ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ PARKING LAND




  Πλύσιμο Αυτοκινήτου με 6€ από 18€ για τα Parking Land σε Βύρωνα, Νέα Σμύρνη και Άγιο Νικόλαο! Πλύσιμο Αυτοκινήτου στο χέρι μέσα και έξω με Ενυδάτωση Πλαστικών και Δερμάτινων Επιφανειών με Γαλάκτωμα, Εξωτερικό Κέρωμα 6 μηνών για Αδιαβροχοποίηση και Γυάλισμα!! Έκπτωση 67%!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΚΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PAINTBULL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15€ ΓΙΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ&ΜΕ 12€ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ-ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΕ ΠΑΠΑΚΙΑ ΕΩΣ 125 ΚΥΒΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 28€ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ-ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "PLANET AISTHITIKI"

       28€ για μία συνεδρία πλήρους ανανέωσης, ανάπλασης και αναζωογόνησης του προσώπου,ενυδάτωση σε όλο το πρόσωπο με κολλαγόνο, ένα μηχανικό Peeling προσώπου με μικρο-δερμοαπόξεση με διαμάντια, υαλουρονικό οξύ, και ελαστίνη, για να επανακτήσετε τη λάμψη και τη φρεσκάδα της επιδερμίδας σας, από το Planet Aisthitiki αξίας 140€.Έκπτώση 80%.
 25€ για ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου μαζί με μία Ολοκληρωμένη ενυδάτωση προσώπου και ντεκολτέ με serum - ενυδατική μάσκα για άνδρες και γυναίκες διάρκειας 90' - 120' από το Planet Aisthitiki αξίας 80€ .Έκπτωση 69 % 



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ-ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ SERVICE AIR CONDITION ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "VI CLIMA"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ GOLDEN BEAUTY ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 55ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ


 ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Προσφορά από 176ευρώ για 3 άτομα για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο, στα μαγευτικά Καλάβρυτα. Συμπεριλαμβάνεται πρωινό. Δωμάτιο με πανοραμική θέα στο κέντρο των Καλαβρύτων, αυτόνομη θέρμανση, ανατομικά στρώματα, WiFi και δωρεάν διαμονή παιδιού ως 2 ετών. ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ: 20ευρώ.(Κωδ προσφοράς 1872)

 ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Προσφορά από 158ευρώ για 2 άτομα και για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο, στα μαγευτικά Καλάβρυτα. Συμπεριλαμβάνεται πρωινό. Δωμάτιο με πανοραμική θέα στο κέντρο των Καλαβρύτων, αυτόνομη θέρμανση, ανατομικά στρώματα, WiFi και δωρεάν διαμονή παιδιού ως 2 ετών. ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ: 15ευρώ. (Κωδ προσφοράς 1871)


 ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Προσφορά 55ευρώ / διανυκτέρευση για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο σε πανέμορφα διαμερίσματα στα μαγευτικά Καλάβρυτα. Πετρόχτιστο, με μοντέρνους χώρους, θέα στο κέντρο της πόλης, αυτονομία θέρμανσης, άνετο μπάνιο, TV, WiFi και δωρεάν διαμονή παιδιού ως 3 ετών. ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ: 5ευρώ (Κωδικός προσφοράς 1870)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ-ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ 25€ ΣΤΟ "SYMBOLS HAIR4U"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8€ ΓΙΑ MANICURE ΜΕ ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΑΠΛΟ Η ΓΑΛΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ "arTeam"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΓΕΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΦΕ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ NESPRESSO

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 1,5€ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ-ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΡΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ "5ASEC"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9€ ΓΙΑ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ-ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ "CAR SPA"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΑΜΠΑ ΜΕ 7LED ΦΩΤΑΚΙΑ&ΜΠΡΕΛΟΚ-ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ SMARTPHONES

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ HDMI ΓΙΑ IPAD&CAMERA CONNECTION KIT 5 ΣΕ 1

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ NANOBIONIC ΚΑΛΣΟΝ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 75€ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "PENSION ACRONAFPLIA"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ "HAIR STUDIO EVI"



 Ανανεώστε την Εμφάνιση & τη Διάθεση σας, με Τρείς Εξαιρετικές Προτάσεις Ολοκληρωμένης Ανανέωσης των Μαλλιών σας, στον Όμορφο Χώρο του Hair Studio Εvi στην Τούμπα! Πρώτη Επιλογή μόλις με 7 ευρώ για Χτένισμα (συμπεριλαμβανομένου Σινιόν), Θεραπεία Αναδόμησης & Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 19 ευρώ για Ολική Βαφή Μαλλιών με Επώνυμα Προϊόντα Schwarzkopf ή Everline Χτένισμα (συμπεριλαμβανομένου Σινιόν), Θεραπεία Αναδόμησης & Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! Τρίτη Επιλογή μόλις με 23 ευρώ για Ανταύγειες (σε όλο το Κεφάλι), Χτένισμα (συμπεριλαμβανομένου Σινιόν), Θεραπεία Αναδόμησης & Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! 

ΠΑΙΔΙΚΑ ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΕΛΙΖΑ"

 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 6 ευρώ ανά άτομο) της Υπέροχης και Αγαπημένης Παιδικής Παράστασης Ελίζα με την Μοναδική Υπογραφή της Ξένιας Καλογεροπούλου, από την Παιδική Σκηνή του Νέου Θεάτρου Θεσσαλονίκης, στο Θέατρο Ολύμπιον (πλατεία Αριστοτέλους)! Απολαύστε ένα από τα Σημαντικότερα Κείμενα του Νεοελληνικού Θεάτρου, σε ένα Συναρπαστικό Σκηνικό με Υπέροχες Μουσικές Συνθέσεις που Επέλεξε το Νέο Θέατρο Θεσσαλονίκης για να Γιορτάσει τα 30χρονά του! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑΡΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ"

 Για Ένα Απολαυστικό Γεύμα ή Δείπνο Δύο Ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο με Υπέροχες Γευστικές Προτάσεις και Αυθεντικές Ελληνικές Μπύρες, σε Ένα Χώρο με Υπογραφή Αγαπημένη... Αγιολί, με Design Μοναδικό...με Ευρωπαϊκό Χαρακτήρα, με Κουζίνα...Ανοιχτή σε Εικόνες και Μυρωδιές, και με την Ξεχωριστή Εμπειρία που προσφέρει...στις Απόλυτες Γεύσεις!!! Η New Entry Μπυραρία στο Ισόγειο του Αγιολί η Ελληνική Μικροζυθοποιία σας προσκαλεί με Θέα τη Θάλασσα, σε ένα Υπέροχο Ταξίδι σε Κέρκυρα, Σαντορίνη, Εύβοια αλλά και πολλές ακόμη Ελληνικές Μικροζυθοποιίες, που έρχονται για να ικανοποιήσουν τους Λάτρεις της Αυθεντικής Μπύρας με έναν Εκρηκτικό συνδυασμό από Πιάτα και Μεζέδες που διαθέτουν πάντα την Εξαιρετική Υπογραφή του Αγιολί! Όλοι οι Αγοραστές της Προσφοράς κατακτούν επιπλέον Δικαίωμα Συμμετοχής στο Μεγάλο Διαγωνισμό του Αγιολί με Δώρο Γεύματα Συνολικής Αξίας 500 ευρώ ή 1000 ευρώ! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ-ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ Η ΣΑΡΑΙΓΛΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 28€ ΓΙΑ ΕΝΑ MENU 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ"

ΚΟΛΩΝΑΚΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣΑΖ/ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΛΜΑΤΩΝ ΣΤΟ "MERLIN SPA"

ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9€ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ "ΟΙΝΑΠΟΘΗΚΗ"

ΛΕΒΙΔΙ ΑΡΚΑΔΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΜΑΙΝΑΛΙΑ VILLAS AND SUITES"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ "ELIZABETH" ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ

 9€ για ένα ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ για τη ξέφρενη κωμωδία: ELIZADETH, που ανατρέπει κάθε θεωρία για τον κόσμο του θεάτρου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά. Το έργο είναι διασκευή του ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΡΟΥΛΟΥ του Χάρη Ρώμα. Πρόκειται για μια θεότρελη κωμωδία και ταυτόχρονα ένα καυστικό και ειρωνικό σχόλιο πάνω στις σχέσεις των ηθοποιών και των συντελεστών μιας παράστασης και τη ματαιοδοξία που επικρατεί στον κόσμο του θεάτρου. ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ !!! Από τον Πολυχώρο VAULT, στο Βοτανικό (κοντά στη στάση Μετρό Κεραμεικός). Αρχικής αξίας 15€. Έκπτωση 40%



 Μην Χάσετε την Ξέφρενη Κωμωδία Elizadeth του Χάρη Ρώμα! 9€ για είσοδο ενός ατόμου για να απολαύσετε την ξέφρενη κωμωδία Elizadeth του Χάρη Ρώμα, σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, για 3η Χρονιά, στον πολυχώρο Vault στον Βοτανικό! Πρόκειται για μια ξέφρενη κωμωδία που ανατρέπει κάθε θεωρία για τον κόσμο του θεάτρου και ταυτόχρονα ένα καυστικό και ειρωνικό σχόλιο πάνω στις σχέσεις των ηθοποιών και των συντελεστών μιας παράστασης και τη ματαιοδοξία που επικρατεί. Αρχικής Αξίας 15€. Έκπτωση 40%.