ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΑΡΜΑΡΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "EVIA HOTEL&SUITES"



 Πάσχα στο Μαρμάρι Ευβοίας, στο πολυτελές Evia Hotel & Suites!! 180€ για 3ήμερη διαμονή για 2 άτομα με 2 διανυκτερεύσεις ή 270€ για 4ήμερη διαμονή με 3 διανυκτερεύσεις και 1 επιπλέον μέρα διαμονής ΔΩΡΟ! Για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με half board (american breakfast και γεύμα), early check-in και late check-out, δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 6 ετών δωρεάν!
 Από 62€ για απόδραση 4* στη Νότια Έυβοια… στο EVIA Hotel & Suites! Επιλέξτε 1 διανυκτέρευση εκτός Πάσχα σε σουίτα με θέα πισίνα & θάλασσα ή εναλλακτικά 2 ή 3 διανυκτερεύσεις εντός Πάσχα σε standard δωμάτιο με ημιδιατροφή! Πολυτέλεια & παράδοση 2 σε 1!

 Eύβοια το Πάσχα!!! 307€ από 413€ για 3 μέρες, 2 νύχτες για 4 άτομα - Ή - 460€ από 620€ για 4 μέρες, 3 νύχτες και 1 επιπλέον μέρα διαμονής δώρο, για 4 άτομα σε Σουίτα με half board (american breakfast και γεύμα), early check-in και late check-out, για μία αξέχαστη απόδραση την περίοδο του Πάσχα (μόλις 1 ώρα από την Αθήνα) στο πολυτελές Evia Hotel & Suites στο Μαρμάρι Ευβοίας. Αξίας 620€. Έκπτωση 26%. 



ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ-ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ

 Μετά τις Sold out Μουσικές Βραδιές….η Επιτυχία Συνεχίζεται…! Μόλις 8 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου με Κρασί ή Μπύρα για να Aπολαύσετε τον Μοναδικό Μίλτο Πασχαλίδη και την Αγαπημένη Μιρέλα Πάχου στη Μουσική Σκηνή Ζωντανή Μαύρη Τρύπα! Απολαύστε ένα Υπέροχο Μελωδικό Ταξίδι με ένα Ρεπερτόριο από τις Σημαντικότερες Μουσικές Διαδρομές και τα Αγαπημένα Τραγούδια των Δύο Καλλιτεχνών, Συνθέτοντας ένα Ιδιαίτερο Παζλ που Αναμένεται να Εκπλήξει Μοναδικά το Κοινό! 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ-ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΕΤΑΣ ΣΕ DVD ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ OXYGEN

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ "PRODANCERS STUDIO" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ LATIN YOGA PILATES