ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ-ΜΑΡΤΑΚΗΣ-ΕΛΕΑΝΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ "FIX LIVE"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ-PERSONAL TRAINING-CROSSFIT-ZUMBA

Για το απόλυτο πακέτο 49 συνεδριών (1€ η συνεδρία!!!) personal training & ομαδικών προγραμμάτων με απεριόριστες συνεδρίες sauna και solarium. Για να έχεις: 10 ομαδικά μαθήματα Zumba ή Zumba Toning, 10 ομαδικά μαθήματα CrossFit, 10 μαθήματα TRX (αυστηρά σε group 5-9 ατόμων), 5 συνεδρίες personal training με την πρωτοποριακή πλατφόρμα δόνησης FitVibe και 14 ωριαία ομαδικά προγράμματα της αρεσκείας σας (με επιλογή από pilates, yoga, kick fun, fitbars, special fit και belly dancing) & super δώρο απεριόριστες συνεδρίες solarium και sauna ή, δεύτερη επιλογή, με μόλις 79€ για όλα τα παραπάνω αλλά και δίμηνη απεριόριστη χρήση όλων των οργάνων και μηχανημάτων ενδυνάμωσης (cardio - διάδρομοι - ποδήλατα - ελλειπτικά - ελεύθερα βάρη, κ.α.) τελευταίας τεχνολογίας της κορυφαίας Technogym και με εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης. Μόνο στο FitnessFun Ladies Club!…Go!!!!!!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ "BEAUTY HALL ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ΄ΡΘΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΟΧΤΩ"

Παράταση Παραστάσεων για μία ακόμη Εβδομάδα της Μεγάλης Θεατρικής Επιτυχίας του Φετινού Χειμώνα! Μόλις 20 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 10 ευρώ κατά άτομο) για τις Τελευταίες Παραστάσεις του Υπέροχου Έργου των Δημήτρη Αποστόλου - Αλέξανδρου Ρήγα Τα Παιδιά θα 'ρθουνε στις Οχτώ… με τους Απολαυστικούς Βασιλική Ανδρίτσου και Αλέξανδρο Ρήγα στο Θέατρο Αριστοτέλειον! Ένα Μοναδικό Κωμικό Θρίλερ για τη Ζωή μας... Μια Υπέροχη Κωμωδία Σχέσεων και Καταστάσεων, με Έντονα στοιχεία Σάτυρας και αρκετές Δραματουργικές δόσεις από Stand Up Comedy… που θα Λατρέψετε!!!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:FULL BODY RELAX-ΤΟΝΝΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ "MASSAGE ACADEMY CENTER:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ "PRESSTO"

Για Στεγνό Καθάρισμα & Σιδέρωμα ή Πλύσιμο & Σιδέρωμα, Ενός Παντελονιού ή Φούστας ή Κοστουμιού ή Ταγιέρ ή Πανωφοριού (Μπουφάν ή Παλτό ή Καμπαρντίνα ή Ζακέτα, κ.α)! Επιπλέον Επιλογή...Αντιβακτηριδιακό και Αποσμητικό Πλύσιμο & Στέγνωμα Ενός Παπλώματος ή Μίας Κουβέρτας όλων των διαστάσεων! Εξαιρετική Προσφορά, για Καθαριότητα και Οικονομία... Φρεσκάροντας και Ανανεώνοντας τα Ρούχα σας και όχι μόνο, με Δυνατότητα και Δωρεάν Παράδοσης στο χώρο σας, με την υπογραφή Ποιότητας Pressto, ενός Ονόματος Παγκοσμίου Φήμης & Ανάπτυξης στο χώρο του!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ-ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ "ΟΜΟΡΦΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΝΕΑΠΟΛΗ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ "ΚΕ" ΒΑΦΗ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ-ΚΟΥΡΕΜΑ

ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ-ΠΑΤΙΝΑΖ/ALL DAY PASS "ONICE.GR"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΕΡΜΑΤΟΘΗΚΕΣ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ALCATEL

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΦΟΡΗΤΑ ΣΚΑΜΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΜΕΛΕΤΗ FENG SHUI "ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟ"

99€ για μία ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ FENG SHUI ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ, εντός Αττικής αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω ταχυδρομείου ή email, που περιλαμβάνει: Θετικές κατευθύνσεις των ατόμων (για κάθε άτομο ξεχωριστά) και του κτιρίου (για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά, τι πρέπει να γίνει). Αναλυτικά για την Υγεία, τον Γάμο, τα Παιδιά, τα Επαγγελματικά, τα Χρήματα. Ενεργοποίηση για όλους του θετικούς τομείς του χώρου και θεραπείες εκεί που χρειάζεται, από την Εταιρία ΑΝΕΜΟΣ και ΝΕΡΟ στην Γλυφάδα για όλη την Ελλάδα. Αρχικής αξίας 500€. Έκπτωση 80%

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ


Επειδή η επαγγελματική σας κάρτα είναι και η εικόνα της επιχείρησής σας, μπορείτε να εκτυπώσετε 1000 έγχρωμες επαγγελματικές κάρτες μιας όψης σε χαρτί velvet 300gr μόνο με 32€ και αν δεν έχετε μακέτα, σας παρέχεται Δωρεάν! Μια προσφορά της VIP Promotion στο Περιστέρι, με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 106€ - Έκπτωση 70% !!

ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ DELIVERY "DOMINO'S PIZZA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:SCANBOX-ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΣΚΑΝΕΡ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΕΚΠΤΩΣΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ/ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΝΔΡΙΚΑ ΡΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ


53€ Μόνο για το Διασημότερο σε Παγκόσμιο επίπεδο, για τα εκπληκτικά του αποτελέσματα, Όργανο Γυμναστικής Ab-Rocket με 1 Έτος Εγγύηση! Γυμνάστε Με Ασφάλεια το σώμα σας και Αποκτήστε Κοιλιακούς Πέτρα με Μόνο 10 λεπτά Άσκησης την ημέρα, στο σπίτι και στο Γραφείο! Μαζί με το Προϊόν θα Λάβετε Οδηγό διατροφής και Dvd Ασκήσεων! Με Δυνατότητα Πανελλαδικής Αποστολής. Αρχικής Αξίας 140€, Έκπτωση 62%!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΕΤ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ-ΜΗΧΑΝΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΛΩΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ-ΓΑΤΑΚΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ BERGHOFF

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "4* DOVRA HOTEL"

ΦΛΩΡΙΝΑ-ΑΜΥΝΤΑΙΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ATERON SPA"

ΠΑΡΙΣΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "4* VILLA ROYALE MONTSOURIS"

ΝΤΟΥΜΠΑΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΧΑΝΙΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL TASIA"

ΒΕΡΟΛΙΝΟ:ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "CAMELIA SUITES"

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΕΛΛΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "5* CHATEAU ROND SUITES"

Για 3ήμερη απόδραση δύο (2) ατόμων, με διαμονή τριών (3) ημερών και δύο (2) διανυκτερεύσεων σε μοναδική πολυτελή δίκλινη junior σουίτα ή, δεύτερη επιλογή, με μόλις 189€ σε υπέροχη deluxe σουΐτα. Και στις 2 επιλογές απολαμβάνετε πλούσια ημιδιατροφή (πρωινό & βραδινό), αλλά και δωρεάν χρήση χαμάμ, σάουνας και υδρομασάζ! Ζήστε τη μοναδική luxurious ατμόσφαιρα του 5*Chateau Rond Suites (Λουτράκι Πέλλας), δίπλα στο τζάκι, μέσα στη φύση και με τις ιαματικές ιδιότητες ….της οικονομίας!

ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ:ΞΕΝΩΝΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΑΡΣΟΥΝΑ"

Ρομαντικό, Κοσμοπολίτικο και Μαγευτικό 3ήμερο ή 4ήμερο για Δύο Άτομα, σε Double Room με Τζάκι και Παραδοσιακό Πρωινό, στον πανέμορφο Πετρόχτιστο Παραδοσιακό Ξενώνα Αρχοντικό Ταρσούνα στον αγαπημένο Παλιό Άγιο Αθανάσιο στο Καϊμακτσαλάν! Ο πιο hot Χειμερινός Προορισμός της Βόρειας Ελλάδας, σας προσκαλεί να απολαύσετε την Κοσμοπολίτικη Ατμόσφαιρα του, το πανέμορφο κατασκευαστικά Design του, τις μοναδικές Γεύσεις του και τον ασταμάτητα Διασκεδαστικό παλμό του...στην πλέον Οικονομική Τιμή!

ΛΟΝΔΙΝΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "APOLLO HOTEL"

ΜΙΛΑΝΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL NEW YORK"

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "4* GREEN HOTEL BUDAPEST"

ΑΘΗΝΑ:ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ" ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΦΕΑΣ

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ"

ΑΘΗΝΑ:ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ "ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO"


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ ΣΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO!!! Με 10€ εκπτωτικό κουπόνι, απόλαυστε τον Σάκη Ρουβά στο Διογένης Studio - S Club σε ένα live show γεμάτο δημιουργικές ανατροπές, μαζί του η Εκρηκτική Αγγελική Ηλιάδη και το POP συγκρότημα Μέλιsses. Η προσφορά Ισχύει ΜΟΝΟ για τις 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ Παρασκευή 18/01/2013 και Σάββατο 19/01/2013 για τραπέζι ΕΞΙ (6) ατόμων !! Δίνετε στο κατάστημα 110€ επιπλέον την Παρασκευή ή το Σάββατο.

ΑΘΗΝΑ:ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΤ "THISSIO VIEW"


4,5€ για ένα υπέροχο διάλειμμα από την καθημερινότητα με μαγευτική θέα στην Ακρόπολη, απολαμβάνοντας τον αγαπημένο σας καφέ μαζί με ένα φρεσκοψημένο τοστ, στο ατμοσφαιρικό και ιδιαίτερο περιβάλλον του “Thissio View”, στο ιστορικό Θησείο, αρχικής αξίας 8,30€ - Έκπτωση 45%

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ALLOU FUN PARK DAY PASS

ΑΘΗΝΑ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ:ΡΕΜΠΕΤΕΔΙΚΑ "ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΙΑΜΟΥ"

ΑΘΗΝΑ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ-ΡΕΦΛΕ-ΚΟΥΡΕΜΑ

ΑΘΗΝΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ/ΑΝΔΡΙΚΟ-ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ:ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ "NAILS CENTER"

ΑΘΗΝΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ/ΚΟΥΡΕΜΑ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ BOTOX-ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

ΑΘΗΝΑ-ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΚΟΥΡΕΜΑ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ "HAIR STUDIO"