ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ(ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ) ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ "ΑΧΕΛΩΙΔΕΣ"

 Πάσχα στο Πολυτελές "ΑΧΕΛΩΙΔΕΣ" , στον Ασπροπόταμο Τρικάλων! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Σουίτα με Τζάκι, μόνο με 310€ από 620€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα με μουσικό Γλέντι! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Αποδράστε και απολαύστε τις ομορφιές της περιοχής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
 159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Σουίτα με Τζάκι και Ημιδιατροφή (Παραδοσιακό Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), στο Πολυτελές "ΑΧΕΛΩΙΔΕΣ" στον Ασπροπόταμο Τρικάλων! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Αποδράστε και απολαύστε τις ομορφιές της περιοχής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΥΤΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8,9ΕΥΡΩ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΜΕ ΤΟ ΚΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΛΕΜΙΝΓΚ



 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 5 ευρώ ανά άτομο) της Υπέροχης Παιδαγωγικής & Διασκεδαστικής Παιδικής Παράστασης Με το Κρι και με το Κρα το Κοράκι Τραγουδά, της Βραβευμένης Καρίνας Ιωαννίδου, στο Θέατρο Φλέμιγκ! Ένα Εξαιρετικά Όμορφο & Διδακτικό Έργο...όπου Ηθοποιοί και Κούκλες Παντρεύονται με Απόλυτη Αρμονία Δημιουργώντας ένα Μεικτό Είδος Κουκλοθεάτρου που Αγγίζει με Τρυφερότητα τις Παιδικές Ψυχές & τις Προτρέπει να Συμμετάσχουν με την Καρδιά αλλά & το Μυαλό στην Εξέλιξη της Παράστασης! 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " LINATENDU(ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ)" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ Τ ΣΤΗ ΦΛΕΜΙΓΚ



 Για Δύο Εισιτήρια (μόνο 7 ευρώ ανά άτομο) για να Απολαύσετε είτε την Υπέροχη Παράσταση Linatendu (Αναπάντεχο) με την Βραβευμένη στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου Πολωνέζα Ηθοποιό Anna Krotoska, είτε την Εξαιρετική Παράσταση του θεσσαλονικιού συγγραφέα Δημήτρη Δημητριάδη ΚassandER (Ο Ευαγγελισμός της Κασσάνδρας) με την Αλεξάνδρα Καζάζου και τον Przemysław Błaszczak στο νέο Θέατρο Τ στη Φλέμιγκ! Δύο Σπουδαίες Παραστάσεις που Αξίζει να παρακολουθήσετε, από το Ινστιτούτο Γκροτόφκσι...με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Πολωνικής Δημοκρατίας! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΜΩΛΙΑ"

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ



 Βάλτε Τώρα τη Μουσική στη Ζωή σας..με Ιδιαίτερα Μαθήματα Μουσικής στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος, σε Όργανο της Επιλογής σας, για να Ανακαλύψετε το Μαγευτικό Κόσμο της Μουσικής, μέσα από Ρυθμό, Τραγούδι, Νότες και Μουσικά Όργανα, για να Συνθέσετε εσείς ή τα παιδιά σας Μοναδικές Μελωδίες! Μόλις 5 ευρώ για να Κερδίσετε Έκπτωση 150 ευρώ, για 10 Ατομικά Ιδιαίτερα Μαθήματα Εκμάθησης Μουσικού Οργάνου της επιλογής σας (Κιθάρα, Μπουζούκι, Πιάνο, Ακορντεόν, Βιολί, Βιολοντσέλο, Φλάουτο, Κλαρινέτο, Σαξόφωνο, Ηλεκτρική Κιθάρα, Ηλεκτρικό Μπάσο, Ντραμς) ή Κλασσικού ή Σύγχρονου Τραγουδιού... σε έναν από τους Μεγαλύτερους Μουσικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς, στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος σε 4 Κεντρικά Σημεία στη Θεσσαλονίκη (Κέντρο-Καλαμαριά-Πανόραμα-Εύοσμος)!  

ΑΓΟΡΑ&ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ Η ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ICAN ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



 Μετατρέψτε τώρα το Παρκάρισμα σε…Παιχνίδι και Εξασφαλίστε την Προστασία και την Ασφάλεια του Αυτοκινήτου σας, με την Εγγυημένη & Εξειδικευμένη Υπογραφή της iCAN, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη! Πρώτη Επιλογή μόλις με 49 ευρώ (από 89 ευρώ) για Αγορά και Τοποθέτηση ενός Σετ Κορυφαίων Αισθητήρων Παρκαρίσματος Directed ST1204DP, με Εξαρτήματα Υψηλής Τεχνολογίας για Ασφάλεια στο Παρκάρισμα και με 2 Χρόνια Εγγύηση! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 99 ευρώ (από 219 ευρώ) για Αγορά και Τοποθέτηση ενός Συστήματος Συναγερμού Αυτοκινήτου Piranha 331S με 2 χειριστήρια ή Piranha 231S Τεχνολογίας CanBus, με Κορυφαία Ποιότητα Ιταλικής Κατασκευής, Τελευταίας Γενιάς Αισθητήρες και με 2 Χρόνια Εγγύηση!

ΚΡΑΣΙ Η ΜΠΥΡΑ/PLATEAU ΤΥΡΙΩΝ-ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ MELI-MELO CAFE-BAR

 Μαγευτική Έξοδος, με Θέα Θάλασσα, για Χαλάρωση και Διασκέδαση μόνοι ή με την παρέα σας...στον Μοναδικού Design Χώρο του Αγαπημένου & Φημισμένου Meli Melo Café - Bar, στην περιοχή Ποσειδωνίου! Διασκεδάστε μόλις με 2 ευρώ με Ένα (1) ποτήρι Κρασί ή Μία Μπύρα... Δροστιστείτε μόνο με 4 ευρώ με Ένα (1) Υπέροχο Cocktail… Γευθείτε με τη Συντροφιά σας, μόλις με 9 ευρώ, Ένα (1) Απολαυστικό Plateau Τυριών - Αλλαντικών και Μια (1) Φιάλη Κρασιού! Γιατί με Θέα τη Θάλασσα, όλα είναι πιο Ωραία…σε Ένα από τα πιο Γνωστά και Διαχρονικά Meeting Point της πόλης μας, με υπέροχη Μουσική, Χρώματα και Όμορφα Πρόσωπα! 

ΟΡΙΣΤΙΚΗ LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ SMART LIPO SOLUTIONS

 Πρόγραμμα Ανώδυνης, Ασφαλούς & Οριστικής Laser Αποτρίχωσης με το Διάσημο Προηγμένο Σύστημα Αμερικάνικης Τεχνολογίας Diode Laser 808nm, με Ψύξη για Αφαίρεση Πόνου, με την Εγγύηση Αποτελέσματος του Επιστημονικού Κέντρου Ιατρικής Αισθητικής Smart Lipo Solutions! Μόλις από 59 ευρώ, για Πέντε (5) Συνεδρίες και Πέντε (5) Επαναληπτικές Εφαρμογές σε Δύο Περιοχές με Επιλογή από 19 Σημεία του Σώματος, για Γυναίκες και Άνδρες.! Δεύτερη Επιλογή με 69 ευρώ (από 590 ευρώ) για Πέντε (5) Συνεδρίες και Πέντε (5) Επαναληπτικές Εφαρμογές σε Full Μπικίνι! 

ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ-ΠΙΤΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TRATTORIA PIZZERIA " OPERA PRIMA " ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

MANICURE-PEDICURE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ STUDIO ΟΜΟΡΦΙΑΣ LE BOUDOIR

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ " ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ "