ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΛΕΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "LEROS PRINCESS BOUTIQUE HOTEL"

 198€ από 396€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο ολοκαίνουργιο Leros Princess Boutique Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στην Λέρο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Early check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο όμορφο νησί των Δωδεκανήσων, από το οποίο πραγματοποιούνται ημερήσιες εκδρομές στο νησί της Πάτμου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ΜΑΓΙΩ-ΜΠΙΚΙΝΙ ΜΕ ΒΟΛΑΝ ΣΕ 4 ΜΟΔΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ 12,90 ΕΥΡΩ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟΨΕ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο της Υπέροχης Αστυνομικής Κωμωδίας και Κορυφαίας Θεατρικής Επιτυχίας της Φετινής Χρονιάς, σε Διασκευή και Σκηνοθεσία των Παπαθανασίου - Ρέππα Μάντεψε Ποιος θα Πεθάνει Απόψε, με τους Αγαπημένους Κάτια Δανδουλάκη, Τάσο Χαλκιά, Θάνο Καληώρα, Τζόϋς Ευείδη, Ελένη Κρίτα και Πρόδρομο Τουσουνίδη στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών, το Σάββατο 26 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θάλασσας 2014! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

ΠΗΛΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ARISTOULI

 Καλοκαιρινές Υπέροχες Διακοπές στο Μαγευτικό Πήλιο σε Comfort Apartment 40m² ή Super Comfort Apartment 55m² για Δύο (2) έως Τέσσερα (4) Άτομα, για την Περίοδο από 21 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου 2014 στις Παραδοσιακές Κατοικίες Aristouli με Mοναδική Θέα στο Απέραντο Γαλάζιο του Αιγαίου! Απολαύστε το Μπάνιο σας σε Παραλίες με Χρυσαφένια Άμμο ή Κατάλευκα Βότσαλα, Κρυμμένες πίσω από Πυκνή Βλάστηση, που Ατενίζουν το Απέραντο Γαλάζιο του Αιγαίου ή τα Ήρεμα Νερά του Παγασητικού, Γευθείτε το Γαστρονομικό Παράδεισο ιδιαίτερων Γεύσεων και Συνταγών και Θαυμάστε την ξακουστή Πηλιορείτικη Παραδοσιακή Αρχιτεκτονική!

ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΣΚΑΦΟΣ STEALTH ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 49,9 ΕΥΡΩ

ΥΓΡΟ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ OPTI FREE PURE MOIST 300ML ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΠΑΡΤΖΗ

ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ "MED METAMORFOSIS"

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΟ ΜΠΕΡΕΚΕΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΜΕ 9€

ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΤΗΣ JUICY COUTURE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΧΡΩΜΑΤΑ

 35€ για ένα (1) δερμάτινο πορτοφόλι της Juicy Couture, που προσφέρει πολυτελή αέρα και στυλ στην καθημερινότητα σας ενώ ταιριάζει με κάθε τσάντα, διαθέσιμο σε 5 χρ.ω(Πορτοκαλί, Φούξια), με αποστολή σε όλη την Ελλάδα απευθείας από την Αμερική, από την “Universal Exports”, αρχικής αξίας 90€ - Έκπτωση 61%!!

VINTAZ CAFE BAR ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 11,90 ΕΥΡΩ

4ΘΕΣΙΟ ΓΩΝΙΑΚΟ ΣΑΛΟΝΙ-ΚΑΝΑΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ LAGO

 Καιρός για Εντυπωσιακή Ανανέωση του Χώρου σας...πιο Ποιοτικά & Οικονομικά από Ποτέ, με την Επώνυμη Υπογραφή Ποιότητας της Προβεβλημένης Εταιρίας Επίπλων Lago! Μόλις 369 ευρώ (από 499 ευρώ) για Ένα Μοντέρνο & Εξαιρετικού Design και Ποιότητας 4Θέσιο Γωνιακό Σαλόνι-Καναπέ που με Ευκολία Μετατρέπεται & σε Κρεβάτι, ενώ επιπλέον Διαθέτει Άνετο Αποθηκευτικό Χώρο...με Δυνατότητα Επιλογής από Δύο Μοναδικά & Πανέμορφα Χρώματα & με Δυνατότητα Πανελλαδικής Παράδοσης στον Χώρο σας!