ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΕΝΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "JAMON PINTXOS BAR" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ LAPTOP&12 GADJET ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

 16,9€ για ένα (1) αναδιπλούμενο τραπεζάκι laptop - βάση ψύξης, που προστατεύει τον υπολογιστή από την υπερθέρμανση, με 2 ανεμιστήρες ψύξης, ειδική θέση για χρήση του ποντικιού και υποδοχή για το ποτήρι σας, με παραλαβή από το "AsSeenOnTv.gr" ή με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας αρχικής αξίας 29,9€ - Έκπτωση 43%!!

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΥΑΛΙΩΝ ΗΛΙΟΥ JUICY COUTURE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 69€

ΛΙΠΟΑΦΑΙΡΕΣΗ CAVITATION ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ&ΤΟΠΙΚΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ "MEDBEAUTY"

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "FOODY" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "THE MASSAGE SUITE"

 Για Ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Λιπογλυπτικής Σώματος με Πέντε (5) Συνεδρίες Χειρονακτικού Μασάζ Κυτταρίτιδας με Χειρομαλάξεις και Μίγμα Αιθέριων Ελαίων, για Άμεση Λιποδιάλυση, Σύσφιξη, Απώλεια Τοξινών και Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας! Προετοιμάστε Δυναμικά το Σώμα σας, για Εντυπωσιακές Καλοκαιρινές Εμφανίσεις, Ποιοτικά, Αποτελεσματικά και Άκρως Οικονομικά, σε Ένα Περιβάλλον 5*, στον Εντυπωσιακού Design, Πολυτελή και Ολοκαίνουργιο Χώρο του The Massage Suite, στην Κούσκουρα στο Κέντρο της πόλης!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ" ΤΟΥ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΑ

 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 6 ευρώ κατά άτομο) για να Απολαύσετε Μία Μοναδική Παράσταση με Ένα Κορυφαίο Παγκοσμίως Έργο του Ντοστογιέφσκι το Έγκλημα και Τιμωρία στο Θέατρο ΟΡΑ στο Κέντρο της πόλης μας! Η Οπτική του Ντοστογιέφσκι σχετικά με τη Διάσταση του Νόμιμου και του Ηθικού -που είναι πλέον περισσότερο επίκαιρη από ποτέ- σε Θεατρική Διασκευή και Σκηνοθεσία της Γλυκερίας Καλαϊτζή με τους Ειρήνη Αμπουμόγλι, Νάντια Δαλκυριάδου, Ιωάννα Λαμνή, Στάθη Μαυρόπουλο και Δημήτρη Φουρλή! 

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "NAILS GALLERY" ΣΤΗΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ν.ΚΟΣΜΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ"

ΣΚΟΠΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΙΟ-ΙΟΥΝΙΟΥ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓ,ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 89€

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΛΑΣΤΕΞ ΚΟΡΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CHRISTIN