ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "NEVROS HOTEL RESORT&SPA"HOTEL

99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 Ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για την Καθαρά Δευτέρα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!

ΜΕΛΑΝΟΔΟΧΕΙΑ EPSON ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 18€

3D CRYSTAL ΠΑΖΛ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΣΕ 2 ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "OUAOU.GR"

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 185€ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "PRIMOULA HOTEL"

ΤΑΒΕΡΝΑ "ΤΟΥ ΕΓΚΡΕ Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ" ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20€ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΓΕΥΜΑ

 ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ!!Μόνο 20€ για ένα πλήρες γεύμα 2 ατόμων,επιλογής μενού θαλασσινών ή κρεατικών,στην ιστορική ταβέρνα «Του Εγκρέ η καλή καρδιά»,στη Ραφήνα.Γευτείτε αυθεντικές Μικρασιάτικες γεύσεις δίπλα στη θάλασσα, σε ένα σκηνικό όπου έχουν γυριστεί πολλές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές ταινίες.Έχετε επίσης την ευκαιρία να κάνετε οποιαδήποτε εκδήλωσή σας,εξ ολοκλήρου με κουπόνια.Έκπτωση 50%


 Πλήρες Γεύμα 2 Ατόμων με 20€, με Ελληνικές Παραδοσιακές Μικρασιατικές γεύσεις στην Ταβέρνα «Η Καλή καρδιά του Εγκρέ», στη Ραφήνα!

ΣΠΙΤΙ-ΣΚΗΝΗ ΓΙΑ iGLOO ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 14,9€

ΜΗΝΙΑΙΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ BAUSCH&LOMB SOFLENS 59 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 13,9€

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ BOSS ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ

ΚΙΝΕΖΙΚΟ-ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ MENU 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ SINGAPORE ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ

FULL BODY ΜΑΣΑΖ-PEELING-ΧΑΜΑΜ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "THE GOLD ATHENS SPA" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ AUTO SERVICE ΚΑΤΣΙΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ EASY COMPUTE SCHOOL ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Μόλις 9 ευρώ για Εγγραφή σε Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Δωρεάν Παρακολούθησης Μαθημάτων Πληροφορικής με Καθηγητή (Δίδακτρα) για τις Ενότητες Windows, Word, Excel, Internet, PowerPoint και Access (Βασικού ή Proficiency Επιπέδου)... με Σκοπό την Απόκτηση Αναγνωρισμένου Πιστοποιητικού Πληροφορικής από τον ΑΣΕΠ, το Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, όπως επίσης, για την ενίσχυση Bιογραφικού & την Διεκδίκηση Άμεσης Επαγγελματικής Εξέλιξης με την Εγγύηση Αποτελέσματος της κορυφαίας Σχολής Easy Computer School στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης (το επίσημο εξεταστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Cambridge)!  

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ INSENSO ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Μετά την Τεράστια Επιτυχία του στην Αθήνα, για Λίγες μόνο Παραστάσεις και στη Θεσσαλονίκη… Μόλις 12 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 6 ευρώ κατά άτομο) του Αριστουργηματικού Μονόλογου Insenso, του Βραβευμένου Συγγραφέα Δημήτρη Δημητριάδη στο Θέατρο Αυλαία, στο κέντρο της πόλης μας! Απολαύστε ένα Παθιασμένο Μονόλογο, που απέσπασε Εξαιρετικά Εγκωμιαστικές Κριτικές, με μια Όπερα χωρίς Μουσική, αλλά και ένα Ποιητικό Δοκίμιο πάνω στον Έρωτα και την Προδοσία! 

ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "GALAXY HOTEL" ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ



 Ολοκληρώστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια αξέχαστη διαμονή με Δείπνο, Ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα, Σαμπάνια και το αναγκαίο πλούσιο πρωινό την επόμενη μέρα, στο Galaxy Hotel στον Άλιμο, με θέα το Σαρωνικό μόνο με 90€. Δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης με ημιδιατροφή!!

ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-SPA MANICURE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "BEAUTE EN ROUGE"

ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΑΥΛΟ"

ΠΑΝΤΟΒΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3* & ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

ATHENS CARNIVAL 2014-ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 1Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ "W NIGHT CLUB"