ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ(ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ)&ΝΥΧΙΩΝ

 59€ για την Νέα Επαναστατική Θεραπεία Λείανσης Μαλλιών NANOKERATIN SYSTEM, η οποία εμπλουτίζει την τρίχα με Νανομόρια Κερατίνης!! Η θεραπεία διαρκεί 3-5 μήνες και αφήνει τα μαλλιά λεία, μεταξένια και εξαιρετικά λαμπερά, από το Πράσινο Κομμωτήριο στο Ζωγράφου. Αρχικής Άξιας 250€. Έκπτωση 76%. Με την αγορά του κουπονιού από το SpecialDeal.gr ΔΩΡΟ ένα προιόν της επιλογή σας! Argan Keratin ή Νanokeratin System Θεραπεία Μαλλιών στο Πράσινο Κομμωτήριο! 14,9€ από 32€ για Nail Beauty Package που περιλαμβάνει Manicure, Pedicure & Μασάζ Χεριών με αιθέρια έλαια, στο πρωτοποριακό ''Πράσινο Κομμωτήριο'' στου Ζωγράφου - έκπτωση 53%!
 7€ από 18€ για μοναδικό πακέτο Ανδρικής Περιποίησης Μαλλιών που περιλαμβάνει Κούρεμα, Λούσιμο & Styling, στο πρωτοποριακό ''Πράσινο Κομμωτήριο'' στου Ζωγράφου - έκπτωση 61%!

 19,90€ για ένα ολοκληρωμένο πακέτο ανανέωσης και περιποίησης των μαλλιών σας που περιλαμβάνει: Βαφή, Χτένισμα, Λούσιμο και Μάσκα Μαλλιών. Από το Πράσινο Κομμωτήριο στο Ζωγράφου Αρχικής Αξίας 52€, Έκπτωση 62% !!
 35€ για ένα καταπληκτικό πακέτο ανανέωσης και περιποίησης των μαλλιών σας που περιλαμβάνει Φυτική Βαφή Μαλλιών με προϊόντα Schwarzkopf από την νέα σειρά περιποίησης Essensity χωρίς αμμωνία, Κούρεμα, Λούσιμο, Μάσκα μαλλιών και Χτένισμα. Από το Πράσινο Κομμωτήριο στο Ζωγράφου Αρχικής Αξίας 90€, Έκπτωση 61% !!
 39€ για μία Ισιωτική Θεραπεία Μαλλιών, με την επαναστατική θεραπευτική μέθοδο Brazilian Keratin Miracle Hair Treatmant της Nano Keratin System, Χωρίς Χημικά, με πιστοποίηση από τον Ε.Ο.Φ., που ενυδατώνει, θρέφει και αναδομεί τα μαλλιά, κάνοντάς τα λαμπερά και ίσια με αποτέλεσμα που διαρκεί έως και τέσσερις μήνες και Δώρο ένα Χτένισμα, από το Πράσινο Κομμωτήριο στου Ζωγράφου. Αρχικής Άξιας 280€. Έκπτωση 86%.


ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ LEONANTI HOTEL

SFERA SUMMER FESTIVAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΜΕ ΝΙΝΟ STAN ΦΟΥΡΕΙΡΑ

ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ALLOU FUN MARK"

 Δεν είναι τσίρκο, δεν είναι Λούνα Παρκ, είναι στο Δελφινάριο το «Allou Fun Mark». Ο Μάρκος Σεφερλής τα βλέπει όλα... «Fun» και μας παρουσιάζει ένα ξεχωριστό υπερθέαμα με μεγάλες δόσεις μαγείας, χαράς & πάνω απ’ όλα... γέλιου. Εισιτήριο εισόδου 14€/ άτομο.
 Μάρκος Σεφερλής - Επίσημη πρώτη στο GD! Απολαύστε στο Δελφινάριο Μόνο με 14€ την παράσταση "Allou Fun Mark" , ένα ξεχωριστό υπερθέαμα με στοιχεία τσίρκου & Λούνα Πάρκ με μεγάλες δόσεις μαγείας, φαντασίας, χαράς, ανατροπής και πάνω απ’ όλα... γέλιου!

STAVENTO LIVE ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12/07 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ/ΠΟΤΟ ΣΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ