ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥ 3ΗΜΕΡΟ Κ.ΔΕΥΤΕΡΑΣ-25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΡΟΥΤΣΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29€ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΤΖΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΒΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ



 29€ για έναν ολοκληρωμένο επαγγελματικό ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ της ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ, για την σωστότερη και αποδοτικότερη λειτουργία του συστήματος. Ο καθαρισμός γίνεται ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ, με ειδική βούρτσα και ευλύγιστες ράβδους. Ο καθαρισμός γίνεται από κάτω προς τα επάνω (bottom up), χωρίς να χρειάζεται πρόσβαση στην ταράτσα, άρα εργαζόμαστε με όλες τις καιρικές συνθήκες. Η εστία σφραγίζεται με νάιλον, στον χώρο σας δεν διαφεύγει καθόλου κάπνα. Εγγυόμαστε την απόλυτη καθαριότητα του χώρου σας ακόμα και με στρωμένα τα χαλιά σας. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!! Από την εταιρία ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΒΙΟΣ στη Πετρούπολη. Αρχικής αξίας 90€. Έκπτωση 68%

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ Κ.ΔΕΥΤΕΡΑ-25Η ΜΑΡΤΙΟΥ) 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΔΙΟΜΗΔΗ

ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ SUN GUARD ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕ 95€

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ YOGA SEMI PERSONAL&SU JOK ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "HEALTCURE-ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΕΞΙΑΣ&ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ" ΣΤΗΝ Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ


   Νέο Κατάστημα!!! 12€ για 1 Συνεδρία Su Jok διάρκειας 60 λεπτά, την ιατρική εφεύρεση αυτοθεραπείας που χρησιμοποιεί τα άνω και κάτω άκρα σε συνδυασμό με ρεφλεξολογία και βελονισμό, για θεαματικά αποτελέσματα στην ίαση ασθενειών ή παθήσεων, σε χρόνια ή οξεία μορφή, στο ολοκαίνουριο Healthcure - Κέντρο Ευεξίας & Εναλλακτικών Θεραπειών, στη Νέα Ερυθραία. Αξίας 30€. Έκπτωση 60%.  

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΚΥΛΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PET SHOP ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ



 Πλήρης περιποίηση για μεγάλου μεγέθους σκύλο που περιλαμβάνει μπάνιο, χτένισμα, καθαρισμό αυτιών και κόψιμο νυχιών, στο εξειδικευμένο pet shop ΚΑΙΣΑΡΑΣ στα Βριλήσσια.

ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ SHELL HELIX ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 33,60€

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "WASH BUSTERS" ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ



 20€ για μια μηνιαία συνδρομή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ανεξαρτήτως ορόφων και διαμερισμάτων. Η προσφορά περιλαμβάνει: Τέσσερις γενικούς καθαρισμούς της πολυκατοικίας (μία φορά την εβδομάδα). Εξασφαλίστε την απαραίτητη φρεσκάδα και χωρίς προβλήματα υγιεινή και καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας σας, όπως ακριβώς και στο σπίτι σας. Από επαγγελματίες του συνεργείου καθαρισμού WASH BUSTERS στην Καλλιθέα. Αρχικής Αξίας 60€. Έκπτωση 67% 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ "ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΜΑ

 7€ από 12€ για είσοδο ενός ατόμου στη θεατρική παράσταση "Λίγο ακόμα" στο θέατρο Άλμα - έκπτωση 42%! Τρείς γυναίκες κυνηγούν τη ζωή προσπαθώντας με τη θέληση τους να πραγματοποιήσουν όλα τους τα όνειρα!

LASER ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟ ΤΟ "LASERMED CLINICS" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



 Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Εντατικής Θεραπείας και Αναζωογόνησης των Ταλαιπωρημένων Μαλλιών, για Άνδρες και Γυναίκες... στην πλέον Oικονομική Tιμή, με... 16 Θεραπείες Laser για Άμεση Αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης (Φωτοδυναμικής των Laser PDT-4000 και Laser Cap) - η Νέα Επαναστατική Μέθοδος Αισθητικής Δερματολογικής Θεραπείας - με ταυτόχρονη και Δραστική Ενδυνάμωση του Τριχωτού της Κεφαλής, Προστασία από το Ξεθώριασμα του Χρώματος των Μαλλιών από τον Ήλιο, Αντιμετώπιση της Ψαλίδας και της Τραχιάς Υφής με την Eγγύηση Aμεσου και Oλοκληρωμένου Aποτελέσματος του εξειδικευμένου Κέντρου Ιατρικής Αισθητικής Lasermed Clinics!

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-RESTAURANT "ΟΡΕΞΙΣ" ΣΤΗΝ ΘΞΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ 6 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΓΕΥΜΑ.

 Απολαυστικές Γαστρονομικές Προτάσεις με Γεύσεις Ελληνικών Παραδοσιακών Σπιτικών Συνταγών και όχι μόνο στο Προβεβλημένο και Αγαπημένο Restaurant Όρεξις στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης για Dine In Κατανάλωση στο χώρο του Εστιατορίου ή για Take Away! Μόλις με 6 ευρώ για Ένα (1) Πλήρες Ατομικό Γεύμα με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο, που θα καλύψει κάθε Γευστική Προτίμηση σας, με Κυρίως Πιάτα, Special Dishes, Μαγειρευτά, Pasta, Θαλασσινά, Σούπες, Ορεκτικά, Σαλάτες, Ποτά και Γλυκά! Με Δυνατότητα Χρησιμοποίησης πολλαπλών Κουπονιών ανά Παραγγελία, για τη δημιουργία παρέας έως 6 ατόμων!

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ Η ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ STELLAS BOUDOIR ΣΕ ΓΕΡΑΚΑ-ΨΥΧΙΚΟ

2 ΦΙΑΛΕΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ 2006 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 11€

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΤΜΟ ΚΑΙ ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "MEDICHIC"

ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ TUMI ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 22€

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΣΚΟΥΠΑ SUPER SWEEPER MAX ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 28.9€

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "IRAQ-9 ΤΟΠΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ "VAULT"

 9€ για ένα ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ για τη θεατρική επιτυχία του Off-Broadway IRAQ – 9 ΤΟΠΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ, της πολυβραβευμένης συγγραφέως Heather Raffo. Ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία της Μαρίας Τσαρούχα. Το έργο αποτελεί εξιστόρηση της ζωής εννέα Ιρακινών γυναικών, με φόντο τους δύο πολέμους στον Κόλπο και εμβαθύνει στο τί σημαίνει να είσαι γυναίκα, σε μια χώρα που επισκιάζεται από το καθεστώς του πολέμου. Από τον Πολυχώρο VAULT, στο Βοτανικό (κοντά στη στάση Μετρό Κεραμεικός). Αρχικής αξίας 15€. Έκπτωση 40%

 9€ για είσοδο ενός ατόμου στην θεατρική παράσταση "Iraq - 9 τόποι επιθυμίας" της Heather Raffo, που εμβαθύνει στο τι σημαίνει να είσαι γυναίκα, σε μια χώρα που επισκιάζεται από το καθεστώς του πολέμου, στον πολυχώρο ''Vault'' στον Βοτανικό, αρχικής αξίας 15€ - Έκπτωση 40%!!!

Τι σημαίνει να είσαι γυναίκα, σε μια χώρα που επισκιάζεται από το καθεστώς του πολέμου; 9 ευρώ για την είσοδο ενός ατόμου στη θεατρική παράσταση ΙRAQ – 9 τόποι επιθυμίας, σε σκηνοθεσία της Μαρίας Τσαρούχα, που αποτελεί εξιστόρηση της ζωής εννέα Ιρακινών γυναικών, με φόντο τους δύο πολέμους στον Κόλπο, από το Θέατρο Vault.

 Τι σημαίνει να είσαι γυναίκα, σε μια χώρα που επισκιάζεται από το καθεστώς του πολέμου; Η θεατρική επιτυχία του off-Broadway “ΙRAQ – 9 TΟΠΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ” της πολυβραβευμένης συγγραφέως Heather Raffo, παρουσιάζεται στη θεατρική σκηνή του Πολυχώρου VAULT σε σκηνοθεσία της Μαρίας Τσαρούχα και εσείς μπορείτε να την παρακολουθήσετε με 18€ τα 2 άτομα! Με την αγορά του κουπονιού αξίας 3€ εξασφαλίζετε την έκπτωση σας και στο ταμείο θα πληρώσετε ακόμη 15€ τα 2 άτομα! 

ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "BODY AND HEALTH"



 7€ για ένα απολαυστικό ΟΛΟΣΩΜΟ (FULL BODY) ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ διάρκειας 35’ για γυναίκες και άνδρες, με δικαίωμα επιλογής εξτρά παροχής συνδρομή ηλεκτρομάλαξης ή συνδρομή αλατοθεραπείας. Για χαλάρωση, ευεξία, τόνωση και αφύπνιση των αισθήσεων Με την αγορά 2 κουπονιών ΔΩΡΟ ένα τεστ τροφικής δυσανεξίας ή ένα τεστ βιοενεργειακής διάγνωσης. Γιατί η υγεία είναι η ευτυχία του σώματος και η ευτυχία είναι η υγεία της ψυχής. Από το κέντρο BODY AND HEALTH στους Αμπελόκηπους (πλησίον Στάση Μετρό Αμπελοκήπων). Αρχικής αξίας 35€. Έκπτωση 80%

ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΡΙΚΥΜΙΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6€




3ΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΜΥΡΕΣΙΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 85€

ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5€ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ALL DAY PASS ΣΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥΣ ΑΛΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ-ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "SULEHRIA STORE"

ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑ SUDOCREAM ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "PARAPHARMACIE.GR"

ΒΥΤΙΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΟ ΓΙΑ 2 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "NATURA HOTEL VYTINA"

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΤΗΣ EASYCAP ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 13,5€

ΜΑΡΣΙΚΟΣ BABY CARRIER ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 12 ΚΙΛΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 21,9€