ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 1 ΜΑΣΑΖ RELAXATION ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 45 ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ NAIL PLUS

ΑΝΟΙΞΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 30ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-2ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "BOUTIQUE HOTEL ANIXI"

 Αττική (Άνοιξη) - Basic ή Deluxe Μοναδικά και τα δύο… Απολαύστε 2 Ημέρες / 1 διανυκτερεύση με 30€ από 60€ (Έκπτωση 50%) σε Basic δίκλινο δωμάτιο ή 40€ από 80€ (Έκπτωση 50%) σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο KAI για τα 2 άτομα με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, στην Άνοιξη στο πρωτότυπο Boutique Hotel Anixi! Για ένα παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Ζήστε στιγμές πολυτέλειας και ξεγνοιασιάς, μακριά από τις πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας, σε ένα χώρο που συνδυάζει την αίγλη της παλιάς εποχής με τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέροντας ένα κομψό και άνετο περιβάλλον!!!


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 18ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ" ΜΕ ΤΑ ΦΗΜΙΣΜΕΝΑ ΜΠΑΛΕΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ



 Η Mαγεία των Χριστουγέννων πλημμυρίζει φέτος τη Θεσσαλονίκη… με τα Φημισμένα Μπαλέτα της Αγίας Πετρούπολης να χαρίζουν απλόχερα δόσεις Σπάνιας Ομορφιάς, Χάρης, Χρωμάτων και Αθωότητας, ξετυλίγοντας στον πάγο το Παγκοσμίως γνωστό και Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι του Καρυοθραύστη!!! Μόλις από 18 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο Διακεκριμένων, Προνομιακών και Λοιπών Θέσεων για να Απολαύσετε τον Καρυοθραύστη σε Ένα Μοναδικό Υπερθέαμα Καλλιτεχνικού Πατινάζ και Κλασσικού Χορού στον Πάγο, σε Ένα από τα Κορυφαία Θεάματα της Χρονιάς, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης! Μία Μοναδική Προσφορά για Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!!!

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΑΤΟΜΙΚΗ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΕ STUDIO ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΣΩΤΗΡΗ ΚΥΠΡΑΙΟ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "ΕΛΕΝΗ ΜΩΥΣΙΔΟΥ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 170ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΤΥΠΩΜΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ Α4

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΘΕΡΜΑΝΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 19,90 ΓΙΑ ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟ-ΜΕ 79ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛ ΚΑΙ ΜΕ 299 ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΖΑΚΙ


 Ο καθημερινός σας σύμμαχος στην θέρμανση και αυτό τον χειμώνα!! 79€ από 119€ για ένα (1) Θερμαντικό Πάνελ 1000 Watt Λευκό, με ταχεία θερμαντική απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής, κατάλληλο και για μπάνιο, με πιστοποίηση CE ROSE GS και 2 χρόνια εγγύηση, με ΔΩΡΕΑΝ Πανελλαδική Αποστολή από το Αvant Garde Energy!!
 Οικολογικό Τζάκι Ενεργειακό!! Μόνο 299€ για να αποκτήσετε ένα Οικολογικό Τζάκι Ενεργειακό Paris XL, χωρίς καμινάδα, χωρίς καπνούς και οσμές, και χωρίς να ξηραίνει την ατμόσφαιρα, θα δημιουργήσει σε ελάχιστα λεπτά την πιο ρομαντική & ζεστή ατμόσφαιρα στον χώρο σας, από την εταιρεία ''SavelΤrade'' στα Άνω Πατήσια, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα ή με Πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας. Αρχικής αξίας 459€ - Έκπτωση 35%!!

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 110ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΡΕΘΥΜΝΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 83ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "BOUTIQUE HOTEL VENETO"

ΑΘΗΝΑ:ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 49ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΦΙΑΛΗ ΠΟΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΟ-Β΄ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ

49€ Μόνο για Ένα Μπουκάλι Ποτό της Επιλογής σας και Ξεφαντώσετε με τη Παρέα σας, στην Β’ Παθολογική στην Αθήνα! Ζήστε τον Παλμό και την Ένταση και Αφεθείτε στον Ρυθμό της Μουσικής! Διασκεδάστε και Θεραπευτείτε! Για Περιορισμένο Αριθμό Μπουκαλιών! Προλάβετε! Αρχικής Αξίας 90€ - Έκπτωση 46% 


 Η Β' Παθολογική εφημερεύει!!49€ από 90€ μία απλή φιάλη ποτού, στο Ελληνάδικο, Β' Παθολογική στην Αθήνα. Διασκεδάστε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα από τα πιο διάσημα στέκια της Αθήνας, με τις πιο δυνατές ελληνικές μουσικές επιλογές!! Έκπτωση 39%!!

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 70ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΔΡΥΑΣ"

ΜΕΣΑΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 149ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "MOUSES ART SUITES"

 149€ από 300€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, σε Σουίτα με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό στο δωμάτιο στο Μούσες Art Suites! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!


ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 189ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ "THERMAE PLATYSTOMOU RESORT&SPA"

189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο, στο Πλατύστομο Φθιώτιδος! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink κατά την άφιξη, 2 χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα και Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ , Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ! Παρέχεται Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδονται 2 επιπλέον χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΓΛΥΦΑΔΑ:ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 16 ΕΥΡΩ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ-ΑΠΟ ΤΟ "BEREKET"


Μόνο 16€ για να Απολαύσετε την Αυθεντική Πολίτικη Κουζίνα σε ένα Πλούσιο Μενού Δύο (2) Ατόμων που περιλαμβάνει 1 σαλάτα, 1 ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα, γλυκό για δύο άτομα, ψωμί και 1 μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό, στο Bereket στη Γλυφάδα!! Αξίας 34€ - Έκπτωση 53%!!


 16€ για να Απολαύσετε την Αυθεντική Πολίτικη Κουζίνα σε ένα Πλούσιο Μενού 2 Ατόμων που περιλαμβάνει 1 σαλάτα, 1 ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα, γλυκό για δύο άτομα, ψωμί και 1 μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό, στο Bereket στη Γλυφάδα!! Αξίας 34€ - Έκπτωση 53%!! 


16€ για να Απολαύσετε την Αυθεντική Πολίτικη Κουζίνα σε ένα Πλούσιο Μενού Δύο (2) Ατόμων που περιλαμβάνει 1 σαλάτα, 1 ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα, γλυκό για δύο άτομα, ψωμί και 1 μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό, στο Bereket στη Γλυφάδα!! Αξίας 34€ - Έκπτωση 53%!!

16€ για να απολαύσετε αυθεντική Πολίτικη Κουζίνα σε έναν όμορφο χώρο με αέρα Ανατολής και πολίτικες συνταγές στο πιάτο σας, σε ένα πλούσιο μενού για 2 που περιλαμβάνει 1 σαλάτα, 1 ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα, γλυκό για δύο άτομα, ψωμί και 1 μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό στον ατμοσφαιρικό και ιδιαίτερο χώρο του “Bereket” στη Γλυφάδα αρχικής αξίας 34€ - Έκπτωση 50%

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 85ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ "OREIADES SUITES"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΑΜΑΜ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖ/ΜΕ 25 ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΠΟΔΟΛΟΥΤΡΟ&ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ 35ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ-ΧΑΜΑΜ ΣΤΟ "HEALTH&SPA"


 25€ για ένα χαμάμ 30 λεπτών και χαλαρωτικό μασάζ σώματος 45 λεπτών ή θεραπευτικό μασάζ σώματος 30 λεπτών, στο Health & Spa στη Νέα Φιλαδέλφεια, αρχικής αξίας 90€.
 29€ για μια πλήρη περιποίηση σώματος που περιλαμβάνει ποδόλουτρο, απολέπιση, καθαρισμό και περιποίηση ποδιών και ένα χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα με αιθέριο έλαιο ροδόξυλο, συνολικής διάρκειας 80 λεπτά, στο Health & Spa στη Νέα Φιλαδέλφεια, αρχικής αξίας 100€.

35€ από 120€ για ανεπανάληπτο πακέτο χαλάρωσης, διάρκειας 90', για εσάς ΚΑΙ το ταίρι σας, που περιλαμβάνει α. Full Body Relaxing Massage με βούτυρο καριτέ και αιθέρια έλαια & β. Χαμάμ με Αρωματοθεραπεία, από το υπερπολυτελές "Health & Spa" στη Νέα Φιλαδέλφεια – έκπτωση 71%!

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ/ΜΑΣΑΖ-FULL BODY ΣΟΥΗΔΙΚΟ Η ΛΕΜΦΙΚΟ H THAI OIL MASSAGE Η FULL BODY ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ Η BAMBOO MASSAGE-THAI FOOT MASSAGE ΚΑΙ REIKI



Από 10€ για ένα Full Body Σουηδικό ή για ένα λεμφικό ή για ένα θεραπευτικό μασάζ, διάρκειας 45 λεπτών, από τα κέντρα αισθητικής «Metro Beauty Laser & Spa» στους σταθμούς μετρό Αγ. Δημητρίου και Ελληνικού
25€ για ένα Αυθεντικό THAI OIL MASSAGE από Ταϊλανδέζα, σε όλο το σώμα, διάρκειας 60 λεπτών, για άνδρες και γυναίκες, από το Planet Aisthitiki, αρχικής αξίας 110€-έκπτωση 77%
19€ για μία ένα Full Body Ολιστικό Ενεργειακό Μασάζ διάρκειας 90 λεπτών, με συνδυασμό πολλών τεχνικών όπως SHIATSU, Βεντουζοθεραπεία, Hot Towel με φωτόλουτρα, Ρεφλεξολογία άκρων, Ινδικό μασάζ κεφαλής και Rejuvance για αύξηση της ζωτικότητας του νευρικού συστήματος, από το Κέντρο Ευεξίας Body and Health στην Αθήνα (στάση Μετρό Αμπελόκηποι), αξίας 180€
19€ για ένα μοναδικό Bamboo Massage σε συνδυασμό με Thai foot Massage και Reiki διάρκειας 75’ λεπτών για απόλυτη αναζωογόνηση και ευεξία, από το Εναλλακτικό Διαδραστικό Πολυχώρο Mystic Neverland στον Πειραιά, αξίας 125€

ΜΠΑΝΣΚΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "MARIA ANTOANETA"

ΚΥΜΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 45ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "BOUTIQUE HOTEL ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΥΜΗΣ"

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 100ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "CHALET MARITINA"

ΜΑΛΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 399ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 18ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "REMVI CAFE-BAR RESTAURANT"

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 199ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑ ΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 35ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΡΑΣΤΗΡΑ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ "MEDISANA"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 1 ΤΕΣΤ ΠΑΠ&ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΜΑΣΤΩΝ ΜΕ 30ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΑΞΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 11.9ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 Η 2 ΛΑΣΤΕΞ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΙΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΕ ΠΟΤΟ ΣΤΟ CLUB "STUDIO 54"

STUDIO 54... Ένα Μοναδικό Show και Ένα Υπέροχο Υπερθέαμα, με Ένα Μουσικό Ταξίδι και Χορό με βάση την Disco με Φαντασμαγορικά Σκηνικά, Λαμπερά Κοστούμια, Γνωστούς Ερμηνευτές, Απολαυστικούς Dj's, πολυάριθμους Χορευτές και φυσικά...Ρυθμό, Παλμό και Απόλυτη Διασκέδαση!!! Μόλις 7 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου με Ποτό σε Ένα από τα Κορυφαία Θεάματα του Μήνα στη Θεσσαλονίκη, στην Ανακαινισμένη Σκηνή του Magic Stage στην Αποθέωση της Διασκέδασης με το Απόλυτο SHOW ΧΟΡΟΥ με τα καλύτερα Τραγούδια από το 1960 έως το 2000!!!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 39ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PERSONAL TRAINING ΣΤΟ "FITNESSFUN LADIES CLUB"

Άλλαξε Σώμα ... Τώρα ... με το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Personal Training του Αγαπημένου και Υπερσύγχρονου FitnessFun Ladies Club στη Δελφών! Πρώτη Επιλογή και μόλις με 39 ευρώ (από 170 ευρώ) για 10 Δυναμικές Συνεδρίες με το Διάσημο Vacu Move (το Απόλυτο και πιο Εξελιγμένο Μηχάνημα Καύσης Λίπους και Άμεσης Εντυπωσιακής Βελτίωσης του Σώματος σας) & 1 Λιπομέτρηση & 4 Συνεδρίες Χρήσης της Σάουνας! Δεύτερη Επιλογή και μόνο με 49 ευρώ (από 220 ευρώ) για 6 Δυναμικές Συνεδρίες με το Διάσημο Vacu Move & 6 Personal Συνεδρίες με το Μηχάνημα Δόνησης Galileo (για Αποτελεσματική Ενδυνάμωση, Σύσφιξη, Αδυνάτισμα, Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, Αναζωογόνηση και Ευεξία) & 1 Λιπομέτρηση & 6 Συνεδρίες Χρήσης της Σάουνας!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ EUROPEAN&WORLD MUSIC ΣΤΟ "DESIGN FRENCH KEYS JAZZ CLUB"

UNA NOCHE MAS…!!! Κλείστε τα Μάτια και Ταξιδέψτε Μελωδικά με τις Μουσικές του Κόσμου στο Εξαιρετικού Design French Keys Jazz Club στη Σοφούλη…με Μία Υπέροχη Βραδιά European & World Music την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου! Απολαύστε Ένα Απίστευτο Ταξίδι Ζωντανής Μουσικής με τις Καλύτερες Επιλογές Γνωστών και Αγαπημένων Τραγουδιών Ευρωπαϊκού και όχι μόνο Ρεπερτορίου, δοσμένα με Μοναδικό Τρόπο από τον Διεθνούς Φήμης Βιρτουόζο Πιανίστα Σπύρο Ρασσιά που μαζί με Εκλεκτές Φωνές, θα σας Συντροφεύσουν Μουσικά στους Ομορφότερους Προορισμούς! Μαγευτική Βραδιά μόλις με 19 ευρώ (από 39 ευρώ), για Είσοδο Δύο Ατόμων, Μια Φιάλη Επώνυμου Κρασιού και Ένα Πλούσιο Plateau Τυριών Αλλαντικών...για Μία Nέα Εμπειρία που θα σας μείνει Αξέχαστη!

ΑΙΓΑΛΕΩ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 13,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΓΕΥΜΑ 2 ΣΤΟ "ΜΕΖΕ ΜΕΖΕ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 30ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ PILATES-ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ-ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 49ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΟΥΦΑΝ CALVIN KLEIN