ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΑΡΟΣ-ΝΑΟΥΣΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ STUDIO & ΦΑΓΗΤΟ

 Πάρος - Νάουσα: 196€ για 4ήμερο για 2 άτομα με αυτοκίνητο. Διαμονή σε εξοπλισμένο studio και παραλαβή και παράδοση αυτοκινήτου στο λιμάνι ή στο αεροδρόμιο.
 Πάρος - Φαγητό: 24€ για πλήρες γεύμα 2 ατόμων στο εστιατόριο Ελαία στην Παροικία με σαλάτα, ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα και μισό κιλό κρασί! Καλή μας όρεξη!
 Πάρος - Νάουσα: 163€ για 4ήμερο για 2 άτομα με μηχανάκι. Διαμονή σε εξοπλισμένο studio, παραλαμβάνετε και παραδίδετε το μηχανάκι στο λιμάνι ή στο αεροδρόμιο. 
 Πάρος - Νάουσα: 215€ για 4ήμερο για 2 άτομα με αυτοκίνητο τον Ιούλιο. Διαμονή σε εξοπλισμένο studio και παραλαβή και παράδοση αυτοκινήτου στο λιμάνι ή στο αεροδρόμιο.
 Πάρος - Νάουσα: 196€ για 4ήμερο για 2 άτομα με αυτοκίνητο. Διαμονή σε εξοπλισμένο studio και παραλαβή και παράδοση αυτοκινήτου στο λιμάνι ή στο αεροδρόμιο.
 Πάρος - Νάουσα: 163€ για 4ήμερο για 2 άτομα με μηχανάκι. Διαμονή σε εξοπλισμένο studio, παραλαμβάνετε και παραδίδετε το μηχανάκι στο λιμάνι ή στο αεροδρόμιο.  
 Πάρος - Νάουσα: 215€ για 4ήμερο για 2 άτομα με αυτοκίνητο τον Ιούλιο. Διαμονή σε εξοπλισμένο studio και παραλαβή και παράδοση αυτοκινήτου στο λιμάνι ή στο αεροδρόμιο. 

ΔΥΟ ΗΜΙΜΟΝΙΜΑ MANICURE ΜΕ ΒΕΡΝΙΚΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "SECRET NEW GENERATION"

ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "MOUZAKI PALACE HOTEL&SPA"



 Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa, στην Καρδίτσα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 8 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 249€ από 500€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος Νερού, 2 συνεδρίες Solarium, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Εξωτερικής Πισίνας, της Sauna, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΣΙΦΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ)ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ALK HOTEL"

 80€ από 160€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στην Σίφνο σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο ALK Hotel! Προσφέρεται ένα ποτό για κάθε άτομο στο Bar του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε για 3 ημέρες την κυκλαδίτικη ομορφιά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

ΧΑΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "LYKASTI HOTEL"

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "BLUE SUITES HOTEL"

 99€ από 265€ ( Έκπτωση 63%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στη Σκόπελο, στο Blue Suites Hotel του Oμίλου Spyrou Hotels & Companies, σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, μία ανάσα από το κύμα! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Welcome drinks στο χώρο της πισίνας και 2 Antistress Head Massage στο 5 αστέρων Skopelos Holiday Hotel and Spa! Παρέχονται δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλα στην πισίνα και την παραλία του Ξενοδοχείου η οποία είναι βραβευμένη με την Γαλάζια Σημαία, καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύστε 3 ημέρες στο όμορφο νησί! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδονται Δωρεάν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς τη Σκόπελο και 15% έκπτωση στα εισητήρια της επιστροφής σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Σκόπελο, στο Blue Suites Hotel του Oμίλου Spyrou Hotels & Companies! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών, με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, με 139€ από 280€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται 2 Welcome drinks στο χώρο της πισίνας και 2 Antistress Head Massage στο 5 αστέρων Skopelos Holiday Hotel and Spa! Παρέχονται δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλα στην πισίνα και την παραλία του Ξενοδοχείου η οποία είναι βραβευμένη με την Γαλάζια Σημαία, καθώς και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύστε 3 ημέρες ξεκούρασης! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδονται Δωρεάν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς τη Σκόπελο και 15% έκπτωση στα εισητήρια της επιστροφής σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΝΑΥΠΛΙΟ-Ν.ΚΙΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 129€ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ALEXANDROS BOUTIQUE HOTEL"

129€ από 320€ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου για ολο το Καλοκαίρι, σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Alexandros Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και ελεύθερη πρόσβαση στο Blue Health Club για να απολαύσετε υπέροχες στιγμές στο Jacuzzi τη Sauna και να κάνετε απεριόριστη χρήση του γυμναστηρίου ! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΛΕΥΚΑΔΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ "RED TOWER HOTEL"

ΣΚΙΑΘΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ "CARAVOS HOTEL"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 87€ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ "METROPOLITAN HOTEL"

ΛΕΥΚΑΔΑ-ΛΥΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 242€ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ "THALERO HOLIDAYS CENTER"

10 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΕ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΘΕΡΜΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΠΟΝΤΩΝ-ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ&ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "PILATES STUDIO"

ΜΕΘΑΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "CAVO PETRA"

ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΠΑΡΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 104€ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "APOLLON

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΟ ΕΜΠΛΑΣΤΡΟ "MEDISTIM" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 21€

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΣΑΝΤΑ MARINA ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΟΔΑΣ MICHAEL KORS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 149€

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PORTO PANORAMA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

 168 ευρώ 4 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο στο νεόκτιστο ξενώνα Porto Panorama στο Πόρτο Χέλι σε δίκλινο δωμάτιο με early check in, late check out και Δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 2 ετών. Το Porto Panorama είναι χτισμένο σε μια από τις πιο αμφιθεατρικές πλαγιές στο Πόρτο Χέλι, προσφέροντας στον επισκέπτη μαγευτική θέα που κόβει την ανάσα! Αρχικής Αξίας 333€. Έκπτωση 50%.

 69€ από 140€ ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων σε πανέμορφο δίκλινο δωμάτιο, στο νεόκτιστο ξενώνα Porto Panorama χτισμένος πάνω σε μια από τις πιο αμφιθεατρικές πλαγιές στο Πόρτο Χέλι. Θέα που κόβει την ανάσα πάνω από τα δαντελωτά παράλια της Αργοναυπλίας, τα γαλαζοπράσινα νερά της λιμνοθάλασσας της Βερβερόντας, το γραφικό λιμάνι του Πόρτο Χελιού και τις κοσμοπολίτικες Σπέτσες!! Έκπτωση 51%!!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΛΗΡ" ΤΟΥ ΣΑΙΞΠΗΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ZANTEVIEW STUDIOS ΜΕ 75€

ΣΠΑΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ DUNLOP ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

 Η καλύτερη τιμή της αγοράς! 279€ για ένα Σπαστό Ποδήλατο με ελαφρύ κράμα μετάλλου της Γνωστής μάρκας Dunlop Twist Folding Bike 16 inch ή 299€ για το Dunlop Twist Folding Bike 20 inch, από την ΙCE LAND shops, στον Πειραιά, με δυνατότητα αποστολή στο χώρο σας! Ποδήλατο ελαφρύ, εύκολο στη βόλτα και αναδιπλώνεται σε ένα συμπαγές μέγεθος, γεγονός που καθιστά εύκολη τη μεταφορά ή την αποθήκευσή του! Συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται εύκολα και γρήγορα! Με 6 ταχύτες Shimano και με φρένα τύπου V κάνουν αυτό το πτυσσόμενο ποδήλατο τον καλύτερό σας Φίλο! 

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ SOLARIUM ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5€

 5€ για μία ΣΥΝΕΔΡΙΑ SOLARIUM για γυναίκες και άνδρες διάρκειας από 4' έως 14', σε ένα από τα πιο σύγχρονα κέντρα Solarium στην Αττική, με δυνατότητα επιλογής της περιοχής που σας εξυπηρετεί. Ομοιόμορφο και υγιές εξωτικό μαύρισμα, για να χαρίσετε στο σώμα σας το χρώμα που ονειρεύεστε. Εκεί που το μαύρισμα γίνετε διασκέδαση. Από το SUNSHINE SOLARIUM EXCLUSIVE στην Κηφισιά, Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη. Αρχικής αξίας 20€. Έκπτωση 75%
 5€ Μόνο για Μία Συνεδρία Solarium 4 - 14 λεπτών, στη Φημισμένη Αλυσίδα Sunshine Solarium σε Γλυφάδα, Κηφισιά και Ν.Σμύρνη! Μία Μοναδική Ευκαιρία για να Αποκτήσετε το πιο Όμορφο Χρώμα με Ασφάλεια χωρίς τις Βλαβερές Ακτίνες του Ηλίου! Με την Εγγύση ενός από τα πιο Γνωστα Κέντρα για Solarium στην Αττική! Για περιορισμένα Κουπόνια! Μην το Χάσετε! Αρχικής Αξίας 20€ – Έκπτωση 75%

ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΤΟΠΙΚΟ Η ΟΛΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "BEAUTY SALON"

 25€ από 55€ για δύο (2) Συνεδρίες Λεμφικού Μασάζ τοπικού ή ολικού, για άμεση αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και για την απόκτηση απαλού και λείου δέρματος - (5€ κουπόνι τώρα και 20€ κατά την εξαργύρωση)! 110€ από 200€ για δέκα (10) Συνεδρίες (35 λεπτών η κάθε μία) τοπικού και ολικού μασάζ με συμπλέγματα 100% φυσικών εκχυλισμάτων, για αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, της χαλάρωσης και αισθητή απώλεια πόντων ΚΑΙ ΔΩΡΟ πέντε (5) Θεραπείες ολικής σύσφιξης σώματος - (10€ κουπόνι τώρα και 100€ κατά την εξαργύρωση)!

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΜΕ IPL LASER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 20€ ΣΤΟ MEDITERRANEAN CORPUS

 30€ για ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει 6 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης IPL Laser τελευταίας γενιάς σε full bikini, γραμμή string και μασχάλες για να έχετε ένα λείο και λαμπερό δέρμα, από το Mediterranean Corpus στο Περιστέρι. Αξίας 400. Έκπτωση 93%.
 20€ από 180€ για 6 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης με IPL laser τελευταίας γενιάς σε μικρές περιοχές - Ή - 30€ από 300€ για FULL FACE - Ή - 59€ από 700€ για Γάμπες ή Μηρούς ή Χέρια ολόκληρα ή κοιλιά - Ή - 99€ από 1000€ για Full Πόδια ή Στήθος ή Πλάτη, για γυναίκες και άνδρες, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος αποτελεσματικά και οικονομικά (σκούρα και ξανθιά τριχοφυία), στο Mediterranean Corpus, πλησίον μετρό Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι. Έκπτωση 89%.

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29,9€/ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ PLEASURE CRUISES