ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "APOLLO RESORT ART HOTEL"

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΑΘΗΝΑ 4*" ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ "ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ" ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ

 Καπετάνιος - Αρτέμιδα (Λούτσα) - 27€ από 48€ (Έκπτωση 44%) για Πλήρες Γεύμα 2 Ατόμων στην Αρτέμιδα (Λούτσα) με ακαταμάχητες γεύσεις στην ψαροταβέρνα «Καπετάνιος»!!! Η θέα στη θάλασσα, οι ακαταμάχητοι μεζέδες, τα φρέσκα ψάρια, το σπιτικό φαγητό και οι λιχουδιές θα εκπλήξουν τον ουρανίσκο σας!!!

ΦΟΡΗΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ(ΙΣΧΥΕΙ Κ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ) ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "POSEIDON PALACE"

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ Η ΑΝΔΡΙΚΟ&ΦΟΥΛΑΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "XROMATA KAI AROMATA"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ/ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΘΗΚΕΣ/ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "LEVELUP"

 59€ Μόνο, ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ, για 100 Τεμάχια Διαφημιστική Αφίσα, σε χαρτί 250γρ, velvet ( Ματ ) ή illustration ( γυαλιστερό ), 4χρωμία, Διαστάσεων 35χ50cm, ιδανική καθώς φαίνεται και από μεγαλύτερη απόσταση!! Εκτυπώστε το Εικαστικό Που σας Αρέσει, με όσα χρώματα χρειάζονται και αν δεν υπάρχει Μακέτα, Σας Φτιάχνουμε Εμείς ΔΩΡΕΑΝ!! Κατάλληλη και για εξωτερικούς χώρους!! Προσφορά από την LEVELUP στη Νέα Ιωνία, με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!! Αρχικής αξίας 118€ - Έκπτωση 50%!!

 39€ Μόνο, για Δώδεκα (12) Τεμάχια Α6 Διάφανων Θηκών (Plexiglass) υποδοχής μονόφυλλων ή 55€ για Δώδεκα (12) Τεμάχια Α5 ή 75€ για Δώδεκα (12) Τεμάχια Α4, με κλίση προς τα πίσω για εντονότερη προβολή του εντύπου. Κατάλληλο για χρήση σε χώρους ταμείου καθώς και περιορισμένους χώρους προβολής ειδών!! Προσφορά από την LEVELUP στη Νέα Ιωνία, με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!! Έκπτωση έως 45%!!

 139€ Μόνο, ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΠΑ, για Χίλιους (1000) Φάκελους Σακούλες Λευκούς Αυτοκόλλητους διάστασης 23x32cm (Α4 με άνοιγμα στο πλάι) με Ένα (1) Χρώμα Εκτύπωσης της Επιλογής σας για να εκτυπώσετε Γραμματοσειρά ή Λογότυπο, Αν δεν Υπάρχει σας Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ την κατασκευή ΝΕΟΥ Λογότυπου! Προσφορά από την LEVELUP στη Νέα Ιωνία, με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!! Έκπτωση 40%!!

 120€ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΠΑ, για Χίλιους (1000) Φάκελους λευκούς Καρέ Αυτοκόλλητους 16,2x23cm (Α5) με Ένα (1) Χρώμα Εκτύπωσης της Επιλογής σας για να εκτυπώσετε Γραμματοσειρά ή Λογότυπο, Αν δεν Υπάρχει σας Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ την κατασκευή ΝΕΟΥ Λογότυπου! Προσφορά από την LEVELUP στη Νέα Ιωνία, με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!! Έκπτωση 40%!!

ΚΕΦΕΤΕΡΙΑ QASSABAH LOUNGE CAFE ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΜΕ 1€

ΑΡΚΑΔΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ART MAINALON 4*" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 199€

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "PALLADION GYM" ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 6ΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ 3ΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "SMART MODERN STUDIES"

DUAL SIM ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ A9i ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ&ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 120€

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ SKETCHED ΔΥΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 17€

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ ΤΟΥ ΣΠΟΚΕΙΝ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΡΓΩ

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

 Δυναμικό Πρόγραμμα Δέκα (10) ή Δεκαπέντε (15) Συνεδριών Εξατομικευμένο στις Ανάγκες κάθε Σώματος, με τη χρήση των Πρωτοποριακών Μηχανημάτων Ultratone Excel-pro και Lemfotonic για Εντυπωσιακή Γλυπτική στο Σώμα σας (για Γυναίκες και Άνδρες)! Αδυνάτισμα, Σύσφιξη, Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, Απώλεια Πόντων και Κιλών, Αποτοξίνωση και Αύξηση του Μεταβολισμού Άμεσα & Αποτελεσματικά, Τώρα... με την Εγγύηση Αποτελέσματος του Πιστοποιημένου και Εξειδικευμένου Κέντρου Αισθητικής και Ευεξίας Πολύτιμη Ομορφιά στον Εύοσμο και ... Κατακτήστε το Σώμα σας! 

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "REGINA MARE HOTEL CLUB"

ΣΙΚΕΛΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3*&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ GADJET-ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ TETRIS LIGHT ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 34,9 ΕΥΡΩ