ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΚΟΥΠΑ-ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ X12 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ IDEA HELLAS

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ-ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ TOEIC ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ "HORIZONS" ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΛΕΞΗΛΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 7.9 ΕΥΡΩ

ΑΝΔΡΟΣ(ΜΠΑΤΣΙ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ "VILLA FLAMEGOU"

ΜΑΡΑΘΟΠΟΛΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ)ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ LAGOUVARDOS APARTMENTS

199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, σε Πλήρως Εξοπλισμένη Κατοικία στο Lagouvardos Apartments! Απολαύστε 4 ημέρες ανακαλύπτοντας την ομορφιά και την μοναδική γοητεία της Μεσσηνιακής γης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!
 79€ από 158€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, σε Πλήρως Εξοπλισμένη Κατοικία στο Lagouvardos Apartments! Απολαύστε 3 ημέρες ανακαλύπτοντας την ομορφιά και την μοναδική γοητεία της Μεσσηνιακής γης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ OASIS SCALA BEACH HOTEL

ΕΥΒΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ALL INSLUSIVE ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ STEFANIA HOTEL

ALL INCLUSIVE στην Εύβοια ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών επάνω στο κύμα, στο Stefania Hotel σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 265€ από 530€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Προσφέρονται Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα και Κρασί κατά την διάρκεια των γευμάτων και απεριόριστη κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί , Τσάι, Καφές φίλτρου, Ούζο και Μπράντυ κατά την διάρκεια της ημέρας και Παγωτό για τους μικρούς μας φίλους κάθε απόγευμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!
ALL INCLUSIVE στην Εύβοια ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών επάνω στο κύμα, στο Stefania Hotel σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Προσφέρονται Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα και Κρασί κατά την διάρκεια των γευμάτων και απεριόριστη κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί , Τσάι, Καφές φίλτρου, Ούζο και Μπράντυ κατά την διάρκεια της ημέρας και Παγωτό για τους μικρούς μας φίλους κάθε απόγευμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ARISTOTELES HOLIDAY RESORT&SPA"

 Αγ. Πνεύματος στην Αγαπημένη Χαλκιδική… με Πολυτελή 3ήμερη ή 4ήμερη Διαμονή Δύο (2) Ατόμων, σε Superior Double Room με Πλήρες Πακέτο Hμιδιατροφής (Πρωινό & Βραδινό), Early Check in και Late Check out & Δωρεάν Χρήση των Spa & Δωρεάν Prive Χρήση του Jacuzzi στο Φημισμένο και Διακεκριμένο ARISTOTELES Holiday Resort & SPA στην Μαγευτική Ουρανούπολη Χαλκιδικής, στην Πύλη του Αγίου Όρους! Το Απόλυτο Πακέτο...Προσιτής Πολυτέλειας στην πιο Hot Τιμή!!! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο αριθμό πακέτων! 

ΑΙΔΗΨΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "HOTEL IRINI" ΜΕ 92 ΕΥΡΩ

ΣΙΝΕΜΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ CINE ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ