ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ JUNIOR ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ BLACK BOX

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ

 Η Μεγάλη Θεατρική Επιτυχία των 4 Τελευταίων Ετών, Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Αριστοτέλειον! Μόλις 8 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο της Εξαιρετικής Κωμωδίας Τα Ραδίκια Ανάποδα, σε Σκηνοθεσία του Αγαπημένου Βλαδίμηρου Κυριακίδη με 13 Κωμικούς Επικήδειους Μονολόγους που Ενσαρκώνει ο Απολαυστικός Τηλεοπτικά & Θεατρικά Γιώργος Γαλίτης! Μία άκρως Διασκεδαστική Παράσταση, που Υπόσχεται... Μοναδικές και Άφθονες Στιγμές Γέλιου με εξαιρετικές Υπογραφές Σκηνοθεσίας και Ερμηνείας!

CINEMA - ΤΑΙΝΙΕΣ " ΠΡΟΜΑΧΟΣ " & " ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ? " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ CINE ΒΑΚΟΥΡΑ & CINE ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για να Επιλέξετε Μία Ταινία της Επιλογής σας, στο Cine Βακούρα, στην Καρδιά της πόλης μας... με την Πολυαναμενόμενη Ταινία για την Επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα Πρόμαχος με Ένα Εξαιρετικό Cast Αγαπημένων και Αναγνωρισμένων Ξένων και Ελλήνων Ηθοποιών…ή την Ξεκαρδιστική Μαύρη Κωμωδία του Αργεντινού Νταμιάν Σιφρόν, Ιστορίες για Αγρίους, με την Υπογραφή του Πέδρο Αλμοδοβάρ…ή την Μεγαλύτερη Κωμωδία της Χρονιάς που συνεχίζει να σπάει Ταμεία Θεέ Μου, Τι Σου Κάναμε; του Φιλίπ Ντε Σοβερόν! 
 Για Ένα Εισιτήριο για να Απολαύσετε την Πολυαναμενόμενη και Επίκαιρη Ταινία για την Επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα Ο Πρόμαχος με Ένα Εξαιρετικό Cast Αναγνωρισμένων Ξένων και Ελλήνων Ηθοποιών με τους Γιώργο Χωραφά, Τζιανκάρλο Τζιανίνι, Γιώργο Βογιατζή, Κασσάνδρα Βογιατζή, Παντελή Κοντογιάννη, Σπύρο Φωκά, Πολ Φρίμαν κ.α.... στο Cine Κολοσσαίον! Ένα Υπέροχο Δικαστικό Ερωτικό Θρίλερ που εξελίσσεται στην Ελλάδα των ταραχών, με Μία Ιστορία Αγάπης και τον Αγώνα Δύο Δικηγόρων για την Απόδοση της Δικαιοσύνης και την Επιστροφή των Κλεμμένων Μαρμάρινων Γλυπτών του Παρθενώνα στην Αθήνα! 

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ "HARMONY SPA&BEAUTY CENTER"

ΠΛΗΡΕΣ GOURMET ΓΕΥΜΑ Η ΔΕΙΠΝΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ BISTRO RESTAURANT VILLA LUNA ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ-ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΕΙΚ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ

 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόλις 5 ευρώ ανά άτομο) για το Πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο Μιούζικαλ - Παραμύθι Το Καρύδι και το Χριστουγεννιάτικο Κέικ του Τάσου Ιωαννίδη, Δημιουργού του Λάχανα και Χάχανα στο Θέατρο Σοφούλη! Απολαύστε ένα Ευαίσθητο Εορταστικό Μουσικό Παραμύθι με Συγκινητικές Στιγμές, Γεμάτο Δράση, Φαντασία, Γέλιο, Χαρά, Βιντεοπροβολές Πολύχρωμα Κοστούμια, Μελωδίες και Χριστουγεννιάτικη Ατμόσφαιρα Χαράς! Η Προσφορά αφορά Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ " ΤΟΥ ΑΡΘΟΥΡ ΜΙΛΛΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο των Τελευταίων Φετινών Παραστάσεων του Κορυφαίου και Εξαιρετικού Έργου Το Τίμημα του Άρθουρ Μίλλερ, από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, με τους Αγαπημένους Σταύρο Ζαλμά, Στέλλα Καζάζη, Αλέξανδρο Μούκανο και Χρήστο Σιμαρδάνη, στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, στη Καλαμαριά! Το Αριστουργηματικό Έργο του Άρθουρ Μίλλερ, που μοιάζει σαν να Γράφτηκε για τις Αποφάσεις μας σήμερα...στην Ελλάδα του σήμερα, ενώ ταυτόχρονα Παιδεύει, Διακωμωδεί, Τιμωρεί, Συγχωρεί και Γαργαλάει τις Συνειδήσεις των Ηρώων και του Κοινού, σε μία Υπέροχη Παράσταση που Έχει Μαγέψει όσους Θεατές την έχουν Παρακολουθήσει! Η Προσφορά αφορά Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ SERVICE ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Η ΦΟΡΗΤΩΝ LAPTOP ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PCFIXED

 Για Ένα (1) Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Service Σταθερού Υπολογιστή ή Laptop με Format Σκληρού Δίσκου, Εγκατάσταση Windows, Drivers, Λογισμικού Antivirus και Βασικών Προγραμμάτων, Επισκευή Βλαβών, Καθαρισμό από Ιούς, Λεπτομερή Εσωτερικό Καθαρισμό και Καθαρισμό Οθόνης με Ειδική Αλοιφή! Διασφαλίστε την Σωστή Λειτουργία του Υπολογιστή σας και Εξασφαλίστε την Προστασία των Δεδομένων σας, με την Υπογραφή Ποιότητας του Εξειδικευμένου Καταστήματος PcFixed στο Κέντρο της πόλης μας! 

ΚΩΜΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΜΑΖΙ ΜΕ Τ'ΑΠΛΥΤΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ

 Μόλις 12 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 6 ευρώ ανά άτομο) της Υπέροχης Κωμικής Παράστασης Μαζί με τ' άπλυτα, του Διάσημου Αμερικάνου Συγγραφέα Κρίστοφερ Ντουράνγκ, με τους Σέβη Δονσούζη, Πρόδρομο Κιρκινεζιάδη, Ματίνα Κουλουριώτη, Σοφία Σακελλαρίου και Πέτρο Φραγκόπουλο, στο Θέατρο Αυλαία, στο κέντρο της πόλης μας! Δύο Εγωιστές Γονείς, μια Αυταρχική Νταντά, μια Λυπημένη Μάνα, δύο Περήφανες Μητέρες και μια Διαβολική Διευθύντρια… σε μια Προκλητική Μαύρη Κωμωδία με Καυστικό Χιούμορ, που Σατιρίζει το πόσο Δύσκολο είναι να είσαι Γονιός και πόσο Τρομακτικό να είσαι Παιδί! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ DELIVERY ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑΡΙΑ CITY PIZZA ΣΤΗΝ Δ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Τρεις (3) Χορταστικές Γαστρονομικές Προτάσεις Pizza, για Delivery στο Χώρο σας ή για Τake away Παραγγελία, με Επιλογή από 24 Διαφορετικές Γευστικές Προτάσεις, με την Αυθεντική Ποιοτική Υπογραφή της Αγαπημένης City Pizza στη Δυτική Θεσσαλονίκη! Πρώτη Επιλογή μόλις με 3 ευρώ για Μία (1) Απολαυστική Χειροποίητη Οικογενειακή Pizza (26cm)! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 3,20 ευρώ για Μία (1) Yπέροχη Χειροποίητη Οικογενειακή Pizza (26cm) & Ένα (1) Αναψυκτικό 330ml! Τρίτη Επιλογή μόλις με 3,90 ευρώ για Μία (1) Λαχταριστή Χειροποίητη Pizza Γίγας (34cm)! 

ΑΝΔΡΙΚΟ ΦΟΥΤΕΡ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 26,9€

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΜΗΔΕΙΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΧ

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ CISA REVOLUTION PRO ΜΕ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΚΑΙ DEFENDER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SAFE CASE

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " Η ΣΦΗΚΑ Η ΡΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΝΩΣΣΟΣ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " Ο ΜΑΚΒΕΘ " ΤΟΥ ΟΥΙΛΙΑΜ ΣΑΙΞΠΗΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ " ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ "

ΕΛΑΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 89 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ

 Ελάτη Τρικάλων: 313€ για ένα 4ήμερο για 2 έως 5 άτομα με πρωινό, σε μεγάλη μεζονέτα. Μια προσφορά για να απολαύσετε άνετη διαμονή σε ευρύχωρη μεζονέτα με την οικογένεια ή την παρέα σας. 
 Ελάτη Τρικάλων: 261€ για ένα 4ήμερο για 2 έως 4 άτομα με πρωινό, σε μεζονέτα. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και περάστε όμορφες στιγμές σε ένα εντυπωσιακό πέτρινο συγκρότημα.
 Ελάτη Τρικάλων: 201€ για ένα 4ήμερο για 2 έως 3 άτομα με πρωινό, σε εξοπλισμένο διαμέρισμα. Ένα μοναδικό πέτρινο συγκρότημα σας περιμένει να περάσετε αξέχαστες στιγμές στον ορεινό προορισμό της Ελάτης.
 Ελάτη Τρικάλων: 149€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό, σε πανέμορφο πέτρινο συγκρότημα. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και ταξιδέψτε στον πανέμορφο οικισμό της Θεσσαλίας.
 Ελάτη Τρικάλων: 209€ για ένα 3ήμερο για 2 έως 5 άτομα με πρωινό, σε μεγάλη μεζονέτα. Μια προσφορά για να απολαύσετε άνετη διαμονή σε ευρύχωρη μεζονέτα με την οικογένεια ή την παρέα σας.
 Ελάτη Τρικάλων: 174€ για ένα 3ήμερο για 2 έως 4 άτομα με πρωινό, σε μεζονέτα. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και περάστε όμορφες στιγμές σε ένα εντυπωσιακό πέτρινο συγκρότημα. 
 Ελάτη Τρικάλων: 134€ για ένα 3ήμερο για 2 έως 3 άτομα με πρωινό, σε εξοπλισμένο διαμέρισμα. Ένα μοναδικό πέτρινο συγκρότημα σας περιμένει να περάσετε αξέχαστες στιγμές στον ορεινό προορισμό της Ελάτης.
 Ελάτη Τρικάλων: 99€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό, σε πανέμορφο πέτρινο συγκρότημα. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και ταξιδέψτε στον πανέμορφο οικισμό της Θεσσαλίας.
 Ελάτη Τρικάλων: 89€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό, σε δωμάτιο με τζάκι! Ευκαιρία για οικονομική απόδραση σε έναν εκπληκτικό ορεινό προορισμό, μέσα στα έλατα!

BISTRO "NIKISPLACE" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ-ΑΓΟΡΑ&ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PAINT BULL

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ SHOCKWAVE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ MEDICAL ESTHETICS ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΠΝΙΓΜΟΝΗ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9€ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

 10€ για είσοδο ενός (1) ατόμου στην συγκλονιστική παράσταση Πνιγμονή, μια εκδοχή του Σπιτιού της Μπερνάρντα Άλμπα, σε διασκευή & σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, που μεταφέρει το αριστούργημα του Federico García Lorca από την Ισπανία του 1936 στην Ανατολική Τουρκία του 2013, με αφορμή τα εγκλήματα τιμής, τον θρησκευτικό φανατισμό, τον πουριτανισμό της κοινωνίας και την απάνθρωπη καταπίεση των γυναικών στις Μουσουλμανικές Χώρες, στον πολυχώρο Vault στον Βοτανικό, αρχικής αξίας 15€ - Έκπτωση 33%!!

ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΟΥΤΕΡ-ΖΑΚΕΤΑ HOODIE ADIDAS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 39 ΕΥΡΩ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΩΜΟΥ MICHAEL KORS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ 4 ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΟΡΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ SIAGAS BEACH HOTEL

 Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στους Αγίους Θεοδώρους μια ανάσα από την Αθήνα, στο Siagas Beach Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 13 ετών και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 295€ από 590€ (Έκπτωση 50%)! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική από την Ελένη Καρουσάκη και την ορχήστρα της, Ανήμερα μεσημέρι Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα με μουσική από DJ και μοναδικές Βραδιές Πιάνου! Προσφέρονται Παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες Λιχουδιές και Ποτό καλωσορίσματος! Kαθημερινή απασχόληση στο Μini Club με εξειδικευμένους παιδαγωγούς και κλόουν καθώς και δώρα για τους μικρούς μας φίλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΑΛΦΑ"

ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ-ΚΑΜΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ HD DVR ΜΕ ΚΑΤΡΑΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "SULEHRIA STORE"

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΚΑΙ ΖΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ... " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΟΒΑ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΕΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

 Θέατρο Ρ. Βλαχοπούλου: «Ένας δύσκολος άνθρωπος». «Ένας Δύσκολος Άνθρωπος» μία διασκευή των Ανδρέα Αριστοτέλους και Γιάννη Κλειδέρη, της μοναδικής ολοκληρωμένης σωζόμενης κωμωδίας του Μενάνδρου «Ο Δύσκολος». Ελάτε μαζί μας στον κόσμο της αρχαίας κωμωδίας του 316 π.Χ. και γνωρίστε τον Μένανδρο μέσα από τον πιο διασκεδαστικό τρόπο και με μόνο 8€ τα δυο (2) άτομα στο Θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου» ! Έκπτωση 50%! 

ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΧΑΡΑ BQ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10,90 ΕΥΡΩ

ΚΑΜΕΡΑ-ΣΤΥΛΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 55 ΕΥΡΩ

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΒΑΤΟΝ

 4€ για είσοδο ενός ατόμου στην συναρπαστική και διαδραστική παιδική παράσταση Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα του Αντώνη Ζιώγα που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους, στο θέατρο "Άβατον" στο Γκάζι, αρχικής αξίας 8€ - Έκπτωση 50%