ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΓ.ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΣ ΠΗΛΙΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 100ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΔΡΥΑΔΕΣ"

3ήμερη απόδραση στο βουνό των Κενταύρων για 2 άτομα, με πλούσιο σπιτικό πρωινό, welcome drink, early check in και late check out στο Dryades Hotel.

100€ για ένα ρομαντικό, πολυτελές τριήμερο 2 ατόμων στο Πήλιο, με δύο (2) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, early check-in, late check-out και welcome drink, στο υπέροχο ξενοδοχείο “Δρυάδες” στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, αρχικής αξίας 210€ - Έκπτωση 52%!


ΑΡΑΧΩΒΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 149ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "NOSTOS PENSION"

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ 2 Η 4 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 21ΕΥΡΩ ΣΤΟ "ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ"


42€ για ένα πλούσιο γεύμα για (4) τέσσερα άτομα, με Ελεύθερη Επιλογή από τον Κατάλογο (περιλαμβάνετε και το κρασί), συνοδεία ζωντανής μουσικής με ρεμπέτικες και λαϊκές νότες, στο γνωστό μεζεδοπωλείο της Καισαριανής Το Κουτούκι του Βαγγέλη. Αρχικής Αξίας 60€. Έκπτωση 30%.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 55 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΧΡΥΣΑ"



ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΞΕΝΩΝΑΣ ΧΡΥΣΑ - Χαρίστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια μιάς 2ήμερης Απόδρασης στον Υπέροχο Παραδοσικό Ξενώνα ΧΡΥΣΑ στα Καλάβρυτα για δύο άτομα, μόνο 55€, με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, Welcome drink και late check-out, 1 παιδί έως 6 ετών Δωρεάν, Αρχικής Αξίας 90€, Έκπτωση 40% !!

 Οικονομική Χειμερινή Απόδραση στα πανέμορφα Καλάβρυτα!! Μόνο 55€ ανά Διανυκτέρευση, για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, στον ανακαινισμένο Ξενώνα Χρύσα, με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό που περιλαμβάνει σπιτικά κέικ και πίτες, μαρμελάδες, μέλι, αυγά, ομελέτες και άλλα τοπικά προϊόντα, καθώς και τα καταπληκτικά χειροποίητα κουλουράκια της Κας Χρύσας!! Ο ξενώνας βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, δίπλα στο σταθμό του τρένου και μόλις 100 μέτρα από την κεντρική πλατεία! Αρχικής Αξίας 85€. Έκπτωση 35%.


 Απόδραση στα Καλάβρυτα!! Μόνο 55€ από 85€ για 1 διανυκτέρευση για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, στο φιλόξενο και οικείο περιβάλλον που προσφέρουν τα ανακαινισμένα δωμάτια του Ξενώνα Χρύσα

 ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ!! 55€ για 1 διανυκτέρευση για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, και ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για μία μαγευτική απόδραση στα υπέροχα Καλάβρυτα και το ονειρικό περιβάλλον που προσφέρουν τα ανακαινισμένα δωμάτια του Ξενώνα Χρύσα! Αξίας 85€. Έκπτωση 35%.

Διαμονή στα Καλάβρυτα! 55€ ανά Διανυκτέρευση, για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, στον ανακαινισμένο Ξενώνα Χρύσα, με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό στον ανακαινισμένο Ξενώνα Χρύσα! Αρχικής Αξίας 85€. Έκπτωση 35%.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 109ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ"

109€ για 3ήμερη χειμερινή απόδραση 2 ατόμων στα Καλάβρυτα και τον Χελμό με 2 διανυκτερεύσεις σε παραδοσιακό δωμάτιο με τζάκι, τοπικό τσίπουρο ή κρασί για καλωσόρισμα, πλούσιο πρωινό, early check in στο “Εσπερίδες” 6χλμ από τα Καλάβρυτα, αρχικής αξίας 210€ - Έκπτωση 48%!

 109€ για ένα μοναδικό 3ήμερο (2 νύχτες) για 2 άτομα στα Καλάβρυτα, στο νεόκτιστο Hotel Εσπερίδες 3* μόλις 14 χλμ από το Χιονοδρομικό Κέντρο, σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, welcome drink, late check out και διαμονή ενός παιδιού έως 5 ετών Δωρεάν! Αρχικής αξίας 160€. Έκπτωση 33%.


ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 199ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ-ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ "ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ"



199€ για ΔΙΠΛΩΜΑ Ι.Χ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ που περιλαμβάνει 21 θεωρητικά μαθήματα και 25 πρακτικά μαθήματα. ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. Με την αγορά του κουπονιού έχετε ΔΩΡΟ το βιβλίο θεωρητικής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών και το CD-ROM, για να κάνετε και εξάσκηση στο σπίτι. Από τη Σχολή Οδηγών ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ στον Πειραιά.

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΠΥΡΡΕΙΟΝ HOTEL SWEET HOSPITALITY"

 Αξέχαστο 3ήμερο στα Ζαγοροχώρια ! Έκπτωση 43%: 178€ για ένα 3ήμερο 2 ατόμων και επιπλέον 65€ ανά επιπλέον διανυκτέρευση, στα πανέμορφα και γραφικά Ζαγοροχώρια, σε πλήρως εξοπλισμένο Superior δωμάτιο στο "ΠΥΡΡΕΙΟΝ HOTEL Sweet Hospitality" με welcome drink, χωριάτικο πρωινό με φρέσκα, αγνά υλικά και τοπικά προιόντα, ημιδιατροφή και όλα τα ξύλα για το τζάκι σας ΔΩΡΕΑΝ. ΔΩΡΟ μία διανυκτέρευση για διαμονή από Κυριακή έως και Πέμπτη. Διασχίστε το φαράγγι του Βίκου, κάντε rafting και κανό καγιάκ στον Βοϊδομάτη ποταμό και δοκιμάστε τις περίφημες πίτες και τα γλυκά του κουταλιού της περιοχής. Αρχική τιμή 300€ και 155€ αντίστοιχα.

Φθινοπωρινές και Χειμερινές αποδράσεις στον απόλυτο ξενώνα που συνδυάζει πολυτέλεια και παράδοση, το ΠΥΡΡΕΙΟΝ HOTEL sweet hospitality στα Ζαγοροχώρια με πρωινό και ημιδιατροφή.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 189ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "GRAND SERAI HOTEL"


Αφήστε την πολυτέλεια του Grand Serai Hotel στα Ιωάννινα να σας ξεκουράσει... 189 ευρώ για ένα 3ήμερο 2 ατόμων σε ένα υπέροχα διακοσμημένο δίκλινο δωμάτιο με πινελιές από την Ανατολή, με πρωινό και δείπνο στο Yasemi Restaurant & δωρεάν διαμονή δύο παιδιών ως 12 και 6 ετών αντίστοιχα, από το Megia Travel.

Ιδανικές διακοπές για ένα αξέχαστο τριήμερο στα Ιωάννινα!!189€ και Αφήστε την πολυτέλεια του Grand Serai Hotel να σας ξεκουράσει με δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και δείπνο στο Yasemi Restaurant!!! Η διαμονή για το πρώτο παιδί ως 12 ετών είναι δωρεάν!! Αρχικής αξίας 340€. Έκπτωση 44%.

Iωάννινα, Grand Serai Hotel! 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και δείπνο στο Yasemi Restaurant 189€!

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 35ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "RELAX BODY"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8,5ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΠΛΑΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ-ΣΠΙΤΙΟΥ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 20Χ30 ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΙΣΧΥΡΟ PVC

ΑΘΗΝΑ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΑΜΑΜ-ΧΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖ ΚΕΦΑΛΗΣ

25€ για να απολαύσετε ένα υπέροχο ΠΑΚΕΤΟ με ΧΑΜΑΜ, ΧΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖ ΚΕΦΑΛΗΣ, συνολικής διάρκειας 60’. Χαλαρώστε στο χαμάμ και απολαύστε τη χρωματοθεραπεία διάρκειας 30’ και συνεχίστε με μία απολέπιση σε όλο το σώμα με θεραπευτικά άλατα, ενυδάτωση και ένα μασάζ κεφαλής, διάρκειας 30’. Ελάτε στον ανανεωμένο χώρο μας, για στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης. Από το κέντρο φυσικοθεραπείας HEALTH AND SPA στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αρχικής αξίας 95€. Έκπτωση 74%

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΜΑΣΑΖ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ "MYSTIC NEVERLAND"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 36,90 ΓΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ IZZY κΑΙ ΜΕ 6,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ SPRAY ΛΕΜΟΝΙΟΥ-ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ-ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ&1 ΠΙΝΕΛΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

ΓΕΡΑΚΑΣ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 22ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ "GOLDEN BEAUTY"


22€ από 60€ για 1 Ανταύγειες, 1 Κούρεμα, 1 Φορμάρισμα, 1 Μάσκα ενυδάτωσης και 1 Λούσιμο - Ή - 25€ από 70€ για 1 Ανταύγειες, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (απλό ή βραδινό), 1 Μάσκα ενυδάτωσης και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, για εντυπωσιακή εμφάνιση με νέο Look, στο ινστιτούτο ομορφιάς Golden Beauty στον Γέρακα. Έκπτωση 63%.

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ "ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΥΓΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ"

5€ για την αγορά ενός κουπονιού που σας παρέχει έκπτωση 50% για την ΠΑΡΟΧΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ, που περιλαμβάνει: Παραλαβή των βεβαιώσεων ενσήμων από τα ασφαλιστικά ταμεία, Καταμέτρηση ενσήμων, Έρευνα και μελέτη για θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος σε κύρια και επικουρικά ταμεία και Ενημέρωση για τον καταλληλότερο χρονικό προσδιορισμό κατάθεσης δικαιολογητικών στον ασφαλιστικό φορέα. Στην επιχείρηση πληρώνετε μόνο άλλα 70€ (συνολικά δηλαδή πληρώνετε 75€). ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ. Από το λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΥΓΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. Αρχικής αξίας 150€. Έκπτωση 50%

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΦΟΡΑ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "MEDISANA HELLAS"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 6.9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ROLLERS ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ


 Mαγικά rollers Magic Leverag από 6.90€!

Ο πιο εύκολος & οικονομικός τρόπος για να δημιουργήσετε μόνη σας ένα υπέροχο χτένισμα λέγεται Magic Leverag! Από 6,9€ για τα μαγικά rollers, ιδανικά για μεγάλες μπούκλες χωρίς να καίτε τα μαλλιά σας, με παραλαβή ή αποστολή από την Hellas-Tech!