ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΠΛΗΡΕΣ SERVICE ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΒΡΑΣΤΗΡΕΣ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ELEKOM/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Πανελλαδικά: Θα σας... βράσει στο πιτς φιτίλι! Μόνο 13,90€ για έναν Βραστήρα Νερού ΕΚ 2502 της Elekom σε ρετρό σχεδιασμό, κατάλληλος για χρήση σε κάθε τύπο εστίας πλήν των επαγωγικών, από Ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας 18/10 και χωρητικότητα 2 λίτρα. Ηχητική ειδοποίηση όταν έχει φτάσει στο σημείο βρασμού, Ταχύα θέρμανση του νερού και Ευκολία στον καθαρισμό. Από την BNF Green Technologies με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή Πανελλαδικά και Εγγύηση Δύο Χρόνια. Αρχικής Αξίας 23,60€ - Έκπτωση 41% !!

Πανελλαδικά: Όλα βραστά και γρήγορα! Μόνο 28,90€ για ένα Σετ Βραστήρων της Elekom, που αποτελείται από έναν Βραστήρα Αυγών ΕΚ 109, που Βράζει τα αυγά με χρήση ελάχιστου νερού, έχει ηχητικό σήμα λήξης βρασμού με αυτόματη διακοπή λειτουργίας και προστασία υπερθέρμανσης, και έναν Βραστήρα Νερού ΕΚ 2502 σε ρετρό σχεδιασμό, Κατάλληλος για χρήση σε κάθε τύπο εστίας πλήν των επαγωγικών, από Ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας 18/10 και χωρητικότητα 2 λίτρα. Από την BNF Green Technologies με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή Πανελλαδικά και Εγγύηση Δύο Χρόνια. Αρχικής Αξίας 55,60€ - Έκπτωση 48% !!

ΑΘΗΝΑ:ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΤΙΩΝ

Αθήνα: Θα σας προσέξουμε... στα μάτια σας! Μόνο με 48€ κάντε ένα πλήρες πακέτο περιποίησης ματιών, που ολοκληρώνεται σε 3 συνεδρίες με συχνότητα 7-10 ημερών και περιλαμβάνει: εντατική Ενυδάτωση στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών, εξάλειψη των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, μείωση στην εμφάνιση των μαύρων κύκλων και ρυτίδων στο πόδι χήνας και ανόρθωση άνω βλεφάρου. Από το ινστιτούτο ομορφιάς Σύγχρονη Αισθητική της Κατερίνας Αντωνίου στη Λυκόβρυση. ya Deal! Αρχικής Αξίας 96€ - Έκπτωση 50% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΙΝΙ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ ΜΠΡΕΛΟΚ

Πανελλαδικά: Δεν θα γλυτώσει κανείς από αυτό το μπρελόκ! Μόνο με 14,90€ αποκτήστε μία Μίνι Κρυφή Κάμερα και Φωτογραφική Μηχανή, που ξεγελά με την εμφάνισή της καθώς μοιάζει με μπρελόκ συναγερμού ή τηλεχειρισμού! Πολύ μικρή σε διαστάσεις αλλά με τρομερές δυνατότητες καθώς μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες με υψηλή ανάλυση 1280x1024 pixels καθώς και βίντεο με ήχο και ανάλυση 640x480 pixels στα 15fps. Μπορείτε επίσης να την χρησιμοποιήσετε και σαν USB Stick. Δεν περιλαμβάνεται εσωτερική μνήμη. Από την Hellas Tech στην καλύτερη τιμή της αγοράς! και με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής Αξίας 29,90€ - Έκπτωση 50% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟΥ ΠΑΛΜΟΥΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΖΕΣΤΕ

Πανελλαδικά: Θα σας τους μετράει όλους... έναν-έναν! Μόνο 25€ για να αποκτήσετε το φημισμένο Ρulse Watch. Το ρολόι που μετράει τους παλμούς ενώ εσείς γυμνάζεστε και όχι μόνο τότε! αλλά όποτε το χρειαστείτε. Απλά ακουμπάτε το δάκτυλό σας στο ειδικό σημείο αφής και αυτό ήταν όλο! Με ψηφιακό καντράν για να μην χάνετε δευτερόλεπτο από τις ασκήσεις σας. Από το All Spοrts Club στον Κορυδαλλό και με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής Αξίας 45€ - Έκπτωση 44% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΦΟΥΣΤΑ ΡΙΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΣΕ ΛΕΥΚΟ/ΓΚΡΙ "HIP AND SPOILED"

ΑΘΗΝΑ-Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "VENUS SPA"

Ολοκαίνουριος Χώρος 120τμ. στο Παλαιό Φάληρο!! Μόνο 19€ από 50€ για ένα Ολοκληρωμένο-Βαθύ Καθαρισμό και Ενυδάτωση Προσώπου, διάρκειας 95 λεπτών, για Γυναίκες και Άνδρες, που περιλαμβάνει: Peeling για απομάκρυνση νεκρών κυτταρων, ατμός με Όζον, εξαγωγή σμήγματος, ενυδατική καταπραϋντική μάσκα και μασάζ σε πρόσωπο, λαιμό, αυχένα με πλούσια θρεπτική κρέμα με τέλειο αποτέλεσμα, για υγιές και λαμπερό δέρμα, από τον ολοκαίνουργιο χώρο του ''Venus Spa'' στο Παλαιό Φάληρο! Έκπτωση 62%!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΣΥΣΚΕΥΗ RADIATOR MAXX ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΤΑ 50%

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΦΟΡΗΤΟΣ ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ 1000W

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ:ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΝ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΧΟΡΟΥ DANCEMODO

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "MONTANA HOTEL&SPA" ΚΑΙ ΓΙΑ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

28η Οκτωβρίου στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 289€ από 580€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες και χαρείτε το μαγικό τοπίο του Καρπενησίου!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!