ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΖΑΚΙΟΥ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΗΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΤΖΑΚΙΟΥ


  Για μία (1) μετατροπή του τζακιού σας σε ενεργειακό με το νέο επαναστατικό φορητό ενεργειακό αερόθερμο τζακιούπου εκμεταλλεύεται στον ύψιστο βαθμό την θερμογόνο δύναμη των ξύλωνΠενταπλασιάστε την δύναμη του τζακιού σας χρησιμοποιώντας την ίδια και λιγότερη ποσότητα ξύλου και ζεστάνετε χώρο έως και 110 m2! Εύκολη τοποθέτηση, ένας (1) χρόνος εγγύηση και ο χειμώνας γίνεται πολύ ευκολότερος, από την κορυφαία στο χώρο ΜΑΡΙΜΑΚ! Ποιος φοβάται το κρύο; Όχι εσύ πια! 

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΜΟΓΛΗΣ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑΣ ΓΚΟΤΣΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 44,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ ΘΕΡΜΟΥ ΑΕΡΑ-ΑΠΟ 6,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΛΑΘΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ MAGIC KITCHEN ΚΑΙ ΜΕ 11,90 ΓΙΑ ΓΑΝΤΙ ΦΟΥΡΝΟΥ OVE GLOVE OVEN MITT





 11,90€ για το μοναδικό γάντι φούρνου Ove Glove Oven Mitt που κρατάει μακριά την θερμότητα περισσότερη ώρα και αυξάνει τον χρόνο που μπορείτε να κρατήσετε ένα καυτό σκεύος στα χέρια σας. Από τη Sulehria Store στην Αθήνα. Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα!

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΞΕΝΩΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 120ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΚΑΣΤΡΟ"

ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ CAPOEIRA ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ "ΜΑΚΗΣ ΜΠΕΤΣΗΣ"

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 18ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ LIFTING ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ "CHIC AND BEAUTY MED SPA"

ΜΙΛΑΝΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 290ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4ΗΕΜΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΜΟΣΧΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 430ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 1400ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ν.ΣΜΥΡΝΗ:ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 8ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ "ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ"

 8€ από 15€ για πλήρες menu 2 ατόμων, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, από το ολοκαίνουργιο μουσικό μεζεδοπωλείο “Βαcιλικός” στη Νέα Σμύρνη – έκπτωση 47%! Η προσφορά ισχύει για παράδοση στο σπίτι (delivery) ή παραλαβή από το κατάστημα (take away). Σε περίπτωση που θέλετε να απολαύσετε το γεύμα σας στο μεζεδοπωλείο, αγοράστε την προσφορά με 13€ από 29€!! 


13€ από 29€ για πλήρες menu 2 ατόμων, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, στον υπέροχο χώρο του ολοκαίνουργιου μουσικού μεζεδοπωλείου “Βαcιλικός” στη Νέα Σμύρνη – έκπτωση 55%!
 13€ για ένα γεύμα 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο και ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από το Μουσικό Μεζεδοπωλείο Βασιλικός στη Νέα Σμύρνη, αξίας 26€ - έκπτωση 50%

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 24ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΔΥΟ ΜΠΡΕΛΟΚ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 500 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΙΑΣ ΟΨΗΣ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ILLUSTRATION Η VELVET-ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΑΣΑΖ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ FULL BODY MASSAGE ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ-ΚΟΡΔΕΛΙΟ:ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "THE PIZZA ROMEA"

ΧΑΙΔΑΡΙ:ΟΜΟΡΦΙΑ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ MANICURE-PEDICURE ΣΤΟ "STUDIO NAILS CENTER"

 12€ για 1 manicure, 1 pedicure, 1 αποτρίχωση άνω χείλους με βιολογικό κερί, 1 καθαρισμό/σχηματισμό φρυδιών και 1 αποτρίχωση σε γάμπες με βιολογικό κερί, για την απόλυτη γυναικεία περιποίηση, στον φιλόξενο χώρο του Studio Nails Center στο Χαϊδάρι. Αξίας 65€. Έκπτωση 82%.
 13€ από 42€ για 1 ολοκληρωμένο manicure με ημιμόνιμο βερνίκι διάρκειας έως 3 εβδομάδες, 1 Nail Art, 1 αποτρίχωση άνω χείλους με βιολογικό κερί, 1 καθαρισμό/σχηματισμό φρυδιών και δώρο η αφαίρεση στο ημιμόνιμο - Ή - 15€ από 48€ για 1 ολοκληρωμένο pedicure με ημιμόνιμο βερνίκι διάρκειας έως 3 εβδομάδες μαζί με τις παραπάνω υπηρεσίες, για προσεγμένη περιποίηση στον φιλόξενο χώρο του Studio Nails Center στο Χαϊδάρι. Έκπτωση 69%.

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ HIV

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "GENESIS CENTER"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ REJUVANCE ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ LIFTING

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 27ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΣΕΤ ΑΠΟ ΣΤΥΛΟ&ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ "PIERRE CARDIN"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΔΩΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΖΟΜΕΝΑ ΚΑΔΡΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "PROJECT DESIGN"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 46,99ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΟΜΠΑ ΧΑΛΑΖΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 24,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ SEXY SET ΜΕ ΜΠΟΥΣΤΟ&STRING

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 6,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 90 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΓΗ"

 Μοναδική πρόταση για χαλάρωση!!90€ για 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) ,2 ατόμων,σε πλήρως εξοπλισμένο studio στο παραδοσιακό ξενώνα «Καστανία Γη» στο Παλαιό Παντελεήμονα , με τζάκι , πρωινό και ΔΩΡΕΑΝ διαμονή ενός παιδιού έως 5 ετών. Ειδυλλιακό τοπίο μέσα στη φύση, με θέα τον Όλυμπο και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου! Αρχική αξία 140€! Έκπτωση 36%!! 


90€ για ένα 3 ήμερο σε studio,με χωρητικότητα έως τέσσερα άτομα,με τζάκι (ΔΩΡΕΑΝ τα ξύλα), πρωινό και διαμονή ενός παιδιού έως 5 ετών ΔΩΡΕΑΝ!Μία προσφορά για τον Παλιό Παντελεήμονα Πιερίας,αρχικής αξίας 140€!

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΑ/4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΖΑΡΚΑΔΑ

 Διαμονή στα υπέροχα Ζαγοροχώρια στο εκπληκτικό Αρχοντικό Ζαρκάδα στο Μονοδένδρι για 3μέρες/2νύχτες ΚΑΙ για τα 2 άτομα με 130€ με πλούσιο πρωινό σε Superior δίκλινο δωμάτιο με θέα βουνό και τζάκι! Χειμωνιάτικες Διακοπές στα μαγευτικά Ζαγοροχώρια σε τιμή Grandsales.gr! 


Πρωτοχρονιά και Φώτα στα Ζαγοροχώρια, στο Αρχοντικό Ζαρκάδα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 150€ από 300€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!