ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ "CINE ΑΥΡΑ"


Μόλις 4 ευρώ για Ένα Εισιτήριο Εισόδου για να Απολαύσετε Μία ή Δύο Ταινίες στο πιο Ειδυλλιακό Περιβάλλον, μπροστά στη Θάλασσα, στο Cine Αύρα στην Πλαζ Αρετσού στην Καλαμαριά! Δείτε Μία Ταινία Επιλογής σας ή Δύο Ταινίες συνεχόμενες.. με την Απολαυστική Αστυνομική Κομεντί Νομοταγείς Τύποι με τους Αγαπημένους Αλ Πατσίνο, Κρίστοφερ Ουόκεν, Άλαν Άρκιν και την Ξεκαρδιστική Σουρεαλιστική Κωμωδία Ο Γάμος της Χρονιάς με τους Υπέροχους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Σούζαν Σάραντον & Ρόμπιν Γουίλιαμς να σας Προσκαλούν σε μία Μαγική Εμπειρία Θερινού Κινηματογράφου!
Η Μαγεία του Θερινού Κινηματογράφου, στο πιο Ειδυλλιακό Περιβάλλον, μπροστά στη Θάλασσα, με την πλέον πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη Ταινία του Καλοκαιριού, στο Cine Αύρα στην Πλαζ Αρετσού στην Καλαμαριά! Μόλις 4 ευρώ για Ένα Εισιτήριο Εισόδου για να Απολαύστε την Ξεκαρδιστική Σουρεαλιστική Κωμωδία Ο Γάμος της Χρονιάς με τους Αγαπημένους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Σούζαν Σάραντον και Ρόμπιν Γουίλιαμς!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ/ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ "CHARMS"

Ένα Μοναδικό Μουσικό Νοσταλγικό Ραντεβού με την Ιστορία του Eλληνικού Ροκ στη Θεσσαλονίκη! Μόλις 5 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου για να Απολαύσετε το Αγαπημένο και Θρυλικό Συγκρότημα της Δεκαετίας του '60 Charms την Τετάρτη 10 Ιουλίου ... στο Πρώην Στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά! Μετά το Απίστευτο και Επιτυχημένο Comeback που πραγματοποίησαν στην Αθήνα, οι Charms έρχονται τώρα στη Θεσσαλονίκη για να ξεσηκώσουν το κοινό με Ένα Μοναδικό Rock Back the 60s Concert! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ-ΝΤΑΛΑΡΑΣ/ΓΛΥΚΕΡΙΑ

Μετά την Τεράστια Εμπορική Επιτυχία στην Αθήνα, τώρα... και στη Θεσσαλονίκη για Μια και Μοναδική Συναυλία! Μόλις 18 ευρώ (μόνο 9 ευρώ ανά άτομο) για Δύο (2) Εισιτήρια για τη πολυαναμενόμενη Μεγάλη Συναυλία - Αφιέρωμα στον Κορυφαίο Έλληνα Συνθέτη Απόστολο Καλδάρα με τους Μοναδικούς Γιώργο Νταλάρα και Γλυκερία στο Θέατρο Δάσους την Πέμπτη 18 Ιουλίου! Μία Συγκλονιστική Μουσική Παράσταση, η οποία Μεταφέρει Μνήμες, Εικόνες και Ήχους από τα Τραγικά Γεγονότα της Μικρασιατικής Καταστροφής, των Αλησμόνητων Πατρίδων και της Προσφυγιάς, αλλά και Λαϊκά Τραγούδια Βασισμένα στην Παράδοση, Τραγούδια Μνήμης, Χαράς και Πόνου, μέσα από τους Στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου και τόσων άλλων!

ΠΑΡΙΣΙ:ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ/ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:CAFE-ΠΟΤΟ ΣΤΟ ΠΛΩΤΟ CAFE-BAR "ARABELLA"

Ταξίδι Εναλλακτικής Καλοκαιρινής Διασκέδασης για 2 Άτομα... με Cafe ή Ποτό, Μουσική, Παρέα και Θάλασσα, σε ένα μοναδικό Περιβάλλον, που σε Ταξιδεύει με Θέα την Θεσσαλονίκη μέσα από τον Θερμαικό, στο Ιστορικό & Όμορφο Πλωτό Café Bar Arabella! Πρώτη Επιλογή και μόλις με 5 ευρώ (από 10 ευρώ) για Δύο (2) Café ή Ροφήματα της επιλογής σας ή για Δύο (2) Βαρελίσιες Μπύρες των 500ml ή Δύο (2) Ποτήρια Κρασί (Λευκό ή Κόκκινο) ή συνδυασμό τους! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 8 ευρώ (από 16 ευρώ) για Δύο (2) Αλκοολούχα Ποτά επιλογής σας! Ταξιδέψτε Διασκεδάζοντας στο Θερμαϊκό...για μία Υπέροχη και Μοναδική Εμπειρία! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ "ELITE"/ΠΑΓΩΤΟ-ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛΟ

Καλοκαιρινές Δροσιστικές και Γλυκιές Απολαύσεις, με Ολόφρεσκα Αγνά Υλικά και Ιδιαίτερες Γεύσεις, με την Φημισμένη Υπογραφή των Ζαχαροπλαστείων Εlite σε 2 σημεία στην πόλη μας! Πρώτη Επιλογή και μόλις με 5,5 ευρώ (από 11 ευρώ) για 1 Κg Χειροποίητο Παγωτό με Επιλογή από 16 Απολαυστικές και Μοναδικές Γεύσεις! Δεύτερη Επιλογή και μόλις με 6 ευρώ (από 12 ευρώ) για Ένα Ολόφρεσκο και Αφράτο Οικογενειακό Μιλφέιγ...τη Δημοφιλέστερη Γλυκιά Πρόταση του Elite, που συνιστά...Mοναδικό Γευστικό Πειρασμό! Τρίτη Επιλογή και μόλις με 7 ευρώ (από 17 ευρώ) για Ένα Απολαυστικό Οικογενειακό Προφιτερόλ, για τους Λάτρεις των Αυθεντικών Γεύσεων!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ "CINE ALEX"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ yOGA "YOGA ΕΥΖΕΙΝ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΕΤ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ/ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ-GEL ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΦΟΡΗΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΑΤΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΖΩΝΕΣ ΑΥΧΕΝΑ ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ-ΡΑΧΙΑΙΟΥΣ

ΣΚΟΠΕΛΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "STELLA STUDIOS"

ΛΕΥΚΑΔΑ(ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ):ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Λευκάδα:549€ για ένα 8ήμερο για 4 άτομα στην μοναδική παραλία του Αγίου Ιωάννη,προσφορά Αυγούστου.Ιδανικές οικογενειακές διακοπές, σε πλήρως εξοπλισμένα και άνετα διαμερίσματα ,σε ένα νησί πανέμορφο, με τις καλύτερες παραλίες του Ιονίου στη διάθεση σας! 
 Λευκάδα:469€ για ένα 7ήμερο για 4 άτομα στην μοναδική παραλία του Αγίου Ιωάννη,προσφορά Αυγούστου.Ιδανικές οικογενειακές διακοπές, σε πλήρως εξοπλισμένα και άνετα διαμερίσματα ,σε ένα νησί πανέμορφο, με τις καλύτερες παραλίες του Ιονίου στη διάθεση σας! 

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "AVRA BEACH HOTEL"

ΠΙΕΡΙΑ(ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΤΗ):ΔΙΑΜΟΝΗ "OUZAS HOTEL"

ΜΥΚΟΝΟΣ:ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΑΙΔΗΨΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "NEFELI STUDIOS"

ΝΑΞΟΣ(ΑΓ.ΑΝΝΑ):ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 2 ΣΕ STUDIOS

ΣΥΡΟΣ(ΓΑΛΗΣΣΑΣ):ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

ΜΥΚΟΝΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "THOMAS HOTEL"

ΣΚΟΠΕΛΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "VILLA MARGARITA"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΜΕΝΟΥ "ΝΙΚΟΠΟΛΙΣ ΘΑΛΑΣΣΟΜΕΖΕΔΕΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΚΕΝΤΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ/ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑ-SOLARIUM

ΑΘΗΝΑ-ΚΟΛΩΝΑΚΙ:ιΣΠΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ "PAELLA BARCELONA"

ΑΘΗΝΑ-ΓΚΑΖΙ:ΦΑΓΗΤΟ "MICRAASIA"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ "HALANDRI TENNIS CLUB"

ΑΘΗΝΑ-Ν.ΣΜΥΡΝΗ:ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ/ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ/LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ "LIPOGEN"

ΠΑΡΟΣ(ΠΑΡΟΙΚΙΑ):ΔΙΑΜΟΝΗ "ALEXANDROS APARTMENTS"

ΑΘΗΝΑ-ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ:ΦΑΓΗΤΟ "yOLO BEACH CLUB RESTAURANT"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ SOLARIUM "BODY HARMONY"

ΑΘΗΝΑ:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ 6-18 ΕΤΩΝ ΣΤΟ CAMP TENNIS ΚΑΙ PING-PONG SUMMER 2013