ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΟΜΟΡΦΙΑ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 20ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ Η ΧΑΛΑΟΥΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "BEAUTY SALON"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 28ΕΥΡΩ ΓΙΑ 24 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΛΕΜΦΙΚΑ ΜΑΣΑΖ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 30' ΣΤΙΣ "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΥΕΞΙΑΣ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 23ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ MINI RETRO ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ BLUETOOTH ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ/ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΞΕΝΩΝΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ)3ΗΜΕΡΗ Η 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ANGELIKI"

 Για Εορταστικό και όχι μόνο 3ήμερο ή 4ήμερο 2 Ατόμων σε Double Standard Room ή σε Σουίτα με Τζάκι (για την περίοδο από 29/11/2013 έως 23/02/2014) με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό και Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out στον Παραδοσιακό Πετρόχτιστο Ξενώνα Angeliki με Mοναδική Θέα στο Απέραντο Γαλάζιο του Αιγαίου στη Δημοφιλή Τσαγκαράδα του Αρχοντικού Πηλίου! Εξερευνήστε τα Λιθόκτιστα Καλντερίμια, Θαυμάστε την ξακουστή Πηλιορείτικη Παραδοσιακή Αρχιτεκτονική, Γευθείτε το Γαστρονομικό Παράδεισο ιδιαίτερων Γεύσεων και Συνταγών και ζήστε τη Μοναδική Εμπειρία των Χειμερινών Σπορ στο Χιονοδρομικό Κέντρο των Χανίων! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΟΜΟΡΦΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ&ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΣΟΤ "YOGA ΕΥ ΖΕΙΝ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 59ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΖΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ 100ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΩΡΙΚΟ ΚΥΒΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ MIX(ΕΛΙΑ-ΠΕΥΚΟ-ΟΞΙΑ-ΔΡΥΣ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΘΗΝΑ:ΑΠΟ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΠΑΓΚΡΑΤΙ:ΟΜΟΡΦΙΑ-ΜΕ 49ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ/MANICURE/ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ/LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ "BODY FACIAL COSMETICS"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 11,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΣΤΕΞ ΚΑΙ ΜΕ 8,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ LIPODRESS

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 75ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ"

ΜΑΔΡΙΤΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ 228ΕΥΡΩ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HUSA CHAMARTIN"

ΓΡΕΒΕΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΤΥΜΦΑΙΑ HOTEL"


  Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στα Γρεβενά, στο Τυμφαία Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό a la carte), με 199€ από 400€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται έκπτωση 50% στον εξοπλισμό για ΣΚΙ για το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας καθώς και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες σε ένα τόπο με φυσικά τοπία ιδιαίτερης ομορφιάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 24,99 ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΛΕΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ 53 ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΛΑΜΠΑ-ΣΕΛΗΝΗ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΜΕ 35 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ

ΜΠΑΝΣΚΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 120 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "HOTEL ORPHEY 4*" ΚΑΙ ΜΕ 100ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "KAPHOUSE HOTEL 3*"


 Από 100€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο για 3 διαν/σεις με πρωινό κάθε μέρα στο ξενοδοχείο Hotel KAPHOUSE 3* superior για την περίοδο των Χριστουγέννων.


 Από 120€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο για 3 διαν/σεις με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο κάθε μέρα) στο ξενοδοχείο Hotel ORPHEY 4*για την περίοδο των Χριστουγέννων.


 XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ BANSKO 2 - 153€ /άτομο γιά ένα 4ήμερο Χριστουγέννων στο Μπάνσκο με 3 διανυκτερεύσεις, που περιλαμβάνει μεταφορά από/προς το Μπάνσκο, και 3ήμερη ημιδιατροφή στο Πολυτελές 4άστερο Ξενοδοχείο ORPHEY !!

 Bansko! 120€ για 4 μέρες, 3 νύχτες για 1 άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο), για να κάνετε υπερπολυτελή Χριστούγεννα στο ολόλευκο θέρετρο Bansko της Βουλγαρίας, στο HOTEL ORPHEY 4*. Αξίας 200€. Έκπτωση 40%.

 Χριστούγεννα στο Bansko!! Μόνο 120€ το άτομο για (3) διανυκτερεύσεις, σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο κάθε μέρα), στο HOTEL ORPHEY 4* στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το National Revival Complex και το κέντρο της πόλης, και 2 χλμ. από τον πρώτο σταθμό του Ski Lift!!
 Χριστούγεννα στο Bansko!! Μόνο 100€ το άτομο για (3) διανυκτερεύσεις, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο KAPHOUSE HOTEL 3* SUPERIOR στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, στους πρόποδες του όμορφου βουνού Pirin, μόλις 100 μέτρα από τα Ski Lift!!

ΑΘΗΝΑ-ΕΞΑΡΧΕΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 24ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ-ΚΡΑΣΙ-ΧΟΡΟΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ "ΜΠΟΕΜΙΣΣΑ"




24€ για ένα Μενού Δύο (2) ατόμων, 1 φιάλη Επώνυμο Κρασί και πολύ Χορό και Τραγούδι από Λαϊκή Ορχήστρα, στο αγαπημένο ρεμπέτικο στέκι των Εξαρχείων, τη διαχρονική Μποέμισσα, αρχικής αξίας 49€ - Έκπτωση 51%!!

24€ για ένα Μενού 2 ατόμων, 1 φιάλη Επώνυμο Κρασί και πολύ Χορό και Τραγούδι από Λαϊκή Ορχήστρα, στο αγαπημένο ρεμπέτικο στέκι των Εξαρχείων, τη διαχρονική Μποέμισσα, αρχικής αξίας 49€ - Έκπτωση 51%!!

ΑΘΗΝΑ:ΥΓΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ TEST PAP

ΡΩΜΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ Η 5ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

ΑΘΗΝΑ:ΥΓΕΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 29ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ&ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 6ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΠΟΝΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 299ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΧΙΩΤΗΣ ΕΠΙΠΛΟ"

ΜΑΡΟΥΣΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 6,50ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ"

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ:ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ "ESCAPE-HEALTH&NUTRITION CLUB"

Απόλυτα Ολοκληρωμένο Μηνιαίο Πρόγραμμα Γυμναστηρίου, για Εντατική και Αποτελεσματική Άσκηση, σε Τιμή Πρόκληση... με Χρήση όλων των Οργάνων - Μηχανημάτων Ενδυνάμωσης Technogym (Διάδρομοι-Ποδήλατα-Ελλειπτικά-Ελεύθερα Βάρη, κ.α.) με Εξατομικευμένο Αποτελεσματικό Προπονητικό Πρόγραμμα με την παρουσία Προσωπικού Γυμναστή & Πλήρη Συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας (Zumba, Pilates, Yoga, Aerobics, Spinning, κ.α) & Πέντε (5) Συνεδρίες Solarium Mega Sun & Μια (1) Λιπομέτρηση & Κατάρτιση Εξατομικευμένου Προγράμματος Διατροφής... με την Εγγύηση Δυναμικού Αποτελέσματος του Γυμναστηρίου Escape - Health & Nutrition Club στον Πεζόδρομο Καλαμαριάς! Με Δυνατότητα Παγώματος του Μηνιαίου Προγράμματος για Δύο Εβδομάδες, λόγω της Εορταστικής Περιόδου!  

ΠΡΑΓΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL OLYMPIK 4*"

LAST MINUTE ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!! 10€ για την αγορά ενός κουπονιού που σας παρέχει έκπτωση 50% το άτομο, για να απολαυσετε 3 ημέρες-2 νύχτες στην ΠΡΑΓΑ, την πρωτεύουσα της Τσεχίας, με ημερομηνία αναχώρησης από Αθήνα στις 27/12/2013. Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις, διαμονή στο HOTEL OLYMPIK 4* με πρωινό σε πλούσιο μπουφέ, οι μεταφορές, η ξενάγηση πόλης με πολυτελές πούλμαν με τοπικό ελληνόφωνο ξεναγό – αρχηγό. ΔΩΡΟ Η ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΝΙ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΔΑΒΑ ΚΑΙ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ. Πληρώνετε μόνο άλλα 260€ στην επιχείρηση. Από το ταξιδιωτικό γραφείο YOUR WAY TRAVEL, στη Γλυφάδα. Αρχικής αξίας 520€. Έκπτωση 50%
ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!! 10€ για την αγορά ενός κουπονιού που σας παρέχει έκπτωση 50% το άτομο, για να απολαυσετε 3 ημέρες-2 νύχτες στην ΠΡΑΓΑ, την πρωτεύουσα της Τσεχίας, με ημερομηνία αναχώρησης από Αθήνα στις 27/12/2013. Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις, διαμονή στο HOTEL OLYMPIK 4* με πρωινό σε πλούσιο μπουφέ, οι μεταφορές, η ξενάγηση πόλης με πολυτελές πούλμαν με τοπικό ελληνόφωνο ξεναγό – αρχηγό. ΔΩΡΟ Η ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΝΙ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΔΑΒΑ ΚΑΙ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ. Πληρώνετε μόνο άλλα 260€ στην επιχείρηση. Από το ταξιδιωτικό γραφείο YOUR WAY TRAVEL, στη Γλυφάδα. Αρχικής αξίας 520€. Έκπτωση 50%

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "Ο ΚΗΠΟΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 28ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΑΣΑΖ-ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΑΠΟ ΜΥΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΟΥ-ΙΣΧΙΑΛΓΙΑΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 119ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ-ΚΡΕΒΑΤΙ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 24,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ KARAOKE ΜΕ 2 ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 19.9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΝΙ ΦΟΡΗΤΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ BARBEQUE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 7,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΟΣΩΜΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 8,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΕΤ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΚΥΝΘΙΑ"