ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ MAGICHOLE

ΕΥΧΡΗΣΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΤΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 49,9€

ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ HD ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΜΕΡΑ ACTION CAMCORDER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLAS-TECH.GR

 59.9 ευρώ για την αδιάβροχη HD βίντεο - κάμερα Action Camcorder, ιδανική για τους φίλους των extreme sports, καθώς αντέχει στην σκόνη και τον πάγο και διαθέτει υψηλή ανάλυση και οθόνη αφής, ώστε να απαθανατίζετε τις στιγμές υψηλής αδρεναλίνης, από την Hellas-Tech.gr. Δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!

ΤΗΝΟΣ (ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ/ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ)-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "TINOS BEACH HOTEL"

 129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Tinos Beach Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στην Τήνο! Παρέχoνται ξαπλώστρες και πετσέτες στην Πισίνα του Ξενοδοχείου καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης αφιερώνοντας χρόνο στην οικογένειά σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!
 Πρωτομαγιά και Αγίου Πνεύματος στο 4 αστέρων Tinos Beach Hotel, στην Τήνο! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 169€ από 338€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχoνται ξαπλώστρες και πετσέτες στην Πισίνα του Ξενοδοχείου καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης αφιερώνοντας χρόνο στην οικογένειά σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΜΕΤΑΦΟΡΑ AIR CONDITION ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΚΡΗΣ SERVICE

 49€ για Απεγκατάσταση Εγκατάσταση και Ολοκληρωμένη Συντήρηση μίας (1) Κλιματιστικής μονάδας έως 24.000 BTU, από την εταιρεία Makris Services! Αρχική 160€  Ολοκληρωμένη συντήρηση και καθαρισμός κλιματιστικής μονάδας οποιασδήποτε μάρκας έως 24000 BTU! 9.5€ για ένα κλιματιστικό, 17€ για 2 κλιματιστικά και 25€ για 3 κλιματιστικά! Ισχύει για όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, από την εξειδικευμένη εταιρία Μακρής Service.
 49€ για την Απεγκατάσταση, Μεταφορά, Εγκατάσταση και Ολοκληρωμένη Συντήρηση μιας Κλιματιστικής Μονάδας έως 24000BTU, από την εξειδικευμένη εταιρία Μακρής Service και με κάλυψη σε όλη την Αττική! Αρχικής Αξίας 160€. Έκπτωση 70%!
 20€ για την Απεγκατάσταση μιας Κλιματιστικής Μονάδας έως 24000BTU, από την εξειδικευμένη εταιρία Μακρής Service και με κάλυψη σε όλη την Αττική! Αρχικής Αξίας 50€. Έκπτωση 60%!

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2015 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "COSMOS CLUB"

 145€ για Πρωτομαγιάτικη απόδραση στο Πόρτο Χέλι με 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα με ημιδιατροφή και διαμονή 2 παιδιών δωρεάν στο ξενοδοχείο Cosmos Hotel, που βρίσκεται σε στρατηγική θέση σε σχέση με τα νησιά Σπέτσες και Ύδρα καθώς και σε μικρή απόσταση σε σχέση με το θέατρο της Επιδαύρου, το Ναύπλιο και τις Μυκήνες!
 Πρωτομαγιά στο μαγευτικό Πόρτο Χέλι! 145€ για 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) για δυο ενήλικες και δύο παιδιά, με ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στο Ξενοδοχείο Cosmos Club!

ΠΟΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 49€ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "VILLA MIKRA ASIA"

SERVICE LAPTOP ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 15€ ΣΤΟ "PC SUPPORTS"

 15 ευρώ για ολοκληρωμένο service laptop με δωρεάν παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας, από την εταιρεία PC Supports, αξίας 55 ευρώ - έκπτωση 73%

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΙ ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ ΣΤΑ ΙΛΙΣΙΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ALL INCLUSIVE ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ GELINA VILLAGE 5*

 Πρωτομαγιά στην κοσμοπολίτικη Κέρκυρα! 229€ για δυο ενήλικες και ένα παιδί έως 12 ετών. Περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με Πλήρη διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό), στο ξενοδοχείο Gelina Village 5* Sup!
 225€ για μία αξέχαστη Πρωτομαγιά 2 ατόμων στην πανέμορφη Κέρκυρα με ένα All Inclusive πακέτο 4 ημερών (30 Απριλίου έως 3 Μαΐου) που περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις σε double room με πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό γεύμα και διαμονή ενός παιδιού έως 12 ετών δωρεάν, στο υπέροχο Gelina Village 5*, από το ταξιδιωτικό γραφείο "Megia Travel"!

ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΠΙΡΟΥΝΙ&ΚΟΥΤΑΛΙ" ΣΤΑ ΙΛΙΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 19€

ΚΟΛΑΝ ΕΦΙΔΡΩΣΗΣ HOT SHAPERS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ MAGICHOLE

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ GOLDEN PEAK FITNESS HALL ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕ 59 ΕΥΡΩ

 59€ για 4μηνη συνδρομή γυμναστηρίου με προπόνηση πάνω σε ολοκληρωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει απεριόριστη χρήση σε όργανα, συμμετοχή σε όλα τα ομαδικά προγράμματα, απεριόριστη Χρήση Cardio Theatre, 2 λιπομετρήσεις, 4 συνεδρίες cross training, 4 συνεδρίες infra red therm lipolysis, απεριόριστη χρήση sauna και γυμναστείτε σε ένα από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια των Νοτίων Προαστίων συνολικής έκτασης 2500τ.μ., στο "Golden Peak Fitness Hall" στο Παλαιό Φάληρο, αρχικής αξίας 200€ - Έκπτωση 71%!!!!!

ΝΥΔΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ AFENDRA LUXURY STUDIOS

ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ/ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ&ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ EXECUTIVE AUTO/MOTO WASH

 6€ από 12 για 1 πλύσιμο αυτοκινήτου μέσα/έξω στο χέρι ή 15€ από 36€ για 3 πλυσίματα αυτοκινήτου μέσα/έξω στο χέρι ή 4€ από 8€ για 1 πλύσιμο μοτοσυκλέτας στο χέρι, στο Executive Auto/moto Wash στον Πειραιά. Έκπτωση 50%.
Επαγγελματικό Πλύσιμο Αυτοκινήτου και Μηχανής στον Πειραιά!!! 6€ από 12€ για ένα(1) πλύσιμο αυτοκινήτου μέσα/έξω στο χέρι - Ή - 15€ από 36€ για τρία (3) πλυσίματα αυτοκινήτου μέσα/έξω στο χέρι - Ή - 4€ από 8€ για ένα( 1) πλύσιμο μοτοσυκλέτας στο χέρι, και Χαρίστε στο αυτοκίνητό σας εξαιρετική και μοναδική καθαριότητα χωρίς βούρτσες, σκούπες και σαπούνια! Στο εξειδικευμένο Executive Auto/moto Wash στον Πειραιά! Έκπτωση 50%

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ XENIA PALACE PORTARIA

 Πρωτομαγιά στο 4 αστέρων Xenia Palace Portaria, στην Πορταριά Πηλίου! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 7 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο 259€ από 518€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome Basket με τοπικά προϊόντα, ελεύθερη πρόσβαση στο Centavrus Secrets Spa για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στη Sauna, στο Jacuzzi και στο Hamam, καθώς και ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας στο πανέμορφο Πήλιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ 17/04 - 19/04!

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ/ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΑ KASSANDRA MARE HOTEL & SPA

 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Χαλκιδική επάνω στο κύμα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο στο Kassandra Mare Hotel & Spa! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες την φυσική ομορφιά της Χαλκιδικής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

ΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ANDROS HOLIDAY HOTEL