ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

RESTAURANT SOUL KITCHEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ/ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Μαγευτικό Γευστικό Ταξίδι... με Ένα Πλήρες Γεύμα ή Δείπνο 2 Ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο, με Υπέροχες Μεσογειακές και Ελληνικές Γεύσεις & Μοναδικές Δημιουργίες που θα Εκπλήξουν και τους πιο Απαιτητικούς, στο Εντυπωσιακό και Μοντέρνο New Entry Restaurant Soul Kitchen Square! Κινηματογραφική Ατμόσφαιρα & Ξεχωριστές Μουσικές Επιλογές, Συναντούν την Μεσογειακή & την Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα, και Συνθέτουν μία Απολαυστική Γαστρονομική Εμπειρία που θα σας Μείνει Αξέχαστη και Σίγουρα θα θέλετε να την Ξαναζήσετε! 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΚΑΣ-ΕΥΡΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΜΑΥΤΗ ΤΡΥΠΑ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου με Κρασί ή Μπύρα για να Απολαύσετε μία Υπέροχη Μουσική Βραδιά με τον Μοναδικό Γιάννη Μηλιώκα και τους Ανερχόμενους Βασίλη Μπαμπανιάρη, Βιολέτα & Γιώργο Γελαράκη, στη Μουσική Σκηνή Ζωντανή Μαύρη Τρύπα, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου! Ο Αγαπημένος Καλλιτέχνης μας προσκαλεί σε Ένα Μαγευτικό Ταξίδι σε Νέα Μουσικά Μονοπάτια αλλά και Παλιά Αγαπημένα όπως Για το καλό μου,Ροζ,Γκρέκο Μασκαρά έχοντας στο πλευρό του Νέους και Ταλαντούχους Τραγουδοποιούς που ήδη έχουν κάνει ιδιαίτερη Αίσθηση στα Μουσικά Δρώμενα!
 Για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου με Κρασί ή Μπύρα για να Απολαύσετε την Μοναδική Ευριδίκη, στη Μουσική Σκηνή Ζωντανή Μαύρη Τρύπα την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου! Η Αγαπημένη Ερμηνεύτρια με την Ιδιαίτερη Φωνή και την Ξεχωριστή Σκηνική Παρουσία, θα μας Παρασύρει σε ένα Μαγευτικό Μουσικό Ταξίδι Γεμάτο Όμορφες Μελωδίες, Δυνατές Ερμηνείες και Αγαπημένα Δικά της Τραγούδια καθώς και Μουσικές από τις Γειτονιές του Κόσμου! 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ ' ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο του Κορυφαίου και Εξαιρετικού Έργου του Μεγάλου Ρώσου Συγγραφέα Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ Δον Κιχώτης, σε Σκηνοθεσία του Γιάννη Λεοντάρη και Μετάφραση της Ταμίλλα Κουλίεβα, από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στο Πανέμορφο Θέατρο της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών! Μία Σπουδαία Παράσταση που Παρουσιάζεται για Πρώτη Φορά Πανευρωπαϊκά και Αποτελεί την Ανακάλυψη ενός Άγνωστου όσο και Σημαντικού Κειμένου του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ, που Διασκευάζει το Επικό Μυθιστόρημα του Θερβάντες! Η Προσφορά ισχύει για Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ " Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΛΑΡΟ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ " & " Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ " ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ


Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 5 ευρώ ανά άτομο) για την Κορυφαία και Αριστουργηματική Παιδική Παράσταση Η Ιστορία του Γάτου που Έμαθε σ'ένα Γλάρο να Πετάει του Παγκοσμίου Φήμης Λουίς Σεπούλβεδα, στο Θέατρο Κολοσσαίον! Ένα Μοναδικό Έργο που θα Καθηλώσει Μικρούς και Μεγάλους με Μαύρο Θέατρο, Εντυπωσιακές Μάσκες, Γάτους σε Μέγεθος Ανθρώπου και Ανθρώπους που Φτάνουν Μέχρι το Ταβάνι, σε ένα Μαγευτικό Υπερθέαμα Προσαρμοσμένο με πολύ Σεβασμό και Αγάπη στο τόσο Απαιτητικό και Δύσκολο Κοινό…τα Παιδιά μας!!! Η Προσφορά αφορά Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!
 Για Δύο Εισιτήρια (μόνο 6 ευρώ ανά άτομο) για την Τελευταία Αποχαιρετιστήρια Παιδική Παράσταση του Φημισμένου Έργου Ο Τρελαντώνης της Πηνελόπης Δέλτα, σε Σκηνοθεσία του Κώστα Γεράρδου από την Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης, στο Θέατρο Ράδιο Σίτυ την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου! Το Κλασικό κι Αγαπημένο Μυθιστόρημα που μαζί του έχουν Μεγαλώσει Γενιές Ελλήνων...Έρχεται να Παρασύρει Μικρούς και Μεγάλους σε μία Διασκεδαστική Ιστορία Γεμάτη Περιπέτειες, Ανεμελιά, Χορό και πολύ Παιχνίδι! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ DISNEY " ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ CINE ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ&CINE ΒΑΚΟΥΡΑ

 Για Ένα Εισιτήριο για την Πανελλήνια Πρεμιέρα της Μεταγλωττισμένης Υπερ-Αγαπημένης και Βραβευμένης με 2 Όσκαρ (Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και Καλύτερου Τραγουδιού) Περιπέτειας της Disney Ψυχρά κι Ανάποδα, Τραγουδιστά, σε Νέα Εκδοχή, ακόμα πιο Τραγουδιστή, στο Cine Κολοσσαίον! Απολαύστε Οικογενειακά μια Μοναδική Εμπειρία, που Εμπλέκει Ενεργά Μικρούς και Μεγάλους, στην Αγαπημένη Ιστορία με τους Αξέχαστους Ήρωες! 
 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για την Πανελλήνια Πρεμιέρα της Υπέροχης Μεταγλωτισμένης Παιδικής Ταινίας Ψυχρά κι Ανάποδα, Τραγουδιστά στο Cine Βακούρα, στην Καρδιά της πόλης μας! Απολαύστε Οικογενειακά τη Νέα πιο Τραγουδιστή Εκδοχή της Αγαπημένης Ιστορίας που Κέρδισε Μικρούς και Μεγάλους και Βραβεύτηκε με 2 Όσκαρ (Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και Καλύτερου Τραγουδιού)!

OPERA CHAOTIQUE-CABARET GIRL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου με Κρασί ή Μπύρα για να Απολαύσετε τους Διεθνώς Αναγνωρισμένους Opera Chaotique και τα Μοναδικά Cabaret Girls στη Μουσική Σκηνή Ζωντανή Μαύρη Τρύπα ! Στο Πνεύμα των Γιορτών, το Εκκεντρικό Μουσικό Δίδυμο, Υπόσχεται να μας Διασκεδάσει, να μας Συγκινήσει και να μας Σκανδαλίσει με ένα Προκλητικό Χριστουγεννιάτικο Καμπαρέ φτιαγμένο αποκλειστικά για το Κοινό της Θεσσαλονίκης.....για να Υποκύψετε στην πιο Αμαρτωλή Βραδιά των Φετινών Γιορτών!

" ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ " & " Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ " ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόλις 5 ευρώ ανά άτομο) για να Απολαύσετε Οικογενειακά, το Αριστουργηματικό και Βραβευμένο Παιδικό Έργο της Χρονιάς Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν με Αγαπημένους Τηλεοπτικά και Θεατρικά Ηθοποιούς, στο Θέατρο Κολοσσαίον! Μαγευτική Μουσική, Υπέροχα Τραγούδια, Χαρούμενοι Χοροί Εποχής, Θαυμάσια Σκηνικά και Κοστούμια, σε ένα Σπουδαίο, Διασκεδαστικό και Ανθρώπινο Έργο που μετρά 17 Χρόνια Επιτυχίας και έρχεται να μας Μεταφέρει ένα Μήνυμα Αγάπης και Ανθρωπιάς, που Ανταποκρίνεται πλήρως στις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων και θα Ενθουσιάσει τα Παιδιά με ένα Αισιόδοξο και Χαρούμενο Φινάλε - Έκπληξη! 
 Για Ένα (1) Εισιτήριο του Κορυφαίου και Υπέρλαμπρου Παιδικού Θεατρικού Musical Ο Μάγος του Οζ με την Υπογραφή Σπουδαίων Συντελεστών, σε Σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα, Μουσική Γιάννη Ζουγανέλη και Χορογραφίες του Φώτη Μεταξόπουλου...με έναν 8μελή Θίασο Αγαπημένων Τηλεοπτικά και Θεατρικά Ηθοποιών στο Θέατρο Εγνατία! Μία από τις πιο Γνωστές Παιδικές Ιστορίες Παγοκοσμίως θα μας Παρασύρει σε Ένα Υπέροχο και Μαγικό Ταξίδι στην Χώρα του Οζ και την Αστραφτερή Σμαραγδούπολη με Ένα Σπάνιο Υπερθέαμα Γεμάτο Μουσική, Χορό, Τραγούδι και Γέλιο! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΩΚΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ-ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ&ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 Για Μία (1) ή Πέντε (5) Συνεδρίες Ιατρικού Βελονισμού για Αδυνάτισμα και Άμεση Απώλεια Βάρους ή για Άμεση Αντιμετώπιση της Δυσκοιλιότητας ή για Αποτελεσματική Διακοπή Καπνίσματος ή για Αντιμετώπιση Επώδυνων Μυοσκελετικών Συνδρόμων ή για Χαλάρωση, Ηρεμία και Ανακούφιση από το Άγχος και την Κατάθλιψη ... με την Ποιοτική Υπογραφή της Πιστοποιημένης Βελονίστριας κας Παναγιώτας Γιαννακοπούλου στο Πολυδύναμο Κέντρο Αδυνατίσματος & Υδροθεραπείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Απαλλαγείτε από τα περιττά Κιλά και Χαρίστε στο Σώμα σας Υγεία και Ευεξία! 

RESTAURANT SIMPLE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ/ΓΕΥΜΑ Η ΔΕΙΠΝΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ

 Για Ένα Απολαυστικό Γεύμα ή Δείπνο Δύο Ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο με Υπέροχες Μεσογειακές και Ελληνικές Γεύσεις καθώς και Μοναδικά Παραδοσιακά Σπιτικά Πιάτα ημέρας, στο Εντυπωσιακού Design New Entry Restaurant Simple, στην Βασιλίσσης Όλγας! Ζεστό, Φιλικό Περιβάλλον και Αγαπημένες Γεύσεις, Μαγειρεμένες με Μεράκι και Αγνά Υλικά σας περιμένουν σε ένα Όμορφο Χώρο... όπου το Χθες μπερδεύεται με το Σήμερα, το Παλιό συναντά το Νέο... και η Διάθεση ανεβαίνει έτσι Απλά! 

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ-ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

 Κερδίστε την Χαμένη Ευεξία και Ευλυγισία του Σώματός σας και Απαλλαγείτε από τους Πόνους, με την Εγγύηση Αποτελέσματος της Εμπειρίας 35 ετών, από το Πρότυπο Φυσιοθεραπευτήριο, στην Βασιλίσσης Όλγας, στο κέντρο της πόλης μας! Μόλις από 7,90 ευρώ για Μία (1), Τρεις (3) ή Πέντε (5) Ολοκληρωμένες Συνεδρίες Φυσιοθεραπείας με Εξέταση, Διάγνωση, Θεραπευτικό Μασάζ, Μαλαξοκινησοθεραπεία και Εφαρμογή ειδικών Μηχανημάτων, για Άμεση Αντιμετώπιση & Καταπολέμηση Πόνων και Παθήσεων όπως Αυχενικό Σύνδρομο, Οσφυαλγία, Τενοντίτιδα, Περιαρθρίτιδα, κ.α! 

ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 99 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟΧΤΙΣΤΟ ΞΕΝΩΝΑ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ HATHA YOGA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΗΣ 92 ART ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ MINI RS STUNT CAR ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8,9 ΕΥΡΩ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "CAR WASH ΡΟΖΑΚΗΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ AIR CONDITION ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΚΕΜΠΑΠΤΖΙΔΙΚΟ " ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΕΛΙΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ TAKE AWAU/DEIVERY

CUPCAKES-ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑΚΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ VIRGINIA'S CAKES

ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΜΑ ΡΥΤΙΔΩΝ-ΛΕΠΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ELEGANT BEAUTY

ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕ 95€

ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ&ΦΩΤΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 5ΑΣΤΕΡΟ IONIAN BLUE HOTEL BUNGALOWS & SPA RESORT

 Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort, στη Λευκάδα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, μόνο με 269€ από 540€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome Drink στο Lounge Bar Scorpios! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Ζωντανή Μουσική! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Saunas, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου για κάθε ημέρα διαμονής! Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες και να μαγευτείτε από το τοπίο της Λευκάδας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

ΡΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ&ΦΩΤΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "PORT RIO HOTEL & CASINO"

 Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Porto Rio Hotel & Casino στο κτίριο Artemis, στο Ρίο! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Κρασί σε όλα τα γεύματα! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Ρεβεγιόν με πλούσιο Μπουφέ και Ζωντανή Μουσική καθώς και κοπή Βασιλόπιτας με φλουρί για τον τυχερό! Διασκεδάστε και απολαύστε Ανήμερα Εορταστικό Γεύμα συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Δωρεάν Είσοδος στο Καζίνο και Παιδική Απασχόληση για τους μικρούς μας φίλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!
 159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Porto Rio Hotel & Casino μέλος των STAR HOTELS, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) ΚΑΙ Κρασί σε όλα τα γεύματα, σε δίκλινο δωμάτιο στο Ρίο! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την περίοδο 28-31/12/2014 ΚΑΙ για τα Φώτα! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!