ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 99€ ΓΙΑ 18 ΩΡΕΣ JOOMLA ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ "ITSS"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 2ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "BEST WESTERN LUCY HOTEL"

 57€ από 114€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, στο 4 αστέρων BEST WESTERN LUCY HOTEL στην Χαλκίδα, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί για καλωσόρισμα και Ποικιλία Ούζου στο Bar του ξενοδοχείου με θέα τον Ευβοϊκό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00! Απολαύστε 2 γεμάτες ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 30€ ΓΙΑ 12 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF ΑΠΟ ΤΟ "MEDICAL ESTHETIC"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 40€ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ&ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ-ΛΕΜΦΙΚΑ ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΤΟ "MEDICAL ESTHETIC"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 35€ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΜΕ LASER ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ "AESTHETIX CLINIC"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 9,90€ ΓΙΑ 1 ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΙΧΟΥ&ΑΠΟ 12,90€ ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΚΑΜΒΑ&ΤΕΛΑΡΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ PARKING ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟ 19€

Ν.ΚΟΣΜΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ "IMAGE COIFFURE" ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ-ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ/ΘΕΡΑΠΕΙΑ BRAZILIAN KERATIN TREATMENT

ΙΛΙΟΝ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ CHECKUP&ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΙΟ "ΣΟΥΧΛΑΚΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ"

ΠΗΛΙΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΑΛΚΙΦΡΩΝ"

 350€ για 2 άτομα για 4 ημέρες-3 νύκτες, για μια ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ στη Χώρα των Κενταύρων, στο όμορφο Πήλιο, για να απολαυσετε τη μοναδική φιλοξενία του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΑΛΚΙΦΡΩΝ, με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ και πλούσιο παραδοσιακό ΠΡΩΙΝΟ, με προϊόντα του Πηλίου σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και θέα θάλασσα. Προσφέρεται παραδοσιακό welcome drink. Early check in και Δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 6 ετών. Από το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΛΚΙΦΡΩΝ στο Πήλιο. Αρχικής αξίας 650€. Έκπτωση

 Για τριήμερη διαμονή 2 ατόμων στα Καλά Νερά Πηλίου σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και θέα τη θάλασσα και με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό στο πανέμορφο, ζεστό και φιλικό ξενοδοχείο Αλκίφρων. Έως μέσα Απριλίου απολαύστε ένα μοναδικό τριήμερο στο Πήλιο που θα σας μείνει αξέχαστο!


 140€ από 280€ για 3ήμερη Διαμονή Δύο (2) Ατόμων σε Δίκλινο Δωμάτιο με Τζάκι, με θέα τη Θάλασσα, Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό και Ημιδιατροφή στο Ξενοδοχείο Αλκίφρων! Έκπτωση 50%!!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ JOY PIZZA & CASA PIZZERIA

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΟ MANICURE ΣΤΟ "MASSAGE ACADEMY CENTER"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ&ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΜΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ "ΑΞΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ"