ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣΑΖ-35ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΥΓΚΙΑ 60 ΛΕΠΤΩΝ&ΜΕ 35ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ FULL BODY ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "EDEM SPA"

 Μασάζ με Πουγκιά 60΄ λεπτών (-92,27%) Π. Φάληρο - 35€ από 240€ (Έκπτωση 85,42%) για ένα Μασάζ για 2 άτομα με Πουγκιά που Περιέχουν Θεραπευτικά Βότανα, στο Κέντρο Περιποίησης Edem Spa, στο Παλαιό Φάληρο!!!


ΚΑΛΛΙΘΕΑ:ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣΑΖ ΜΕ 12ΕΥΡΩ&ΜΕ 16ΕΥΡΩ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ(MANICURE/PEDICURE Η ΜΑΚΙΓΙΑΖ Η ΜΑΣΑΖ Η SPA ΠΡΟΣΩΠΟΥ) ΣΤΟ "BEAUTY&STYLE"

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 150ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "MONTAGNA VERDE"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΕΤ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ

ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ ΑΧΑΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 65ΕΥΡΩ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "RODINI HOTEL"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14.90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ-ΚΑΝΑΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 47,99ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΙΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ SWEET LOVELY CAT&ΜΕ 29ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΕΤ ΑΠΟ ΚΟΛΙΕ-ΒΡΑΧΙΟΛΙ-ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ SWAROVSKI

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 13,99ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΕΤ ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ-ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "TECHNOTEC"

ΠΡΑΓΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 65 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "JUNO HOTEL"& ΜΕ 112ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "WALDSTEIN HOTEL"


 Juno Hotel στη Πράγα για 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις και για τα 2 άτομα) σε δίκλινο δωμάτιο με πρωϊνό σε μπουφέ, welcome drink, δωρεάν wi-fi, δωρεάν parking και δωρεάν διαμονή παιδιού πάνω από 3 ετών, μόνο 65€ από 130€, Έκπτωση 50% - (13€ κουπόνι τώρα και 52€ κατά την άφιξη)!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ IPHONE/ΘΗΚΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Η ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΠΟ 12,5ΕΥΡΩ

Ν.ΣΜΥΡΝΗ:ΟΜΟΡΦΙΑ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 17ΕΥΡΩ ΓΙΑ 5 ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ/ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER/ΜΕ 12 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ&ΜΕ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΦΗ/ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "HAIR AND BEAUTY SPA BY LIPOGEN"

 19€ για 1 βαφή για όλο το κεφάλι, 1 χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 κούρεμα και 1 λούσιμο, με επαγγελματικά προϊόντα LOreal, για να δώσετε στα μαλλιά σας το look που εσείς επιθυμείτε, από το Hair and Beauty Spa by Lipogen στη Νέα Σμύρνη. Αξίας 80€. Έκπτωση 76%.

 12€ για 1 βαθύ καθαρισμό προσώπου διάρκειας 1:40 λεπτά και 1 θεραπεία ενυδάτωσης διάρκειας 30 λεπτά για ενυδάτωση, λάμψη και άμεση προστασία του προσώπου σας, θεραπεία ιδανική για άντρες και γυναίκες, από έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο ομορφιάς Lipogen, στη Νέα Σμύρνη. Αξίας 100€. Έκπτωση 88%.
 Best Offer! Μόνο 15€ για 6 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης με IPL Laser 4ης γενιάς (Lumenis ισραηλινής κατασκευής) για όλους τους τύπους δέρματος στην περιοχή που επιθυμείτε, για γυναίκες και άνδρες, απο έμπειρους επαγγελματίες στο κέντρο αισθητικής Lipogen Νέας Σμύρνης. αξίας 350€. Έκπτωση 96%.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ MANICURE-PEDICURE-ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΥΣ/23 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ& ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ IPL LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΤΟ STUDIO ΟΜΟΡΦΙΑΣ "ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΥΠΡΑΙΟΥ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ 9.5ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑΡΙΑ "JOY PIZZA"

ΑΝΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ MANICURE-ΚΟΥΡΕΜΑ/ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ-ΚΟΥΡΕΜΑ Η ΒΑΦΗ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΟ "COIFFURE ALEXANDRA"

 10€ για 1 ολοκληρωμένο manicure με ημιμόνιμο βερνίκι (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδες και 1 κούρεμα μαζί με λούσιμο, για ένα ανανεωμένο look που θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα σας ανεβάσει την διάθεση, στο Κομμωτήριο Alexandra, στα Άνω Πετράλωνα. Αξίας 40€. Έκπτωση 75%. 
 6€ από 15€ για 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό) - Ή - 9€ από 20€ για 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό), για ανανεωμένα άκρα με έμφαση στη λεπτομέρεια, στο Κομμωτήριο Alexandra, στα Άνω Πετράλωνα. Έκπτωση 60%. 
 9€ για 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) μαζί με λουσίματα, για όλα τα μήκη μαλλιών, για να δώσετε στα μαλλιά σας το στυλ που τους ταιριάζει, στο Κομμωτήριο Alexandra, στα Άνω Πετράλωνα. Αξίας 27€. Έκπτωση 67%. 
 19€ για 1 ανταύγειες, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 Μάσκα ενυδάτωσης (με Vaper) μαζί με λουσίματα, για όλο το κεφάλι, και αποκτήστε εντυπωσιακή εμφάνιση απολαμβάνοντας τις επαγγελματικές υπηρεσίες του Κομμωτηρίου Alexandra, στα Άνω Πετράλωνα. Αξίας 85€. Έκπτωση 78%.
 15€ για 1 Βαφή για όλο το κεφάλι, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 Μάσκα ενυδάτωσης (με Vaper) μαζί με λουσίματα, για όλα τα μήκη μαλλιών, απολαμβάνοντας τις επαγγελματικές υπηρεσίες του Κομμωτηρίου Alexandra, στα Άνω Πετράλωνα. Αξίας 70€. Έκπτωση 79%

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ

 10€ για έναν ΓΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ενός Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, για να θέσετε σωστά όρια στη χρήση του υπολογιστή από τα παιδιά σας και να τα προστατέψετε από διάφορες απειλές του Internet, όπως άσεμνο και επικίνδυνο περιεχόμενο, χωρίς να χρειάζεται να τα παρακολουθείτε συνέχεια. Από την εταιρεία LITE ON στους Αμπελόκηπους (κοντά στη στάση Μετρό Αμπελοκήπων). Αρχικής αξίας 40€. Έκπτωση 75%



 10€ από 40€ για να θέσετε όρια στη χρήση του υπολογιστή από τα παιδιά σας και να τα προστατέψετε από διάφορες απειλές του Internet όπως άσεμνο και επικίνδυνο περιεχόμενο, χωρίς να χρειάζεται να τα παρακολουθείτε συνέχεια. Μια προσφορά της εταιρείας Lite On στην Αθήνα. Έκπτωση 75%!!

ΕΛΑΤΗ ΖΑΓΟΡΙΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 139 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΑΘΗΝΑ 4*"




 175€ για μια 3ήμερη απόδραση για 2 άτομα σε deluxe δίκλινο ή deluxe δίκλινο με τζάκι( κατόπιν διαθεσιμότητας), early check in-late check out , late breakfast (μέχρι 12.30πμ), welcome drink και ένα ποτό/άτομο, απλό ή special με πιάτο στο μπαρ του ξενοδοχείου στην παραδοσιακή Ελάτη Ζαγορίου. Αρχικής Αξίας 290€ !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ TABLE MATE II

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ "ΕΛΙΑ ΛΕΜΟΝΙ"

ΑΘΗΝΑ-ΠΑΝΟΡΜΟΥ:ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΦΕ ΜΕ 1,5€ ΣΤΟ "SAXO CAFE BAR"

ΠΑΓΚΡΑΤΙ:ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7.9ΕΥΡΩ ΣΤΟ " ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΗΣ ΔΑΜΑΡΕΩΣ" DELIVERY-TAKE AWAY

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΠΛΕΙΑΔΕΣ"


 145€ για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις στον παραδοσιακό Ξενώνα ΠΛΕΙΑΔΕΣ στην πανέμορφη Ορεινή Κορινθία, σε Studio 45 τ.μ., με πρωινό, ξύλα για το τζάκι, διαμονή παιδιού έως 5 ετών Δωρεάν και έκπτωση 15% στην ταβέρνα του ξενώνα!!

Απόδραση χαλάρωσης στην Ορεινή Κορινθία! 3ήμερη διαμονή 2 ατόμων, σε studio 45 τ.μ. με τζάκι και πλούσιο πρωινό, στον παραδοσιακό ξενώνα Πλειάδες!

ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ FULL BODY RELAXA MASSAGE

ΚΗΦΙΣΙΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:κΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 39ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ BRAZILIAN BLOWOUT SPLITE END REPAIR

ΑΘΗΝΑ;ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΩΝ 4 ΕΠΟΧΩΝ"




Το πολυβραβευμένο βιβλίο της Μ. Γεωργάλου, «Η περιπέτεια των 4 εποχών», ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Ροές, πλούσιο σε μουσική, χορό, χιούμορ & συναίσθημα που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους ! Εισιτήριο γενικής εισόδου, 5€/άτομο!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5.5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΥΡΙΜΑΧΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ

ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ&ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 4,90 ΣΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ "DIONISOS"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΕΡΩΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΓΡΑΝΤΗΡΑ ΧΩΡΟΥ "MINIBREEZE"