ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΕΡΙΦΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "INDIGO STUDIOS&APARTMENTS"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ APIVITA

ΑΘΗΝΑ:ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ/RELEASE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ&ΨΘΞΗΣ ΓΙΑ nOTEBOOK-LAPTOP

ΑΘΗΝΑ:ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ SALSA

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΑΠΟΥΤΣΟΘΗΚΕΣ-ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ

5.5€ για έναν διοργανωτή παπουτσιών ή 11.5€ για ένα πτυσσόμενο διοργανωτή παπουτσιών! Υφασμάτινες παπουτσοθήκες 12 και 30 θέσεων αντίστοιχα, από μαλακό συνθετικό υλικό & διάφανο κάλυμμα με φερμουάρ, που προστατεύει τα παπούτσια, ενώ κάνει την φύλαξή τους ακόμα πιο πρακτική! Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής!!
Βάλτε σε τάξη όχι 1, ούτε 2, αλλά 30 ζευγάρια παπούτσια!!! 11,90 ευρώ για ένα διοργανωτή παπουτσιών, για να διατηρείτε το χώρο του σπιτιού καθαρό και τακτοποιημένο, από την Hellas-Tech.gr, αξίας 30 ευρώ - έκπτωση 60%. Δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΚΟΡΝΙΖΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά: Αυτό το πρόγραμμα θα το κρατάτε για πάντα! Μόνο 16€ για ένα Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα, που αποτελείται απο κορνίζα αλουμινίου διάστασης 30x40εκ. Με τη φωτογραφία και το όνομα του μαθητή και αντί για τζάμι έχει Plexiglass πάνω στο οποίο μπορεί να γράφει το πρόγραμμα της εβδομάδας. Οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να σβήσει με οινόπνευμα και να κάνει διορθώσεις. Είναι ασφαλές και κατάλληλο για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Δώρο ο μαρκαδόρος. Από το εκτυπωτικό κέντρο Raferi Digital στην Θεσσαλονίκη και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 28€ - Έκπτωση 43% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/STEPPER AIRCLIMBER & ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΔΑΣ-FASHION/ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ "TABULA RASA"

19,90€ για 4 μαθήματα μόδας - fashion, με τη Γιούλη Καλημέρη, στο εργαστήρι "Tabula Rasa", με δυνατότητα παρακολούθησης από κοντά ή εξ αποστάσεως, μέσω internet, αρχικής αξίας 67€.
Μαθήματα σεναριογραφίας - είδη κινηματογραφικού και τηλεοπτικού σεναρίου!!19,90€ από 67€ για τέσσερα (4) μαθήματα σεναριογραφίας - είδη κινηματογραφικού και τηλεοπτικού σεναρίου -, με τη βραβευμένη σεναριογράφο Κωνσταντίνα Γιαχαλή (Litsa.com, Σ'αγαπώ-μ'αγαπάς για πάντα κ.α.), στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, με δυνατότητα παρακολούθησης από κοντά ή εξ αποστάσεως, μέσω internet. Έκπτωση 70%!!

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ&ΕΛΕΝΗΣ"

ΚΥΜΗ ΕΥΒΟΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ "KYMI PALACE"

65€ από 130€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) στο Kymi Palace σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα, στην Κύμη Ευβοίας! Για ένα Παιδί έως 6 χρονών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να ταξιδέψτε 2 γεμάτες ημέρες στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου! Η προσφορά ισχύει και για το Tριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!!! 

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "EROFILI HOTEL"

ΑΡΑΧΩΒΑ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ"

 69€ από 140€ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στην καρδιά της Αράχωβας, σε Δίχωρο Διαμέρισμα 50τ.μ με Πρωινό, στον Ξενώνα "Το Πατρικό"! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι παραδοσιακό τσίπουρο για το καλωσόρισμα και παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 3 ημέρες την φυσική ομορφιά της Αράχωβας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει και για το Τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου! 

ΜΕΣΑΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΦΙΑΜΕΓΚΟΥ"

ΜΕΘΑΝΑ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "BOUTIQUE STUDIOS"

Εξόρμηση στα Μέθανα!!!125€ από 220€ για 6 ήμερες διακοπές (5 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων ή 300€ από 1650€ για 30 διανυκτερεύσεις δύο ατόμων, σε πανέμορφο δίκλινο δωμάτιο στο Boutique Studios στα Μέθανα Τροιζηνίας. Απολαύστε την μοναδική εμπειρία ανάβασης στον κρατήρα του Ηφαιστείου, χαλαρώστε στις ιαματικές πηγές και γευτείτε καταπληκτικές σπιτικές συνταγές. Σε συνδυασμό με την φύση και της πανέμορφες θάλασσες τα Μέθανα αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για ξεκούραση.

ΗΛΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL BALASKA"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΤΜΟ&ΟΞΥΓΟΝΟ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΚΡΥΛΙΚΩΝ ΝΥΧΙΩΝ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ

ΑΘΗΝΑ-Ν.ΙΩΝΙΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΒΑΦΗ L'OREAL "STAR HAIR"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ/ΜΑΣΑΖ "ANGEL SPA"

ΑΘΗΝΑ-ΓΚΑΖΙ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΤΑΒΕΡΝΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ "ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ"

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΠΛΕΙΑΔΕΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/PILATES MATWORK "MYYOGA"