρινό Στέκι της Πόλης, με Μουσική, Χρώματα και Όμορφα Πρόσωπα!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ/ΚΩΜΩΔΙΕΣ "ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ"

Μόλις 12 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο των Τελευταίων Παραστάσεων της Ξεκαρδιστικής Κωμωδίας των Stephen Sinclair και Anthony McCarten, σε Απόδοση - Σκηνοθεσία των Παπαθανασίου - Ρέππα Άντρες Έτοιμοι για Όλα με τους Αγαπημένους Κώστα Κόκλα, Θανάση Ευθυμιάδη, Κώστα Ευριπιώτη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Μάνο Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη στο Θέατρο Αριστοτέλειον! Ετοιμαστείτε να τα Δείτε….Όλα…..στην Απόλυτη Κωμωδία της Χρονιάς!!! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΗΧΑΝΩΝ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "PIT STOP CAR&MOTO WASH"

Σκονισμένα αυτοκίνητα και μηχανές???!!! Τώρα όλα μπορόυν να λάμψουν με μόλις 4€ για ένα (1) πλύσιμο μηχανής στο χέρι και κέρωμα ή, δεύτερη επιλογή, με μόλις 6€ για ένα (1) Πλύσιμο Αυτοκινήτου Μέσα - Έξω, με full ενεργό αφρό, λεπτομερή καθαρισμό στο εσωτερικό του, κέρωμα, καθάρισμα και γυάλισμα ζαντών ή μόνο 19€ για ένα (1) εξωτερικό πλύσιμο και ξεθάμπωμα των δύο (2) μπροστινών φαναριών του αυτοκινήτου σας, όλα στο εξειδικευμένο και αγαπημένο πλυντήριο αυτοκινήτων Pit Stop Car & Moto Wash. Καθαρός ...οδηγός, έξοδα δε φοβάται!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ/ΠΑΓΩΤΟ "ΑΓΑΠΗΤΟΣ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΕΝΗΛΙΚΕΣ "FANTASIA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΔΙΑΒΡΟΧΕΣ ΘΗΚΕΣ ΓΙΑ IPHONE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ/ΑΠΟΦΛΟΙΩΤΗΣ-PRESSER-SJARPENER-ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΤΗΓΑΝΙΑ

12€ από 22€ για ένα (1) Πολυλειτουργικό Πακέτο Κουζίνας που περιλαμβάνει: έναν (1) Αποφλοιωτή πολλαπλών χρήσεων, ένα (1) Presser για σκόρδα και ένα (1) Sharpener για μαχαίρια. Προσφορά του Sulehria Store στην Ομόνοια με επιπλέον δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας πανελλαδικά! Έκπτωση 50%!!
14,90€ από 27€ για ένα (1) σιδερένιο τηγάνι ''Perfect Puff'' με επτά (7) θέσεις για σπιτικές τηγανίτες και άλλες γευστικές δημιουργίες. Προσφορά του Sulehria Store στην Ομόνοια με επιπλέον δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας πανελλαδικά! Έκπτωση 45%!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΔΟΝΤΙΩΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΦ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΛΟΥΡΑΚΙΑ(ΜΕ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ)-ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ/ΓΑΤΕΣ

12€ για να αποκτήσετε ένα LED λουράκι με οπτικές ίνες για το σκύλο σας, για να είναι ορατό από πολλά μέτρα μακριά!Αρχικής αξίας 23€. Έκπτωση 47%.
Φωλιά - Κρεβατάκι για Σκύλους ή Γάτες, μια τέλεια φωλιά για το αγαπημένο σας τετράποδο!! Μόνο 19,99€ για να αποκτήσετε μία Φωλιά - Κρεβατάκι για Σκύλους ή Γάτες, για να κάνετε στο αγαπημένο σας κατοικίδιο ένα δώρο υψηλής ποιότητας και άψογης αισθητικής που θα το λατρέψει από τη πρώτη στιγμή και παράλληλα θα αποκτήσει το δικό του προσωπικό χώρο! Μια προσφορά από την εταιρεία ''SavelΤrade.gr'' στα Άνω Πατήσια, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα ή με Πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας. Αρχικής αξίας 39,99€ - Έκπτωση 50%!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΛΑΜΠΤΗΡΑ LED

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΥΠΝΟΣΑΚΟΙ TERRA/ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΗΛΙΟ:ΔΙΑΜΟΝΗ "CALLYSTO'S GUEST HOUSE"

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "GALAXY HOTEL"

ΙΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΕΛΕΝΑ"

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΝΗΡΙΗΔΕΣ"

ΤΖΙΑ(ΚΟΡΗΣΣΙΑ):ΔΙΑΜΟΝΗ "OASIS STUDIOS"

ΑΙΔΗΨΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "9 QUEENS SPA HOTELS 3*"

ΝΕΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "CHALET CASTELLO"

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο - Χερσόνησος: 474€ ένα 4ήμερο για 4 άτομα με ημιδιατροφή. Οικογενειακές διακοπές με όλη την άνεση και την πολυτέλεια ενός ξενοδοχείου 4* και σε τιμή καταπληκτική! 
Ηράκλειο - Χερσόνησος: 315€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή. Μια προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε, διαμονή σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις και ημιδιατροφή σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Κρήτης! 
Ηράκλειο - Χερσόνησος: 330€ ένα 4ήμερο για 4 άτομα με ημιδιατροφή. Οικογενειακές διακοπές σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες του νησιού, χαλάρωση και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους σε μοναδική τιμή ! 
Ηράκλειο - Χερσόνησος: 222€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή. Μια προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε, διαμονή σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις και ημιδιατροφή σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Κρήτης! 

ΚΑΤΑΚΟΛΟ ΗΛΕΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "EPIHOTEL ODYSSEAS"

ΑΘΗΝΑ-Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "Ο ΤΖΙΤΖΙΡΑΣ ΚΙ Ο ΜΙΤΖΙΡΑΣ"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "EL TACE BUENO AUTENTICO"

ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ "ΑΡΧΟ.ΜΑ.ΝΙ"

ΑΘΗΝΑ-ΑΛΙΜΟΣ:ΚΑΦΕΔΕΣ/ΞΑΠΛΩΣΤΕΣ "BIKINI BEACH"

ΑΘΗΝΑ-Ν.ΙΩΝΙΑ:ΚΡΕΠΕΡΙ/ΚΡΕΠΕΣ "A LA CREPA" DINE IN-DELIVERY-TAKE AWAY

ΑΘΗΝΑ:ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ/ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ "ΣΚΡΕΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ "FREEZE GREECE"

Συντήρηση δύο κλιματιστικών στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, σε όλη την Αττική, από την Freeze Greece. Μην αφήσετε την υγεία σας αλλά και την μακροβιότητα του κλιματιστικού σας στην τύχη.
Συντήρηση όλων των κλιματιστικού στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, σε όλη την Αττική, από την Freeze Greece. Μην αφήσετε την υγεία σας αλλά και την μακροβιότητα του κλιματιστικού σας στην τύχη.

ΑΘΗΝΑ:ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/SERVICE-ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ-ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

Βιολογικός Καθαρισμός PAINTBULL!! 39€ από 140€ για Έναν (1) ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ αυτοκινήτου (ταπετσαρίας,ουρανού, πλαϊνών μερών, πατώματος, ταμπλό, καθισμάτων, απολύμανση αεραγωγών στο εσωτερικό με μυκητιοκτόνο, πορτ μπαγκάζ, αρωματισμός καμπίνας, ενυδάτωση πλαστικών στα πλαστικά μέρη) και εξωτερικό πλύσιμο, κέρωμα και αλοιφή TITANIUM για extra προστασία στο PAINTBULL στο Περιστέρι!! Έκπτωση 72%!!
65€ από 145€ για Ένα (1) Πλήρες Service Αυτοκινήτου που Περιλαμβάνει Εργασία και Ανταλλακτικά για Αλλαγή Λαδιών, Φίλτρων Αέρος, Λαδιού και Βενζίνης καθώς και Έλεγχο Σωστής Λειτουργίας του Air-Condition και 21 Ακόμα σημείων, με Δυνατότητα Παραλαβής και Παράδοσης στο χώρο σας σε όλη την Αττική, από τo Συνεργείο Αυτοκινήτων Καράμπαλη στον Άγιο Δημήτριο - Έκπτωση 55%!!
ΜΟΝΟ 29€ για 1 ευθυγράμμιση του συστήματος διεύθυνσης, ζυγοστάθμιση τροχών, έλεγχο συστήματος διεύθυνσης-πέδησης και έλεγχο ελαστικών του αυτοκινήτου σας στο Βουλκανιζατέρ ΣΑΒΒΑΚΗΣ στη Μεταμόρφωση, αρχικής αξίας 60€ - Έκπτωση 52%!! Γιατί η ασφαλής οδήγηση αποτελεί πάντα προτεραιότητα!!
28€ για 1 Συντήρηση του Κλιματιστικού του Αυτοκινήτου σας, Καθαρισμό και Απολύμανση Αεραγωγών, Έλεγχο Διαρροών και Συμπλήρωση με Φρέον, από τη CITROEN ΜΕΝΕΞΕΔΩΝ, αρχικής αξίας 80€ - Έκπτωση 65%!! 
40€ για 1 μικρό Service Αυτοκινήτου μάρκας Peugeot ή Citroen, από τη CITROEN ΜΕΝΕΞΕΔΩΝ, αρχικής αξίας 80€ - Έκπτωση 50%!! 

ΑΘΗΝΑ:ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ