ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

STER CINEMAS ΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΑΤΡΑ-ΛΑΡΙΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 4,5€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΜΠΑΠ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9€ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΛΟΥΣΙΜΟ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "VASAL HAIR SALON-SPA-COFFEE" ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΑΜΑΔΡΥΑΣ

 Για Μαγευτική και Πολυτελή 3ήμερη Διαμονή με 2 Διανυκτερεύσεις, 2 Ατόμων σε Double Deluxe Room με Τζάκι, με Σπιτικό Πρωινό, Δυνατότητα Early Check in - Late Check Out, Ιππασία για Δύο Άτομα και Prive Χρήση των Spa (έως 30 Ιουνίου...και για Πρωτομαγιά ή Αγίου Πνεύματος) στο Πανέμορφο και Ατμοσφαιρικό Αρχοντικό Αμαδρυάς 4* Luxury Maison & Spa στο Ελατοχώρι Πιερίας! Υπέροχη Απόδραση, με Απόλυτη Θέα στα Πιέρια Όρη, με Χώρους Εντυπωσιακού Design, με Πολυτελές Spa -που Χαρίζει Μοναδικές Στιγμές Ευεξίας και Χαλάρωσης- Εξόρμηση στη Φύση με μία Συναρπαστική Εμπειρία Ιππασίας και με Αρώματα και Γεύσεις Ανατολής στο Café-Bar του, προσφέροντας σας, μία Μοναδική Ταξιδιωτική Εμπειρία!!!

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΤΖΑΚ ΚΑΙ Η ΦΑΣΟΛΙΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ

 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόλις 6 ευρώ κατά άτομο) της Εξαιρετικής Διασκεδαστικής Παιδικής Παράστασης, μεταφοράς του Ομώνυμου Κλασικού Παραμυθιού, Ο Τζάκ και η Φασολιά , στο Θέατρο Αθήναιον! Έπειτα από τη Μεγάλη Επιτυχία του πρηγούμενου Χειμώνα στη Θεσσαλονίκη, το Υπέροχο Μιούζικαλ για Παιδιά, επιστρέφει... για 4 Μοναδικές Παραστάσεις, με μια Ιστορία γεμάτη Αισιοδοξία με Πολυτιμότερο Μήνυμα ότι οι Δυσκολίες στη Ζωή μας μπορούν να ξεπεραστούν με Πίστη στον Εαυτό μας και με Θάρρος! 

ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL PASALIMANI"

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ "CAFE BAR ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΞΑΡΧΑΚΟΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ CAFE-ΠΟΤΟ&ΜΟΥΣΙΚΗ

Απολαυστική Πρόταση Εξόδου και Διασκέδασης, στο Κέντρο της πόλης σε ένα Καταπράσινο Χώρο με Μοναδική Ιστορία, στο Αγαπημένο και Πανέμορφο Café - Bar - Μουσική Σκηνή Ξαρχάκος απέναντι από το Βασιλικό Θέατρο, για μία Πρωινή ή Απογευματινή Απόδραση Χαλάρωσης ή για Υπέροχες και Μοναδικές Βραδινές Στιγμές Διασκέδασης με Live Μουσικά Σχήματα καθημερινά! Απολαύστε μόνοι ή με την συντροφιά σας, τον Café ή το Ρόφημα σας, Δροσιστείτε με Μπύρες και Γευστικότατο Plateau Μπύρας Χαλαρώστε με Τσίπουρo ή Ούζο ή Ρακί και Plateau Ούζου και Διασκεδάστε με Φιάλη Κρασιού και Φρουτοσαλάτα Εποχής!  

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ&MANICURE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "HAIR&NAIL SALON HAIR BAR"

 Εντυπωσιάστε και Ανανεωθείτε, με Τρεις Προτάσεις Ιδιαίτερης Γοητείας & Μοναδικού Styling, Χαλαρώστε στις Ειδικές Πολυθρόνες Μασάζ & Αφεθείτε στα Έμπειρα Χέρια του Διακεκριμένου Team του Μοντέρνου και Ολοκαίνουργιου Hair & Nail Salon Ηair Bar στο κέντρο της πόλης μας! Πρώτη Επιλογή μόλις με 7 ευρώ για Χτένισμα, Θεραπεία Αναδόμησης & Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών!   Δεύτερη Επιλογή μόλις με 10 ευρώ για Γυναικείο Κούρεμα, Χτένισμα, Θεραπεία Αναδόμησης & Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! Τρίτη Επιλογή μόνο με 12 ευρώ για Χτένισμα Θεραπεία Αναδόμησης & Λάμψης & Λούσιμο Μαλλιών & Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή με Χρώμα της Επιλογής σας! 

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΜΕ ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "NAILS GALLERY"

 Περιποιημένα και Βελούδινα Άκρα, για Τέλειες και Εντυπωσιακές Εμφανίσεις, στον Χώρο Ομορφιάς του Nails Gallery στην Δελφών! Πρώτη Επιλογή μόλις με 7,90 ευρώ για Ένα Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή Διάρκειας 3 Εβδομάδων ή για Δύο Μανικιούρ (συμπεριλαμβανομένου Γαλλικού). Δεύτερη Επιλογή μόνο με 9,90 ευρώ (από 20 ευρώ) για Ένα Μανικιούρ - Πεντικιούρ (συμπεριλαμβανομένου Γαλλικού) ή για Ένα Πολύτιμο και Ολοκληρωμένο Θεραπευτικό Πεντικιούρ! Τρίτη Επιλογή μόλις με 14,90 ευρώ (από 30 ευρώ) για Ένα Μανικιούρ - Πεντικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή Διάρκειας 3 Εβδομάδων! 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ LOVE CASUAL LIVING

 Για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου...με ή χωρίς Ποτό για να Απολαύσετε τον Μοναδικό και Αγαπημένο Μιχάλη Χατζηγιάννη με την Νέα Μπάντα του και Ανανεωμένη Διάθεση, στη Μουσική Σκηνή Love Casual Living την Παρασκευή 9 Μαΐου ή την Παρακευή 16 Μαΐου! Ένα Πλούσιο Μουσικό Πρόγραμμα που θα σας Ταξιδέψει από τις Παλιές Αγαπημένες Επιτυχίες μέχρι το Σήμερα και το Καινούριο του Single! Μαζί του ο Βασίλης Αξιώτης, που Κέρδισε Φέτος τις Εντυπώσεις με τη Συμμετοχή του στο μιούζικαλ Annie και η Νεαρή - με την Υπέροχη Φωνή - Άννα Μαρία Μπιλίδα! 

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΣΤΙΕΡΑ 2 ΘΕΣΕΩΝ HUMAN 700W ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 22,9€

ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ-ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "BEAUTY TEC"

ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ZEN MASSAGE"

3 ΣΛΙΠ ΜΠΟΞΕΡ CHAMPION ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 22€

ONLINE LIVE ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "MYLIVEGYM" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ 55%

ΠΑΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "SEA VIEW HOTEL"

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25€

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΦΟΡΜΑΣ JUICY COUTURE ΣΕ 4 ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 45€