ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ/ΧΕΡΙΩΝ-ΠΟΔΙΩΝ-ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ-ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΨΑΡΑΚΙΑ GARRA RUFA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ALEXIA KISSES THE FISH SPA"



  Εντυπωσιακές Εμφανίσεις, με Περιποιημένα και Λαμπερά Άκρα, στον Όμορφο Χώρο του Alexia Kisses The Fish Spa στον Εύοσμο! Πρώτη Επιλογή μόλις με 10 ευρώ (από 25 ευρώ) για Ένα Μανικιούρ - Πεντικιούρ (συμπεριλαμβανομένου Γαλλικού) ! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 8 ευρώ (από 18 ευρώ) για Ένα Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή, Διάρκειας 3 Εβδομάδων (συμπεριλαμβανομένου Γαλλικού)! Τρίτη Επιλογή μόνο με 9 ευρώ (από 25 ευρώ) για Ένα (1) Fish Spa Χεριών και Ποδιών με την Διάσημη Μέθοδο Απολέπισης Νεκρών Κυττάρων με τα Ψαράκια Garra Rufa & Μασάζ Χεριών - Ποδιών με Ειδικά Αιθέρια Έλαια! Τέταρτη Επιλογή μόλις με 12 ευρώ (από 40 ευρώ) για Ένα (1) Fish Spa Χεριών και Ποδιών με την Διάσημη Μέθοδο Απολέπισης Νεκρών Κυττάρων, με τα Ψαράκια Garra Rufa & Βάψιμο Νυχιών Χεριών - Ποδιών (συμπεριλαμβανομένου Γαλλικού), Λιμάρισμα & Ενυδάτωση Χεριών - Ποδιών!  

ΒΡΑΧΑΤΙ-ΚΟΚΚΩΝΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΣΤΟ "RAFAELLA RESORT"

ΦΑΓΗΤΟ&ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ HOTEL PHILIPPION ΣΤΟ ΣΕΙΧ ΣΟΥ

 Για Ένα Απολαυστικό Πλήρες Γεύμα ή Δείπνο Δύο Ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο, στο Εντυπωσιακό Γυάλινο Εστιατόριο Αλέξανδρος ή στους Πανέμορφους και Καταπράσινους Κήπους, του Φημισμένου Hotel Philippion στο Σέιχ-Σου, με Απόλυτη και Μαγευτική Θέα σε όλη την πόλη, τον Θερμαϊκό και τις Κορυφές του Ολύμπου! Ένα Υπέροχο και Συναρπαστικό Ταξίδι Γεύσεων, Εμπνευσμένο από την Μαγεία της Μεσογειακής και της Ελληνικής Παραδοσιακής Κουζίνας, που σας Καλωσορίζει και σας Υπόσχεται Μοναδικές Στιγμές Γαστρονομικής Απόλαυσης με Συνοδεία Μελωδικής Μουσικής από Πιάνο!
 Μοναδική Καλοκαιρινή Δροσιστική Απόδραση, με Απόλυτα Μαγευτική Πανοραμική Θέα της πόλης, στο Πανέμορφο και Καταπράσινο Περιβάλλον του Pool Bar του Φημισμένου Hotel Philippion στο Σέιχ-Σου! Μόλις 3 ευρώ για Ατομικό Ημερήσιο Πακέτο που περιλαμβάνει Είσοδο στο Pool Bar και στην Πισίνα, Ξαπλώστρα, Έναν (1) Café ή Ένα (1) Αναψυκτικό - Χυμό, Συνοδευτικά Cookies και Κέικ και Ένα (1) Εμφιαλωμένο Νερό! Δεύτερη Επιλογή μόνο 7 ευρώ (από 14 ευρώ) για Ατομικό Ημερήσιο Πλήρες Πακέτο που περιλαμβάνει Είσοδο στο Pool Bar και στην Πισίνα, Ξαπλώστρα, Έναν (1) Cafe ή Ένα (1) Χυμό, Μια (1) Μπύρα ή Ένα (1) Αναψυκτικό, Ένα (1) Club Sandwich και Ένα (1) Εμφιαλωμένο Νερό! 

ΠΡΑΓΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ 312 ΕΥΡΩ

Γιορτές στην Πράγα: 665€ το άτομο για 5ήμερη εκδρομή για Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά στην Πράγα-Κάρλοβυ Βάρυ (Αεροπορικά εισιτήρια, Ξενοδοχείο 4* και 5* με πρωινό, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και επιπλέον παροχές) για μία μοναδική και πολυτελής ταξιδιωτική εμπειρία στην Χρυσή Πόλη που είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μολδάβα! 
 329€ το άτομο για να γνωρίσετε από κοντά την ομορφιά και την μαγεία της Πράγας, την πρωτεύουσα της Τσεχίας, με ένα αξέχαστο 4ήμερο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, (συμπεριλαμβανομένων των φόρων), με 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο 4* ξενοδοχείο Ζlateho Stromu, από το Aerotickets.gr, αρχικής αξίας 490€ - Έκπτωση 33%!