ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ REJUVANCE LIGUID COLLAGEN

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΠΟΞΗΡΑΝΤΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ/ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

47,9€ για έναν αποξηραντή φρούτων, για να φτιάχνετε γρήγορα, οικονομικά και πανεύκολα αποξηραμένα φρούτα, λαχανικά, βότανα και μυρωδικά στην άνεση της κουζίνας σας, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, από την "Savel-trade.gr", αρχικής αξίας 89,9€ - Έκπτωση 47%!!!
5,9€ για ένα πολυχρηστικό καλάθι μαγειρέματος Magic Kitchen που θα σας λύσει τα χέρια στην κουζίνα αφού ξεβγάζει, μαγειρεύει στον ατμό, βράζει και τηγανίζει με 9 διαφορετικές χρήσεις, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από το ''ideahellas.gr'' στη Νέα Ιωνία, αρχικής αξίας 15€ - Έκπτωση 61%!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΕΣ HΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ&ΦΟΡΗΤΟΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ

6.9€ για μια Εντομοαπωθητική Ηλεκτρική Συσκευή 220V!Πείτε αντίο στα κουνούπια! Από την hellas-home (δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής). Αρχικής αξίας 14€. Έκπτωση 51%!!
10,9€ για τη συσκευή Riddex Plus, ένα εκπληκτικό ηλεκτρικό απωθητικό εντόμων, κατσαρίδων, αραχνών και τρωκτικών, που τα κρατά μακριά από το χώρο σας χωρίς χρήση χημικών και διάφορων τοξικών ουσιών, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας, από το ηλεκτρονικό κατάστημα "Value4moneyproducts", αρχικής αξίας 22€ - Έκπτωση 50%!!!
11.90€ για έναv φορητό ανεμιστήρα!Δροσιστείτε καθ'όλη την διάρκεια του καλοκαιριού! Από την hellas-home στην καλύτερη τιμή της αγοράς (δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής)!Αρχικής αξίας 24€!Έκπτωση 50%!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΕΣ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΑΝΔΡΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ST.GEORGE STUDIOS"

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "MONTANA HOTEL&SPA"

170€ από 490€ (Έκπτωση 65%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ)! Για 2 παιδιά έως 12 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Απολαύστε 1 Relax Massage διάρκειας 40 λεπτών και 1 Massage Back side διάρκειας 25 λεπτών στο κέντρο Spa και κάντε ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του γυμναστηρίου, του παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Δίδεται επιπλέον 1 διανυκτέρευση δώρο με πρωινό, για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης!!!

ΑΙΔΗΨΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ANEMOLIA STUDIOS"

ΠΗΛΙ ΕΥΒΟΙΑΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "XENIA RESIDENCE"

ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "DIAMANTI HOTEL"

ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "FOUFAS HOUSES"

99€ από 245€ (Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα σε Αυτόνομες Κατοικίες με Υλικά για Πρωινό στο Foufas Houses, στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα και οι απογευματινοί καφέδες! Για δύο παιδιά έως 12 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες στον όμορφο Αρκαδικό προορισμό! H προσφορά ισχύει και για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

ΔΕΛΦΟΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "AIOLOS HOTEL"

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ "OREIADES SUITES"

ΑΘΗΝΑ:ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΠΑΡΝΗΘΑ "Ο ΛΙΑΜΠΟΒΑΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ/ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "PICK&GRILL BY KEBABGEE"


 15€ από 32€ για πλήρες γεύμα με ανατολίτικα αρώματα και αυθεντικές πολίτικες γεύσεις, στο γνωστό restaurant "Pick & Grill by Kebabgee" στο Χαλάνδρι – έκπτωση 53%! Απολαύστε αυθεντικές γεύσεις και υπέροχα χειροποίητα ψητά και κρέατα, όλα φτιαγμένα στο παρασκευαστήριο του Pick & Grill σε ένα όμορφο και φιλόξενο χώρο!



16€ από 32€ για πλήρες γεύμα με ανατολίτικα αρώματα και αυθεντικές πολίτικες γεύσεις, στο γνωστό restaurant "Pick & Grill by Kebabgee" στο Χαλάνδρι – έκπτωση 50%! Απολαύστε αυθεντικές γεύσεις και υπέροχα χειροποίητα ψητά και κρέατα, όλα φτιαγμένα στο παρασκευαστήριο του Pick & Grill σε ένα όμορφο και φιλόξενο χώρο!

ΑΘΗΝΑ-ΓΚΑΖΙ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΟΤΟ "HOLLYBAR MICRAASIA"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "VESPER"

ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΑΙΑ:ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ "ΑΠΟΨΕ ΠΑΛΙ"

20€ για ένα ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΝΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ που περιλαμβάνει: 1 Σαλάτα, 2 κρύα Ορεκτικά, 1 μερίδα φρέσκιες τηγανιτές Πατάτες, 1 Μπουγιουρντί, 2 κυρίως Πιάτα, Φρούτο ή Γλυκό ημέρας ΚΑΙ 2 Ποτήρια ΚΡΑΣΙ λευκό ή κόκκινο. Από το μουσικό μεζεδοπωλείο ΑΠΟΨΕ ΠΑΛΙ στη Νίκαια. Κάθε Παρασκευή βράδυ, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι με ζωντανή μουσική. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!! Αρχικής αξίας 60€. Έκπτωση 67%
26€ για ένα ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΝΟΥ ΚΡΕΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ που περιλαμβάνει: 1 Σαλάτα, 1 κρύο Ορεκτικό, 1 μερίδα φρέσκιες τηγανιτές Πατάτες, 1 Μπουγιουρντί, 1 Ποικιλία κρεατικών 2 ατόμων Ή 2 κυρίως Πιάτα, Φρούτο ή Γλυκό ημέρας ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΚΡΑΣΙ λευκό ή κόκκινο. Από το μουσικό μεζεδοπωλείο ΑΠΟΨΕ ΠΑΛΙ στη Νίκαια. Κάθε Παρασκευή βράδυ, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι με ζωντανή μουσική. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!! Αρχικής αξίας 66€. Έκπτωση 61%

ΑΘΗΝΑ-ΠΛΑΚΑ:ΦΑΓΗΤΟ/ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "ACROPOLIS RESTAURANT"

ΑΘΗΝΑ:ΕΞΩΤΙΚΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ/SOLARIUM

ΑΘΗΝΑ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ:ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ "BEAUTY AND STYLE"

ΑΘΗΝΑ-ΣΧΟΙΝΙΑΣ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ WINDSURF

ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ:ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΤΙΚΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ

ΑΘΗΝΑ:ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ/ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΜΑΣΤΟΥ-ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ "ΒΙΟΜΕΡΙΜΝΑ"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΚΙΔΑ:ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ/ΔΙΑΤΡΟΦΗ "VITAPLUS"