ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ/ECDL

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:MINI ΜΙΞΕΡ ELEKOM/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΑΡΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΙΟΥΛΙΟ-ΑΥΓΟΥΣΤΟ/ΔΙΑΜΟΝΗ "SEA VIEW HOTEL"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΣΤΙΚ ΧΕΙΛΙΩΝ "AVENE"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ "Elimin INTENSE "&"RASPBERRY KETONE&ACAI ULTRA BLEND"



18,5€ για μία (1) συσκευασία Raspberry Ketone & Acai Ultra Blend 800mg (70 κάψουλες) της Holism που αποτελεί το πιο must συμπλήρωμα διατροφής του καλοκαιριού και στην Ελλάδα, έχοντας ενθουσιάσει την Αμερική με την γρήγορη και φυσική απώλεια κιλών που πετυχαίνει, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από το "nutri-sport.gr" στο Χαλάνδρι, αρχικής αξίας 46€ - Έκπτωση 60%!!!

ΑΘΗΝΑ:ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ/SALT MASSAGE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΒΕΣ ΚΡΑΣΙΩΝ-ΠΟΤΩΝ-ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΑ ΤΗΓΑΝΙΑ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά: Φτιάξτε την κάβα σας όσο μεγάλη και σε όποιο σχέδιο και σχήμα θέλετε! Μόνο με 9,90€ αποκτήστε μία Καλαίσθητη Συναρμολογούμενη Κάβα Κρασιών και Ποτών, με πολύ καλή ποιότητα υλικών για ανθεκτική κατασκευή, συναρμολογούνται σε ότι σχήμα θέλετε εσείς ενώ σας δίνουν τη δυνατότητα συναρμολόγησης πέραν της μιας συσκευασίας για να την επεκτείνετε όσο θέλετε. Διατίθεται μόνο σε μαύρο χρώμα. Από την Hellas Tech στην καλύτερη τιμή της αγοράς! και με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.
Αντικολλητικά τηγάνια κεραμικής επίστρωσης σε διάφορα μεγέθη-χρώματα, εργονομικά σχεδιασμένα και φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας, από το ηλεκτρονικό κατάστημα "Value4moneyproducts" - έκπτωση έως 45%!!

ΚΡΗΤΗ:ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "EDEN ROCK HOTEL"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ "LEGEND TOYS"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΝ ΠΛΩ-CAFE BAR "ΑΡΓΩ"

Ταξίδι Εναλλακτικής Καλοκαιρινής Διασκέδασης για 2 Άτομα... με Ποτό, Μουσική, Παρέα και Θάλασσα, σε ένα Μοναδικό Περιβάλλον, που σε Ταξιδεύει με Θέα την Θεσσαλονίκη μέσα από τον Θερμαικό, στο Φημισμένο και Αγαπημένο Πλωτό Café Bar Αργώ! Πρώτη Επιλογή και μόλις με 5 ευρώ (από 10 ευρώ) για Δύο (2) Βαρελίσιες Μπύρες των 500ml ή Δύο (2) Ποτήρια Κρασί (Λευκό ή Κόκκινο) ή Συνδυασμό τους! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 8 ευρώ (από 16 ευρώ) για Δύο (2) Αλκοολούχα Ποτά επιλογής σας! Ταξιδέψτε Διασκεδάζοντας στο Θερμαικό για μία Υπέροχη και Μοναδική Εμπειρία! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ-ΤΟΥΡΤΕΣ "ΛΕΩΝΙΔΑΣ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΜΟΥΣΙΚΑ SHOW-TONI SFINO-PLAYMATE-ΛΟΛΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ "ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"


Για Ένα Πλήρες Πακέτο Εξετάσεων Ετήσιου Ιατρικού Check Up με Αιματολογικό, Ουρολογικό, Καρδιολογικό Έλεγχο, Ακτινογραφία Θώρακος και Έλεγχο Θυρεoειδούς και Νεφρών με Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Ιατρό... με την Εγγύηση Αξιοπιστίας του Αποτελέσματος που Εγγυώνται Κορυφαία συνεργαζόμενα Ιατρικά Κέντρα της Θεσσαλονίκης με την Υπογραφή της Εταιρίας Υγεία για Όλους!

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:SERVICE ΚΙΝΗΤΟΥ NOKIA-SONY ERICSSON-SAMSUNG

Service Κινητού!! Από 15€ για αλλαγή σπασμένης οθόνης, αντικατάσταση χαλασμένου ηχείου ή ακουστικού, αλλαγή/ τοποθέτηση πρόσοψης, τεχνικό έλεγχο και έλεγχο μπαταρίας σε κινητά μάρκας NOKIA, SONY ERICSSON και SAMSUNG!! Χαρίστε την απαραίτητη ανανέωση στο κινητό σας, προσφορά του Sulehria Store στην Ομόνοια με επιπλέον δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας πανελλαδικά!
Πανελλαδικά: Με επιτυχία που αγγίζει το 99% όλοι τους εμπιστεύονται! Μόνο με 10€ κάντε ένα πλήρες σέρβις για το αγαπημένο σας κινητό ή το GPS σας, που περιλαμβάνει τα ΠΑΝΤΑ! εκτός από το κόστος ανταλλακτικών! Έλεγχος, διάγνωση και οποιαδήποτε εργασία χρειαστεί (ακόμα και για βρεγμένα κινητά!) μέχρι την επίλυση του προβλήματος! χωρίς να χάσετε κανένα δεδομένο σας! και με ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή-παράδοση Πανελλαδικά! Από την pc Supports στον Άλιμο. Αρχικής Αξίας 20€ - Έκπτωση 50% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ 3W-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΝΙΦΟΡΕΙΑ ΑΧΑΙΑΣ:ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ "PAVLINA BEACH HOTEL"


Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Pavlina Beach Hotel στα Νιφορέικα Αχαΐας, πάνω στη Θάλασσα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, με 149€ από 300€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early Check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες στον όμορφο και γραφικό προορισμό!

ΣΙΘΩΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL SIMEON 3*"

ΤΗΝΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "AFRODITE HOTEL"

ΖΑΚΥΝΘΟΣ:3ΗΜΕΡΟ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "LOFOS SOILIS APARTMENTS"

ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL GALLERY"

Ν.ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΑΛΘΑΙΑ"

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:ΠΑΝΣΙΟΝ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΑΓΓΕΛΟΣ"

ΠΟΡΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "VILLA MIKRA ASIA"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΘΕΡΙΝΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ/CINEMA "ΑΘΗΝΑ PISCINES IDEALES"

ΑΘΗΝΑ-ΜΟΣΧΑΤΟ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ "ΟΙΝΟΘΟΗ"



21€ για να απολαύσετε ένα ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ 2 ΑΤΟΜΩΝ στην ήσυχη και καταπράσινη αυλή, που περιλαμβάνει: Ψωμί χωριάτικο συνοδευόμενο με φάβα για 2 άτομα, 1 Σαλάτα ελεύθερης επιλογής, 1 Ορεκτικό ελεύθερης επιλογής ή φρέσκο ψάρι ημέρας και κυρίως πιάτο με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μία γευστική Αστακομακαρονάδα ή Γαριδομακαρονάδα ή Γαρίδες ψητές για 2 άτομα και Φρούτα. Από το φημισμένο μεζεδοπωλείο ΟΙΝΟΘΟΗ, στο Μοσχάτο. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!! Αρχικής αξίας 46€. Έκπτωση 54%

ΑΘΗΝΑ-ΘΗΣΕΙΟ:ΙΝΔΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "BOLLYWOOD KITCHEN"

ΑΘΗΝΑ:ΣΥΝΕΔΡΙΑ SOLARIUM/ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑ "MEGA SUN SOLARIUM"

ΑΘΗΝΑ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ KICK BOXING-ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΚΑΡΙΚΟ