ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ 22 ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ BOLLYWOOD-ORIENTAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ "ARTISTIC STUDIO"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ SITE OFFERLAND ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 4,90

ΣΕΤ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΩΝ MAKIS TSELIOS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ"

25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΣΤΟ OFITEIA HOTEL

SOLARIUM 7 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ-ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "BEAUTY STUDIO ΣΠΕΛΕΤΑ ΕΥΤΥΧΙΑ"

ΚΟΥΡΕΜΑ-ΒΑΦΗ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "DK HAIR CULTURE" ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

 Super Πακέτο Περιποίησης Μαλλιών!!! 24€ για 2 Βαφές σε όλο το κεφάλι, 2 Χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου), 2 Μάσκες αναδόμησης και 1 Κούρεμα, για όλα τα μήκη μαλλιών, για εντυπωσιακό Look σε απίστευτη τιμή και με την επαγγελματική φροντίδα του Δημήτρη Καρούλια, στον υπέροχο χώρο του DK Hair Culture στο Περιστέρι. Αξίας 125€. Έκπτωση 81%.
 Εξάμηνο Πακέτο με 4€ το Χτένισμα!!! 40€ για 10 Χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου) μαζί με 10 Μάσκες αναδόμησης και λουσίματα, για όλα τα μήκη μαλλιών, και ανανεώστε εμφάνιση και διάθεση στον υπέροχο χώρο του DK Hair Culture στο Περιστέρι. Αξίας 180€. Έκπτωση 78%.




ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ CAR SPA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ 24,5€

ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΧΩΡΟΥ MINIBREEZE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 29€

ΖΑΓΟΡΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Κ.ΔΕΥΤΕΡΑ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΜΑΧΑΛΑ

ΚΑΦΕΣ ΜΠΥΡΑ ΚΡΑΣΙ ΓΛΥΚΟ Η TAPAS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "THE MUZIK-COFFEE BAR&MORE" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Απολαυστική Έξοδος στο Κέντρο της πόλης, Πρωί, Μεσημέρι ή Βράδυ για τον Cafe, την Μπύρα, το Κρασί ή το Cocktail σας...στον New Entry Εντυπωσιακό και Εξαιρετικά Μοντέρνο Χώρο του The Muzik - Coffee Bar & more στην Π.Π. Γερμανού, στην Καρδιά του Κέντρου της πόλης μας, με Υπέροχες Θεματικές Βραδιές και Μοναδικά Dj sets!!! Πρώτη Επιλογή μόλις με 3 ευρώ (από 7 ευρώ) για Ένα (1) Cafe ή Ρόφημα της Επιλογής σας και Ένα (1) Γλυκό, με Επιλογή από Μηλόπιτα ή Πάστα Φλώρα! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 4 ευρώ (από 8,5 ευρώ) για Μια (1) Μπύρα Fischer ή Ένα Ποτήρι Κρασί και Ένα (1) Γευστικότατο Συνοδευτικό Tapas με Eπιλογή από Τορτίγια ή Φουρνοπατάτα με Τυριά! Τρίτη Επιλογή με 4 ευρώ (από 8 ευρώ) για Ένα Υπέροχο Cocktail! 

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ-ΑΝΤΡΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ FILA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29€


 29€ για ένα (1) ζευγάρι αντρικά αθλητικά παπούτσια της Fila, με επιλογή ανάμεσα σε 2 σχέδια του μοντέλου ''Simulite 3'' σε μαύρο/κίτρινο ή μπλε/γκρι χρώμα, που προσφέρουν ένα εξαιρετικό στυλ τρεξίματος που απορροφά τους κραδασμούς, με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα απευθείας από την Αμερική, από την “Universal Exports”, αρχικής αξίας 65€ - Έκπτωση 58%!!

ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΚΡΙΕΣ-ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ISTHMIA PRIME HOTEL"

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΠΛΕΞΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "UNPLUGGED STUDIO"

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ Η ΠΡΟΒΑ ΝΥΦΙΚΟΥ Η ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟ ΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MAKE UP ARTIST ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΚΚΟΤΗ