ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΙΓΙΝΑ-ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Αίγινα:104€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Δεν έχετε πολύ χρόνο για τις διακοπές σας ; Αίγινα ένας κοντινός προορισμός που θα σας χαλαρώσει άμεσα χωρίς να χάσετε καθόλου χρόνο. Ξαπλώστε αναυπαυτικά στην Παραλία της Αγίας Μαρίνας και πάρτε μια δόση διακοπων κοντά στην Αθήνα ! 
Αίγινα:82€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού στην Αίγινα απολαύστε ένα ξεκούραστο 3ήμερο μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού χωρίς να καήτε απο την τιμή ! 
Αίγινα - Αγία Μαρίνα:123€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Είστε ακόμα στην Αθήνα; Σας ξέχασε το καλοκαίρι; Λάθος, ποτε δεν είναι αργά για μια σύντομη απόδραση σ ένα όμορφο κοσμοπολίτικο νησάκι με όλες τις ανέσεις όπως είναι η Αίγινα . Τι περιμένετε φορέστε μαγιό και απολαυστε το καφεδάκι σας στην όμορφη παραλία της Αγίας Μαρίνας σε ένα όμορφο ξενοδοχείο με εκπληκτική τιμή ! 
Αίγινα - Αγία Μαρίνα:82€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού στην Αίγινα απολαύστε ένα ξεκούραστο 3ήμερο μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού χωρίς να καείτε απο την τιμή ! 
Αίγινα - Αγία Μαρίνα:104€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Δεν έχετε πολύ χρόνο για τις διακοπές σας ; Αίγινα ένας κοντινός προορισμός που θα σας χαλαρώσει άμεσα χωρίς να χάσετε καθόλου χρόνο. Ξαπλώστε αναυπαυτικά στην Παραλία της Αγίας Μαρίνας και πάρτε μια δόση διακοπων κοντά στην Αθήνα ! 

ΙΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ


Ίος - Αγ. Πνεύματος: 69€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Κολυμπήστε σε μια από τις 10 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης και χαλαρώστε με θέα το γραφικό Νιότικο τοπίο, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.  Ίος: 104€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά κυκλαδίτικα νησιά. Χαλαρώστε σε ένα νησί που η διασκέδαση δεν σταματάει ποτέ!


Ίος - Μυλοπότας: 99€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Η Ίος είναι ιδανική επιλογή για διακοπές, πανέμορφες παραλίες, βραδινή διασκέδαση, γραφικά χωριουδάκια, αποκτήστε την προσφορά μας και ανακαλύψτε τα όλα! 
Ίος - Μυλοπότας: 89€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Διακοπές οικονομικές όσο ποτέ σε ένα υπέροχο νησί. Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα και ανακαλύψτε την Ίο! 
Ίος - Μυλοπότας: 59€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Ένα ξεχωριστό νησί μπορεί να σας προσφέρει αξέχαστες διακοπές! 
Ίος - Μυλοπότας: 59€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο. Ένα ξεχωριστό νησί μπορεί να σας προσφέρει αξέχαστες διακοπές! 
Ίος - Μυλοπότας: 89€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο. Διακοπές οικονομικές όσο ποτέ σε ένα υπέροχο νησί. Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα και ανακαλύψτε την Ίο! 
Ίος - Μυλοπότας: 216€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Στην καρδιά του καλοκαιριού μια καταπληκτική προσφορά για διακοπές στην πανέμορφη Ίο!