ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ "NIKOL"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΔΑΔΙΚΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ STAND UP COMEDY

Για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου με Κρασί ή Μπύρα για τις Απολαυστικές Παραστάσεις Άφθονου Γέλιου μέχρι Δακρύων, του Αγαπημένου Χριστόφορου Ζαραλίκου στις 16 ή 23 Απριλίου, στη Μουσική Σκηνή Ζωντανή Μαύρη Τρύπα στα Λαδάδικα! Ο Όρθιος Κωμικός ξαναχτυπά και Σατιρίζει... την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας , παίζοντας μοναδικά με το Κοινό και ως γνήσιο πειραχτήρι δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο... προσφέροντας εγγυημένο Κέφι, τρελή Διάθεση και ανατρεπτικό Χιούμορ! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ"

Μόλις 17 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 8,5 ευρώ κατά άτομο) της Απολαυστικής και Ανατρεπτικής Κωμωδίας H Άλωση της Κωσταντίας, από το Ομώνυμο Βιβλίο του Γιάννη Μακριδάκη, με τους Αγαπημένους Θεατρικά και Τηλεοπτικά Ελένη Γερασιμίδου, Άννα Βαγενά και Βασίλη Παλαιολόγο, στο Θέατρο Κολοσσαίον! Μια Μοναδική Παράσταση Γεμάτη από Γεύσεις, Αρώματα και Καημούς του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης, που περιγράφει τις σχέσεις των δύο Λαών, Ελλήνων και Τούρκων, σήμερα... μέσα από τις Υπέροχες και Εξαιρετικά Διασκεδαστικές Ερμηνείες των Τριών Αγαπημένων Πρωταγωνιστών!  

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ "MAGIC PARK"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΦΑΓΗΤΟ/ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ "157-ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ"

157 και Στέκι του Νίκου...τα Ονόματα που έχουν συνδεδεί επί σειρά ετών, με την έννοια της Απόλυτης Γαστρονομικής Απόλαυσης των Γνήσιων Ελληνικών - Παραδοσιακών Γεύσεων! Μόλις 12 ευρώ για Ένα Πλήρες και Απολαυστικό Γεύμα Δύο Ατόμων με Ποτό με Αγαπημένα Πιάτα και Μοναδικές Δημιουργίες Κρεατικών, με Γύρο, Σουβλάκι, Πανσέτα, Κοντοσούβλι, Ψαρονέφρι, Σουτζουκάκια, Παιδάκια, Μπιφτέκια και άλλες Υπέροχες Γευστικές Προτάσεις, με την Ποιοτική Υπογραφή του 157 - Το Στέκι του Νίκου ... Δύο Φημισμένα Ονόματα που ενώθηκαν για να σας προσφέρουν ένα Εξαιρετικό Menu Ποιότητας και Άριστου Service συνεχίζοντας να αποτελούν το ιδανικό Στέκι των Καλοφαγάδων της πόλης μας!  

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΔΡΙΚΑ ΦΟΥΤΕΡ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ

14€ Μόνο, για έναν Αποθηκευτικό Μετρητή Μπαταριών όλων των Μεγεθών. Εάν Κουραστήκατε να ψάχνετε για το τι θα κάνετε με τις Άπειρες Μπαταρίες σας και Δεν γνωρίζετε αν είναι Γεμάτες ή Άδειες, Με αυτό το πρακτικό αποθηκευτικό Προϊόν, θα Οργανώσετε και θα μετρήσετε εύκολα τις μπαταρίες σας! Ξεγνοιάστε από το χάος που δημιουργείται από έναν καθημερινό βραχνά, που "πιάνει χώρο", Ανακυκλώνοντας Όσες δεν σας χρειάζονται! Με Δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής! Αρχικής Αξίας 25€ - Έκπτωση 44%!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΨΥΞΗΣ-ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ LAPTOP

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΣΟΥΠΛΑ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΡΟΥΧΩΝ ΚΕΝΟΥ ΑΕΡΟΣ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

18€ για 8 ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΡΟΥΧΩΝ σε κενό αέρος διαστάσεων 80cm x 130cm. Αποθηκεύστε εύκολα και γρήγορα, ρούχα, σεντόνια, κουβέρτες, παπλώματα, μαξιλάρια ή ότι άλλο θέλετε, μειώνοντας στο μισό το χώρο που καταλαμβάνουν στη ντουλάπα σας. Προφυλάσσουν από βρωμιά, δυσοσμία, έντομα, σκόνη και υγρασία. Επαναχρησιμοποιούμενες άπειρες φορές. Δυνατότητα αποστολής με courier σε όλη την Ελλάδα. Από το κατάστημα SULEHRIA STORES στην Αθήνα. Αρχική αξίας 52€. Έκπτωση 65%

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΟΘΟΝΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ/DESKTOP PC-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ FIAM "SAFE CASE"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:GRIPGO HANDS FREE/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:COFFEE MAGIC/ΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΗΠΕΙΡΟΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ


ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!ΜΟΝΟ 269€ τα 2 Άτομα / 3 Διανυκτερεύσεις με ΠΡΩΪΝΟ, ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΚΤΗ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ!
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΣΧΑ..ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ (3/5-6/5) ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 199€ το άτομο με 4ήμερη διαμονή στο Hotel Gelina Village 5* με ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ!! Πρωϊνό, γεύμα,δείπνο και εορταστικά γεύματα!!
ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΧΑ...ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΕΡΚΥΡΑ!ΜΟΝΟ 129€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ / 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ, ΓΕΥΜΑ, ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ!!

ΔΕΛΦΟΙ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΠΡΑΓΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΕΥΒΟΙΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ANEMOS STUDIOS"

ΜΕΣΣΗΝΙΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ "APOLLO RESORT ART HOTEL"

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΠΗΛΙΟ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "αΡΧΟΝΤΙΚΟ ΝΑΟΥΜΙΔΗ"

Για Πολυτελές Πασχαλινό και όχι μόνο 3ήμερο ή 4ήμερο 2 ατόμων σε Double Standard Room ή Deluxe Δωμάτιο με Τζάκι με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό, Δυνατότητα Late Check Out, Μία Φιάλη Κρασιού & Αποξηραμένα Φρούτα στο Εξαιρετικό και Αριστοκρατικής Πηλιορείτικης Αρχιτεκτονικής Αρχοντικό Ναουμίδη στην Πορταριά του Κοσμοπολίτικου και Μαγευτικού Πηλίου…… ……Γιατί το Πάσχα στο Πήλιο έχει Κατανυκτικό Κλίμα Άρωμα Παράδοσης και Υπέροχες Εικόνες, από εκείνες που Μαγνητίζουν με την Ομορφιά τους, κάνοντας τον Επισκέπτη να επιστρέφει ξανά και ξανά!!!!

ΙΚΑΡΙΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΠΥΡΓΟΣ EXCLUSIVE BOUTIQUE VILLAS"

ΑΙΔΗΨΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΑΘΗΝΑ:ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΠΙΝΟΚΙΟ"

ΑΘΗΝΑ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΑΣΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΘΗΝΑ:ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ "ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΕΤΑΛΟ" ΠΑΛΛΗΝΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "GONGIS STUDIOS"

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ "BEST WESTERN PARADISE HOTEL"

ΑΘΗΝΑ:ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΚ"

ΑΘΗΝΑ:ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ "ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΛΥΔΙΑΣ"

ΑΘΗΝΑ-ΓΚΑΖΙ:ΚΑΦΕΣ ΣΤΟ "MY PLATE"

ΑΘΗΝΑ-ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ:ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ "GODZILLA SUSHI BAR BY MARE MARINA"

ΑΘΗΝΑ:ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ "Ο ΑΡΣΕΝΗΣ"

ΑΘΗΝΑ-ΝΙΚΑΙΑ:ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ "ΑΠΟΨΕ ΠΑΛΙ"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΚΟΥΡΕΜΑ-SPA ΜΑΛΛΙΩΝ&MANICURE

ΑΘΗΝΑ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ/ΠΡΟΣΩΠΟΥ "YOUR SPA CONCEPT"

ΑΘΗΝΑ:ΧΕΙΡΟΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ "LILIYA SPA"

ΑΘΗΝΑ:ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ&ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ/ΜΟΚΕΤΩΝ