ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ:ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ "DEL TORO PIZZA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΙΧΟΥ/ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ LACOSTE

19€ για ένα (1) ρολόι τοίχου - χρηματοκιβώτιο που συνδυάζει πρωτότυπα την φύλαξη των αντικειμένων σας με ένα όμορφο ρολόι τοίχου, με πολύ διακριτικό σχεδιασμό και πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας, από το ηλεκτρονικό κατάστημα "Value4moneyproducts", αρχικής αξίας 32€ - Έκπτωση 41%!
25€ για μία αυθεντική extra large πετσέτα θαλάσσης Lacoste (92×183cm), από 100% βαμβάκι, σε έντονο πορτοκαλί χρώμα με πολύχρωμες ρίγες που καταλήγουν στο θρυλικό σήμα με το κροκοδειλάκι, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την "Universal Exports", αρχικής αξίας 50€ - Έκπτωση 50%!!!

ΑΘΗΝΑ:ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ-ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΙΤΣΑ "L'ARTIGIANO"

ΛΟΝΔΙΝΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΑΘΗΝΑ:ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΠΥΡΟ/ΑΓΟΡΑ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΙΠΠΑΣΙΑ-ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ-ΚΑΝΟ "ΑΓΝΑΝΤΙ"

ΑΘΗΝΑ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΜΕΤΣ:ΦΑΓΗΤΟ "COCTAIL&FOOD BAR SKYFALL"

ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ-ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ "STUNNING LOOKS BY JELLA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ SOLAR OUTDOOR LIGHT/ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ 16LED

ΣΚΟΠΕΛΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 2 ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

ΑΘΗΝΑ-ΙΛΙΣΙΑ:ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΚΟΥΖΙΝΑ "Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΣΚΙΟΥΡΟΣ"

ΑΘΗΝΑ-ΘΗΣΕΙΟ:ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ "ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ CAFE BAR"

ΑΘΗΝΑ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ SCUBA DIVING

ΑΘΗΝΑ:ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ/ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

50% έκπτωση για άνοιγμα ή διάρρηξη χρηματοκιβωτίου & αποκατάστασή του! Αγοράζοντας κουπόνι 10 ευρώ κερίζετε 50% έκπτωση στην εργασία διάρρηξης του χρηματοκιβωτίου σας και την αποκατάστασή του από τους κορυφαίους του είδους, την εταιρεία Rigos Safes! 
Επαναφέρετε το χρηματοκιβώτιο σας σε άριστη κατάσταση! Συντήρηση (σέρβις) χρηματοκιβωτίου μόνο με 60€ από 120€! 
Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Fiam, κύλινδρος securemme K2 με μικρό κλειδί με βούλες, defender (ατσάλινο προστατευτικό) μόνο με 150€!!!Στην τιμή περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση!
Σύστημα αυτόματου κλειδώματος πόρτας με πατέντα Philips και μόνο 400€! Ασφαλίστε την πόρτα της πολυκατοικίας σας ή του σπιτιού σας με το σύστημα αυτόματου κλειδώματος Cryptography με ηλεκτροπύρο! Στην τιμή περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση!
Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Cisa με διπλό καταπέλτη (double relocking), κύλινδρο Cisa AP3 με μικρό κλειδί με βούλες τρισδιάστατο MH ANTΙΓΡΑΨΙΜΟ, defender (ατσάλινο προστατευτικό) & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ μόνο 180€ από 340€!
Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Securemme, κύλινδρος securemme K2 με μικρό κλειδί με βούλες, defender (ατσάλινο προστατευτικό) μόνο με140€!!!Στην τιμή περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση!
Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Mul-T-Lock, κύλινδρος Cisa AP3 με μικρό κλειδί με βούλες τρισδιάστατο MH ANTΙΓΡΑΨΙΜΟ, defender (ατσάλινο προστατευτικό) & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ μόνο 180€ από 320€!
Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Cisa με διπλό καταπέλτη (relocking), κύλινδρο AGB Scuddo 9000, defender (ατσάλινο προστατευτικό) & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ μόνο 170€ από 300€!

ΑΘΗΝΑ-ΚΟΡΩΠΙ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΕΝΗΛΙΚΕΣ