ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ PARTY

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ "LA BAQUETTE"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ-ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ/ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ "BEAUTY SALON ART CENTER"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ "LASERLINE CLINICS"

Εντυπωσιακή Λάμψη και Ανανέωση της Επιδερμίδας του Πρόσωπου σας μετά την Ταλαιπωρία του Καλοκαιριού και την Έκθεση σας στον Ήλιο με 3 Υπέροχες και Πολύτιμες Προτάσεις Ομορφιάς, στο εξειδικευμένο Κέντρο Laser και Αισθητικής Laserline Clinics στο κέντρο της πόλης! Μόλις με 19 ευρώ επιλέγετε μία από τις παρακάτω Θεραπείες: Ένα (1) Πλήρη Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου για Απομάκρυνση του Σμήγματος και Ανανέωση του Δέρματος ή Μια (1) Οξυγονοθεραπεία Προσώπου για Άμεση Μείωση Λεπτών Γραμμών και Βαθύτερων Ρυτίδων, Ανάπλαση της Επιδερμίδας και Λείανση Σημαδιών Ακμής ή Μια (1) Θεραπεία Δερμοαπόξεσης Προσώπου με Μικροκρυστάλλους για Παραγωγή Ελαστίνης και Κολλαγόνου, Απομάκρυνση Νεκρών Κυττάρων και Λείανση ρυτίδων και ουλών. Σε κάθε Θεραπεία Παρέχεται ως Δώρο Μασάζ Προσώπου-Αυχένα-Ντεκολτέ! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ "LOLLIPOP"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ:ΟΥΖΕΡΙ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ "ΤΑ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ"

Γευστικό Ταξίδι ... με Ένα Πλήρες Πλούσιο Γεύμα 2 Ατόμων με Υπέροχες Ελληνικές Γεύσεις Θαλασσινών και Κρεατικών (Θαλασσινοί Μεζέδες, Φρέσκα Ψάρια, Κρεατικά, Ζυμαρικά, Ορεκτικά, Σαλάτες, Επιδόρπια και Ποτά), στο Φημισμένο και Κυκλαδίτικης Ατμόσφαιρας Κουτούκι - Ουζερί Τα Τσαμούρια στην Καλαμαριά! Νιώστε τη ζεστασιά της Παλιάς Καλής Παρέας, Γευτείτε Ακαταμάχητους Μεζέδες και ταξιδέψτε Νοσταλγικά μέσα από το υπέροχο Design του...στο Χώρο και στον Χρόνο! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ

Προσφορά Δημιουργικότητας και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων, για Μικρούς και Μεγάλους, με Τέσσερα (4) Δίωρα Σεμινάρια Εκμάθησης Κατασκευής Χειροποίητου Κοσμήματος, με χρήση Μετάλλων, Κρυστάλλων, Ημιπολύτιμων Λίθων, Συρμάτων, Χαντρών και όχι μόνο, για να Διδαχθείτε σε Βάθος τα Μυστικά της Δημιουργικής Τέχνης...και γιατί όχι...να Κατακτήσετε οι Ενήλικες Πολύτιμες Γνώσεις πιθανής Επαγγελματικής Εξέλιξης ! Ταξιδέψτε στον Υπέροχο και Μαγικό Κόσμο του Κοσμήματος και Ανακαλύψτε όλη την Τεχνική που θα σας Καταπλήξει... με την Υπογραφή των Έμπειρων Καθηγητών του Εξειδικευμένου Τμήματος Χειροτεχνίας του ΦΙΞ in art, στον ιστορικό Πολυχώρο του ΦΙΞ, στο Κέντρο της πόλης! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΒΑΦΗ-SPA ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ "FANCY BY NANCY"

Μαγνητίστε όλα τα Βλέμματα πάνω σας και Εντυπωσιάστε... με Δύο Εξαιρετικές Προτάσεις Ολοκληρωμένης Περιποίησης Λάμψης και Ανανέωσης των Μαλλιών σας, στον Όμορφο Χώρο του Fancy by Nancy στην Καλαμαριά! Πρώτη Επιλογή μόλις με 17 ευρώ (από 47 ευρώ) για Ολική Βαφή Μαλλιών, Χτένισμα, Spa Περιποίησης Μαλλιών και Λούσιμο! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 22 ευρώ (από 76 ευρώ) για Ανταύγειες (σε όλο το Κεφάλι), Κούρεμα, Ρεφλέ, Χτένισμα, Μάσκα Ενυδάτωσης και Λούσιμο Μαλλιών… …..και υποδεχτείτε το Φθινόπωρο Ανανεωμένη !!! 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ-ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΙΑΣ&ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ


19.90€ για τα ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ με τη γνωστή σεναριογράφο Άννα Χατζησοφιά (“Κωνσταντίνου και Ελένης“, “Το Καφέ της Χαράς“, “Λόλα“). Με δυνατότητα παρακολούθησης από κοντά ή εξ’αποστάσεως μέσω Internet. Από το εργαστήρι δημιουργικής γραφής TABULA RASA στο Θησείο (πολύ κοντά στη στάση ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός). Αρχικής αξίας 67€. Έκπτωση 70%

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ-FACE-BODY PAINTING

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΧΑΡΑΚΤΗΣ ΕΛΙΩΝ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/2 ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΡΟΛΕΙ ORMI

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ "W-LINE"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΒΑΜΒΑΚΕΡΕΣ ΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ-MP3/MP4 PLAYERS

Πανελλαδικά: Να τη η γατούλα στο... πουγκί! Μόνο 6,60€ για μία Θήκη Πουγκί Animob 717. Θήκη βαμβακερή - ποιότητα (cotton) αφράτη - πουγκί για το κινητό, το pda, το mp3/mp4, με κλείσιμο με κορδόνι και σχέδιο την γνωστή γάτα animob μέσα σε κύκλο με κορδέλα. Σε χρώμα γαλάζιο και κίτρινο για να επιλέξετε. Από την wap5 στον Άγιο Δημήτριο και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 9,50€ - Έκπτωση 30% !!
Πανελλαδικά: Και το γατάκι θέλει... βελούδο! Μόνο με 7,70€ αποκτήστε μία Θήκη, Τσαντάκι μικρό με φερμουάρ και 3 θέσεις, Animob universal 291. Για το κινητό, το pda, το mp3/mp4, από μαλακό βελούδο με ανάγλυφα σχέδια και μεταλλικό κεφάλι γάτας animob. Σε χρώμα μοβ, γκρι και μαύρο για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Από την wap5 στον Άγιο Δημήτριο και με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής Αξίας 11€ - Έκπτωση 30% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΝΔΡΙΚΟ TOMMY HILFIGER POLO T-SHIRT

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ FIAM ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Πανελλαδικά: Τώρα πια ούτε οι... prison break δεν θα μπορούν να σας διαρρήξουν! Μόνο με 114€ αποκτήστε μία Κλειδαριά FIAM Νέας Τεχνολογίας, γραναζωτή με καταπέλτη, κύλινδρο ασφαλείας ISEO R6 PLUS και προστατευτικό επιστόμιο (defender) FIAM. Αντικαταστήστε ΤΩΡΑ την κλειδαριά τύπου χρηματοκιβωτίου, που πλέον μπορούν να διαρρηχθούν αθόρυβα! και χωρίς σημάδια σε 3 έως 5 λεπτά, με αυτή της νέας τεχνολογίας για την πλέον Απόλυτη Ασφάλεια! Από την Safe Case στου Ζωγράφου και με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής Αξίας 321€ - Έκπτωση 64% !!

ΡΩΜΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ALPINA SUITES"

ΜΙΛΑΝΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "VILLA DEL LAGO BOUTIQUE HOTEL"

ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

ΝΑΥΠΛΙΟ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΩΝΑ ΤΩΝ ΜΥΛΩΝ

ΤΗΝΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ "AEOLOS BAY HOTEL"

60€ από 120€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Τήνο, στο Aeolos Bay Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Με την αγορά 2 κουπονιών δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "HILTON GARDEN INN KUTAHYA HOTEL 4*"

ΠΡΑΓΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "TOP PRAHA 4*"

ΝΑΞΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL POSEIDON"

ΚΑΣΤΑΝΟΧΩΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΚΩΣΤΗΤΣΙ"

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL PANORAMA"

ΛΥΓΚΙΑΔΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "CAMELIA SUITES"

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΥΠΕΡΟΛΥΤΕΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

ΑΘΗΝΑ-ΨΥΡΡΗ:ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ "ΧΡΥΣΟΜΗΛΟ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ/ΠΑΙΧΝΙΔΙ PING-PONG "KOZA SPORTS-PING PONG HALL"

ΑΘΗΝΑ-ΨΥΡΡΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΦΙΑΛΗ ΠΟΤΟΥ "VENTI MARGARITAS CLUB RESTAURANT"

ΑΘΗΝΑ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ "ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ"

ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΛΑ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ:ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΑΥΛΟΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/MANICURE-PEDICURE ΜΕ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ "NAILS R AND MORE"

ΑΘΗΝΑ-Ν.ΨΥΧΙΚΟ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ "ΝΑΤΑΣΣα"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ-MANICURE/PEDICURE-ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΠΑΙΔΙΚΟ-ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ "BEAUTY SALON"


Αθήνα: Με τέτοιο κούρεμα και styling θα πετάτε στα... σύννεφα! Μόνο με 7€ κάντε ένα Ανδρικό Κούρεμα, μαζί με Λούσιμο και Styling Μαλλιών! Από τον φιλόξενο και δροσερό χώρο του Beauty Salon στο Χαλάνδρι. ya Deal! Αρχικής Αξίας 14€ - Έκπτωση 50% !!

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/SPA MANICURE-ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ "NAIL CARE MARIA"

ΑΘΗΝΑ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

ΑΘΗΝΑ:ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ "ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΤΟΣΤΙΕΡΑ ELEKOM-ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά: Ο πρωινός μας φίλος! Μόνο 14,90€ για μία Τοστιέρα ΕΚ-038 3in1 της Elekom, που διαθέτει 2 Αντικολλητικές πλάκες, οι οποίες βγαίνουν, για γρήγορη και άνετη προετοιμασία του πρωινού μας. Έχει επίσης την δυνατότητα να ρυθμίζει την θερμοκρασία με θερμοστάτη. Τα χαρακτηριστικά αυτά την κάνουν να ξεχωρίζει, καθώς είναι μια πραγματικά πρακτική τοστιέρα η οποία Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε οικογένειες ή ζευγάρια που παίρνουν μαζί το πρωινό τους. Από την BNF Green Technologies, με 2 Χρόνια Εγγύηση και ΔΩΡΕΑΝ αποστολή Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 25,30€ - Έκπτωση 41% !!