ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ "ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ"

ΑΘΗΝΑ-ΚΟΛΩΝΑΚΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ/ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ "PAELLA BARCELONA"

ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ(ΠΑΤΗΤΗΡΙ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ

ΣΥΡΟΣ(ΓΑΛΗΣΣΑΣ):ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ


 Σύρος, Γαλησσάς: 54€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο. Μια καταπληκτική προσφορά στην αρχόντισα του Αιγαίου, την Ερμούπολη, ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης και ψυχαγωγίας αφού το νησί προσφέρει εκατοντάδες δυνατότητες και επιλογές! 
 Σύρος, Γαλησσάς: 74€ για 3ήμερο για 4 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο. Μία απόδραση στη Σύρο τον Σεπτέμβριο με την οικογένεια σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσει το φετινό καλοκαίρι! 
 Σύρος, Γαλησσάς: 64€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Διακοπές το Σεπτέμβριο με ελάχιστο κόστος! 
 Σύρος, Γαλησσάς: 58€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο. Η όμορφη Σύρος σας περιμένει να την γνωρίσετε! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ/ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΜΑ

Αγώνες Πολεμικών Τεχνών MMA σε Κλουβί... Ένα Μοναδικό Αθλητικό Υπερθέαμα το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στην Πύλη Αξιού σε Ένα από τα Κορυφαία Events της σεζόν στη Θεσσαλονίκη! Μόλις 5 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου στους Θεαματικούς Αγώνες MMA -Μixed Martial Arts- σε Κλουβί (ένας Μοναδικός συνδυασμός Πολεμικών Τεχνών όπως Πυγμαχία, Πάλη, Μάι Τάι, Κick Βoxing, Tae Kwon Do, Kαράτε, Tζούντο, Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, κ.α.) με τη συμμετοχή Κορυφαίων Ελλήνων Αθλητών καθώς και Δύο Αθλητών Παγκόσμιας Κλάσης και Επιτυχιών της Καλλιόπης Γειτσίδου και του Γιάννη Αρζουμανίδη! Μία Απόλυτη Εμπειρία Δράσης και Θεάματος, που θα σας μείνει Αξέχαστη! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΘΕΑΤΡΑ/ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ΄ΡΘΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΟΧΤΩ"

Η Μεγάλη Θεατρική Επιτυχία της Χρονιάς Επιστρέφει... για Μια και Μόνο Παράσταση στη Θεσσαλονίκη!!! Μόλις 15 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 7,5 ευρώ κατά άτομο) της Αγαπημένης Παράστασης των Δημήτρη Αποστόλου - Αλέξανδρου Ρήγα Τα Παιδιά θα 'ρθουνε στις Οχτώ… με τους Απολαυστικούς Βασιλική Ανδρίτσου και Αλέξανδρο Ρήγα στο Θέατρο Κήπου, για Μία και Μοναδική Βραδιά, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου! Ένα Εξαιρετικό Κωμικό Θρίλερ για τη Ζωή μας... Μια Υπέροχη Κωμωδία Σχέσεων και Καταστάσεων, με Έντονα στοιχεία Σάτυρας και αρκετές Δραματουργικές δόσεις από Stand Up Comedy… που θα Λατρέψετε!!!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ "ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ"

Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόλις 5 ευρώ ανά άτομο) της Εντυπωσιακής Παραγωγής και Πολυαγαπημένης Παράστασης για Μικρούς και Μεγάλους Πήτερ Πάν, στο Θέατρο Κήπου, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου! Απολαύστε ένα Αγαπημένο και Εξαιρετικά Θεαματικό Έργο που υπόσχεται Περιπέτεια, Εκπλήξεις, Μαγικές Στιγμές, Συγκίνηση και άφθονο Γέλιο, για να Ανακαλύψετε ξανά την Χαμένη Αθωότητα και να πετάξετε στον Κόσμο της Παιδικής Φαντασίας, εκεί όπου υπάρχουν οι Νεράιδες, οι Πειρατές, τα χαμένα Παιδιά και το Παιδί...που δεν θα μεγαλώσει Ποτέ!!! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΛΙΒΑΝΗ

Πολύτιμη Προσφορά Γνώσης, Μάθησης, Βοήθειας και Καθοδήγησης, για τα Παιδιά μας, στη Χαμηλότερη Τιμή της Αγοράς... από το Αγαπημένο Βιβλιοπωλείο Cheap-Books στη Βασιλίσσης Όλγας 141 με την 20ετή και πλέον ιστορία των ανθρώπων του στο χώρο του Βιβλίου! Μόλις 4 ευρώ (από 14 ευρώ) για Ένα (1) Εκπαιδευτικό Σχολικό Βοήθημα ανάμεσα σε 70 και πλέον Τίτλους των Εκδόσεων Λιβάνη με Επιλογή Βοηθημάτων για όλες τις Τάξεις από Β' Δημοτικού έως και Γ' Λυκείου και για κάθε μάθημα χωριστά! Μία Άκρως Οικονομική Προσφορά Απαραίτητη για κάθε Οικογένεια! 

ΚΡΥΟΠΗΓΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "PARADISE HOTEL"

Υπέροχη Απόδραση ή Διακοπές στη Χαλκιδική, με 3ήμερη ή 4ήμερη Διαμονή Δύο Ατόμων σε Double Room με Πρωινό και Early Check In - Late Check Out, από 30/8 έως 30/9 στο Υπέροχο και Ατμοσφαιρικό Paradise Hotel με θέα στη Θάλασσα και Μεγάλη Εξωτερική Πισίνα, στη Γραφική Κρυοπηγή Χαλκιδικής! Χαλαρώστε στα Όμορφα και Άνετα Δωμάτια του, Κολυμπήστε στα καταγάλανα Νερά της Ονειρικής Παραλίας, Δροσιστείτε στην Πισίνα του απολαμβάνοντας Ένα Cocktail στο Pool Bar και Ανακαλύψτε τη Μαγεία και τις Ομορφιές της περιοχής!!!  

ΜΕΤΣΟΒΟ(ΑΝΗΛΙΟ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

ΤΡΙΚΑΛΑ(ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΜΟΥΖΑΚΙ):ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

ΓΡΕΒΕΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ

ΕΥΒΟΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "MARMARI BAY HOTEL"

ΑΘΗΝΑ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ:ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ "PAPADOPOULOS CAR WASH"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΦΩΣ LED ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ/ATHENS BEER FESTIVAL-ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ

Athens Beer Festival με "ΖΥΘΟ": 10€ από 16€ για είσοδο 1 Ατόμου & Φαγητό (απολαυστικές καπνιστές μπυρονοστιμιές) από το περίπτερο της φημισμένης μπυραρίας "Ζύθος", στο "13ο Athens Beer Festival", στο Στάδίο Ειρήνης και Φιλίας! Απολαύστε μπύρες από όλο το κοσμό και απίστευτες μουσικές βραδυές με μεγάλα αστέρια της ελληνικής και ξένης σκηνής (Δ.Αναστασιάδης, Π.Μουζουράκης, Λ.Μαχαιρίτσας, Δ.Σταρόβας, Μ.Στρατής, Ι.Ματιάμπα, Γ.Κούτρας, Γ.Ζουγανέλης, Αγάθωνας, C-Real, Going Through, Γ.Σαββιδάκης, Ν.Ζωιδάκης, 48 Ώρες, κλπ)

ΑΘΗΝΑ-Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ-CATERING/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ "ΘΕΜΗΣ"