ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ SAN PANTELEIMON HOTEL

 Πάσχα στο San Panteleimon Hotel, στον Πλαταμώνα Πιερίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Executive Room, μόνο με 289€ από 580€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι, Τσίπουρο, Κρασί και Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με συνοδεία Μουσικής! Προσφέρεται ένα Λευκό και ένα Κόκκινο Μπουκάλι Κρασί για το καλωσόρισμα στο δωμάτιο καθώς και Τσουρεκι και Αυγά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ALL INCLUSIVE ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ AMALIA OLYMPIA HOTEL

 ALL INCLUSIVE το Πάσχα στην Αρχαία Ολυμπία, στο 4 αστέρων Amalia Olympia Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό και Βραδινό σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 410€ από 820€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι με Κέρασμα κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική και Χορό! Απεριόριστη κατανάλωση σε καφέδες, αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, αφεψήματα και νερό, καθώς και σε ζεστά και κρύα σνακ! Kid's Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, Face Painting, Κατασκευές και Δραστηριότητες, Φουσκωτά παιχνίδια! Προσφέρονται Τσουρέκια και Κόκκινα αυγά καθώς και Λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

SERVICE-ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ MOTION THE BIKE MEGASTORE ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Η Ιδανική Προσφορά Service, Τεχνικού Ελέγχου, Φροντίδας και Λάμψης για το Ποδήλατο σας, για Απόλυτα Ασφαλείς Ανοιξιάτικες Εξορμήσεις, με την Ποιοτική Υπογραφή του Εξειδικευμένου και Φημισμένου Καταστήματος Motion The Bike Megastore στη Λ. Γεωργικής Σχολής! Πρώτη Επιλογή, μόλις με 9,90 ευρώ για Ολοκληρωμένο Service Ταχυτήτων, Φρένων και Αντικατάσταση Ντιζών του ποδηλάτου σας! Δεύτερη Επιλογή, μόνο με 9,90 ευρώ για Ακτινολόγηση και Αντικατάσταση 2 Σαμπρελών (Φούιτ) του ποδηλάτου σας και Έλεγχο και Ρύθμιση των Τροχών! Τρίτη Επιλογή, μόλις με 19,90 ευρώ για Χημικό Πλύσιμο Ποδηλάτου σε Ειδικά Διαμορφωμένο Χώρο, με την Χρήση Ειδικών Καθαριστικών για την Απομάκρυνση των Λεκέδων, την Προστασία του Αλουμινίου και των Ανθρακονηματινων Πλαισίων και Εφαρμογή ειδικού Γυαλιστικού Spray για την Απόλυτη Λάμψη! 

BANSKO ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ) 3ΗΜΕΡΗ Η 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT"

 Εορταστική και όχι μόνο Απόδραση 5*...για την Περίοδο από 23 Μαρτίου έως 13 Απριλίου (συμπεριλαμβανομένου και του Πάσχα) στο Κοσμοπολίτικης Ατμόσφαιρας, Βραβευμένο και Ελληνικής Ιδιοκτησίας Premier Luxury Mountain Resort στo Bansko της Βουλγαρίας! Μόλις από 79 ευρώ για 2ήμερο ή 3ήμερο ή 4ήμερο 2 Ατόμων σε Πολυτελές Double Room (35-42 m²) με Πλήρες Πακέτο Ημιδιατροφής (&Αναστάσιμο Δείπνο & Πασχαλινό Γεύμα για το Πάσχα) & Δωρεάν Χρήση των Εγκαταστάσεων του Victoria Spa (Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα, Χαμάμ, Σάουνα, Τζακούζι κ.α.) & Έκπτωση σε όλες τις Θεραπείες του Spa & & Δωρεάν Χρήση Internet & Early Check in - Late Check Out! Προσιτή Πολυτέλεια, που θα σας μείνει Αξέχαστη!!!

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΑΒΕΡΩΦ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ



 Επώνυμη Γεύση, Επώνυμη Απόλαυση...και Καλό Πάσχα με την ιδιαίτερη Γευστική Υπογραφή του Φημισμένου και Παραδοσιακού Ζαχαροπλαστείου Aβέρωφ! Πρώτη Επιλογή, μόλις με 7 ευρώ για Ένα (1) Απολαυστικό Χειροποίητο Πασχαλινό Τσουρέκι με Αγνά Υλικά σε ειδική Συσκευασία Δώρου με Ζελατίνα και Υφασμάτινη Κορδέλα! Δεύτερη Επιλογή, μόνο με 8,5 ευρώ για Ένα (1) Ρώσικο Παραδοσιακό Πασχαλινό Τσουρέκι Πάσκα Γεμισμένο με Αμύγδαλα, Καρύδια, Σταφίδες, Δαμάσκηνα και Πορτοκάλια σε ειδική Συσκευασία Δώρου! 

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ&B-MOVIES ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ CLUB ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " BΕΤΟΒΕΝ BΑΧ & BΥΡΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ



 Για Ένα (1) Εισιτήριο για το Εξαιρετικό Ανατρεπτικό Έργο bετόβεν .bαχ & .bύρα που είναι Βασισμένο στην Ποίηση του Σπουδαίου Τσάρλς Μπουκόφσκι, με τους Τριαντάφυλλο Δελλή, Βάϊα Καθιώτου, Τάσο Μπαρνιά, Λίζα Νεοχωρίτη, Λιάνα Παναγιωτίδου και Special Guest Star τον Πασχάλη Τσαρούχα, στο Θέατρο Αριστοτέλειον (το Εισιτήριο περιλαμβάνει επιπλέον Μία Μπύρα, το Πρόγραμμα και Ένα CD με την Μουσική της Παράστασης)! Ο Τσάρλς Μπουκόφσκι, μία από τις Σπουδαιότερες και πιο Αμφιλεγόμενες Προσωπικότητες της Παγκόσμιας Λογοτεχνίας, δίνει την Έμπνευση για μία Υπέροχη Παράσταση στην οποία Δυο Άντρες και Τρεις Γυναίκες Ξεδιπλώνουν επί Σκηνής έναν Κόσμο Άγριο, Βίαιο, Παράξενο και Αστείο! Η Παράσταση είναι Αυστηρά Ακατάλληλη για Ανηλίκους!

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ SMALL LUXURY NIKELLI HOTEL



 Για Μαγευτικό Πασχαλινό 3ήμερο ή 4ήμερο για 2 Άτομα σε Deluxe Double Room με Tζάκι, με Πλούσιο Πρωινό & Πλήρες Αναστάσιμο Δείπνο με Μαγειρίτσα, Σαλάτα, Τσουρέκια, Αυγά & Εορταστικό Τραπέζι Ανήμερα του Πάσχα με Αρνί στην Σούβλα, Κοκορέτσι, Σαλάτες, Αυγά, Τσουρέκια & Welcome Drink και Early Check In - Late Check Out, στο Εντυπωσιακό Small Luxury Nikelli Hotel στο Ελατοχώρι Πιερίας! Πολυτελής Πασχαλινή Απόδραση στη Φύση, σ' ένα Εντυπωσιακό Περιβάλλον, με Υπέροχες Διαδρομές στην Καρδιά των Πιερίων Ορών!

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ NODO JUNIOR

ΦΑΛΑΚΡΟ ΔΡΑΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ

 Για Πολυτελή 4ήμερη Πασχαλινή Απόδραση Δύο Ατόμων σε Double Standard Room με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό, Prive Χρήση Spa (Jacuzzi & Sauna) , και Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out, στον Διακριτικής Πολυτέλειας Παραδοσιακό Ξενώνα Αρχοντικό στο Φαλακρό Δράμας! Περιηγηθείτε στο Όρος Φαλακρό και στο Χιονοδρομικό του Κέντρο, Διασχίστε το Εκπληκτικής Ομορφιάς Φαράγγι της Πετρούσας και Εξερευνήστε το Σπήλαιο του Μααρά και της Αλιστράτης, απολαμβάνοντας Σπιτική Φιλοξενία...Ποιοτικά και Οικονομικά!!!


 Για Πολυτελή 3ήμερη Διαμονή Δύο ατόμων σε Double Standard Room (από 30 Ιανουαρίου έως 30 Απριλίου) με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό, Prive Χρήση Spa (Jacuzzi & Sauna) , Μία Φιάλη Κρασί και Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out, στον Διακριτικής Πολυτέλειας Παραδοσιακό Ξενώνα Αρχοντικό στο Φαλακρό Δράμας! Περιηγηθείτε στο Όρος Φαλακρό και στο Χιονοδρομικό του Κέντρο, Διασχίστε το Εκπληκτικής Ομορφιάς Φαράγγι της Πετρούσας και Εξερευνήστε το Σπήλαιο του Μααρά και της Αλιστράτης, απολαμβάνοντας Σπιτική Φιλοξενία...Ποιοτικά και Οικονομικά!!! 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ VALENTINO

ΤΡΟΠΙΚΟ-ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ SOLARIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΣΤΟ "MEDIASPIS"

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ERMOU KITCHEN 114 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΛΑΜΠΕΣ-ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ LED HANDY BULB ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ MAGICHOLE

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PARKING LAND ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΝΔΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ MEN'S WELLBEING CENTER

 9€ για ένα πακέτο ανδρικής περιποίησης που περιλαμβάνει ένα κούρεμα, ένα beard trimming, ένα λούσιμο με μασάζ και styling μαλλιών, στο νέο πολυτελές κέντρο Men’s Wellbeing Center στο κέντρο της Γλυφάδας! Αρχικής αξίας 25€. Έκπτωση 64%!! 12€ για ένα πακέτο ανδρικής περιποίησης που περιλαμβάνει ένα Manicure, ένα Pedicure & ένα Nails Spa, στο νέο πολυτελές κέντρο Men’s Wellbeing Center στο κέντρο της Γλυφάδας! Αρχικής αξίας 35€. Έκπτωση 66%! 15€ για ένα πακέτο ανδρικής περιποίησης που περιλαμβάνει ένα κούρεμα, ένα beard trimming, ένα λούσιμο με μασάζ, ένα styling μαλλιών, ένα manicure & nails spa, στο νέο πολυτελές κέντρο Men’s Wellbeing Center στο κέντρο της Γλυφάδας! Αρχικής αξίας 40€. Έκπτωση 64%!!
 10€ για ένα απολαυστικό ανδρικό VIP Massage διάρκειας 45’ λεπτών με επιλογή από Νευροµυικό ή Μυοχαλαρωτικό ή Λεµφικό ή Sport massage, στο νέο πολυτελές κέντρο Men’s Wellbeing Center στο κέντρο της Γλυφάδας! Αρχικής αξίας 35€. Έκπτωση 71%!! Vip massage & καθαρισμός προσώπου μόνο για άνδρες στο Men's Wellbeing Center στη Γλυφάδα!
 19€ Mόνο για ένα (1) κούρεμα, beard trimming, λούσιμο με massage και styling + 1 VIP MASSAGE διάρκειας 50' με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε: Λεμφικό ή Sport ή Νευρομυικό ή Μυοχαλαρωτικό massage, στον καινοτόμο πολυδύναμο χώρο Men’s Wellbeing Center, στο κέντρο της Γλυφάδας! Ένα Μοναδικό πακέτο Περιποίησης μόνο για Εσάς! Αρχικής αξίας 45€ - Έκπτωση 58%!!
 19€ από 42€ για ένα Κούρεμα, Beard trimming, Λούσιμο με massage και styling και ένα VIP MASSAGE διάρκειας 50' με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε: Λεμφικό ή Sport ή Νευρομυικό ή Μυοχαλαρωτικό massage, στο νέο πολυτελές κέντρο Men’s Wellbeing Center στη Γλυφάδα! Έκπτωση 55%.
 Μόνο 24€ από 60€ για ένα VIP Massage 50' με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε: Λεμφικό ή Sport ή Νευρομυικό ή Μυοχαλαρωτικό massage και ένα Πλήρη Καθαρισμό Προσώπου, στο νέο πολυτελές κέντρο Men’s Wellbeing Center στο κέντρο της Γλυφάδας στη Γλυφάδα! Έκπτωση 60%.
 19€ για ένα πακέτο αντρικής περιποίησης που περιλαμβάνει 1. Κούρεμα 2. Beard trimming 3. Λούσιμο με μασάζ & styling και 4. VIP μασάζ 60 με επιλογή ανάμεσα σε 4 είδη, στον υπέροχο και ολοκαίνουριο πολυδύναμο χώρο "Men’s Wellbeing Center" στο Κέντρο της Γλυφάδας, αρχικής αξίας 45€ - Έκπτωση 58%!!
 Υπηρεσίες ευεξίας & περιποίησης, αποκλειστικά για άνδρες, στον υπέροχο και ολοκαίνουριο πολυδύναμο χώρο "Men’s Wellbeing Center" στο Κέντρο της Γλυφάδας,με έκπτωση έως 72%!!!!
 Exclusive υπηρεσίες αισθητικής μόνο για άνδρες, στο Men's Wellbeing Center στη Γλυφάδα!

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ALEXANDRITE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ KIFISIA CLINIC

ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΖΛ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ OUAOU.GR

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ(SITE) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ DIGITAL PLANET

ΦΟΡΗΤΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ GPS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 4 ΕΥΡΩ

 4,9€ για μία (1) φορητή βάση αυτοκινήτου για κινητά τηλέφωνα (iPhone, smartphones κ.ά) και GPS, βάρους μόλις 30 γρ. που τοποθετείται πανεύκολα σε οποιονδήποτε αεραγωγό αυτοκινήτου και με ειδικό πλαίσιο που κρατά σφιχτά και με ασφάλεια τη συσκευή σας, σε 2 χρώματα, με παραλαβή από το "ALLSALES" και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας, αρχικής αξίας 8,9€ - Έκπτωση 45%!!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΟΣ-SFERA 102.2 LIVE @ CAMORRA LIVE CLUBBING

BURGER'S COLLEGE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ DELIVERY/TAKE AWAY