ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΥΓΡΑ ΜΑΤΙΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ

 Μετά την Μεγάλη Θεατρική Επιτυχία των 2 Τελευταίων Ετών στην Αθήνα…τώρα και στην Θεσσαλονίκη για λίγες μόνο Παραστάσεις!!! Μόλις 12 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόλις 6 ευρώ κατά άτομο ) για την Βραβευμένη Θεατρική Παράσταση Υγρά Μάτια του Κωνσταντίνου Παππά, με τους Άκη Σιδέρη και Βασίλη Τσιγκριστάρη στο Θέατρο Αθήναιον ! Απολαύστε μια Σύγχρονη και Ευαίσθητη Παράσταση, που προσεγγίζει θέματα όπως ο Κοινωνικός Ρατσισμός και η Ελευθερία της Έκφρασης, που Απέσπασε 3 Βραβεία για Καλύτερο Πρωτότυπο Κείμενο, Πρωτότυπη Μουσική και Κινησιολογία! 

ΟΙΝΟΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΟΙΝΑΠΟΘΗΚΗ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 6 ΕΥΡΩ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HISTORY HOTEL KOSMOPOLIT"

ΑΝΤΡΙΚΗ POLO ΜΠΛΟΥΖΑ RALPH LAUREN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ 2 ΣΧΕΔΙΑ-ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ 49€

ΑΝΟΡΘΩΣΗ&ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ

 Κάντε το στήθος σας... να σταθεί στο ύψος του και αντιμετωπίστε τη χαλάρωση με έξυπνες τροφές και ανώδυνες θεραπείες ολιστικής αισθητικής. 29 ευρώ για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο Holistic Breast Lifting, που απευθύνεται μόνο σε γυναίκες και να μάθετε τεχνικές για φυσική ανόρθωση στήθους και διεύρυνση του μαστού, με δώρο ένα 100% φυσικό και αγνό λάδι με αιθέρια έλαια για την βελτίωση του στήθος σας, από το Πρότυπο Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών, Υγεία και Εναρμόνιση, αξίας 70 ευρώ - έκπτωση 58.6%.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝ ΚΑΡ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ FITNESSFUN LADIES CLUB ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 12ΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

 Μοναδικό 12μηνο!!! πακέτο που χαρίζει ευεξία, ομορφιά και χαλάρωση, με την υπογραφή του υπερσύγχρονου γυμναστηρίου και χώρου ομορφιάς “FitnessFun Ladies Club” στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με απεριόριστο Piloxing και με ένα δωρεάν συναρπαστικό μάθημα Aerial Yoga που θα σας μυήσει στα μυστικά της εναέριας γιόγκα της νέας τάσης που έχει κατακτήσει όλοκληρο τον κόσμο αλλά και ένα δωρεάν μάθημα pilates reformer! Μόλις 169€ για χρήση όλων των οργάνων και μηχανημάτων ενδυνάμωσης, συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα αίθουσας (zumba, belly dancing, crossfit, pilates, aerobic, yoga κ.α.), 5 μαθήματα TRX, 5 μαθήματα fitvibe, απεριόριστο Piloxing και ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα Aerial Yoga!!!!!απεριόριστες επισκέψεις σε solarium και σάουνα, μία λιπομέτρηση, μία σωματομέτρηση και Πρόγραμμα Διατροφής και διατροφικής παρακολούθησης διάρκειας 15 ημερών, από επιστημονικό συνεργάτη - διαιτολόγο! Και με δυνατότητα παγώματος έως 3 μήνες! Mία εξαιρετική προσφορά με την εγγύηση του γυμναστηρίου “FitnessFun Ladies Club” στο κέντρο της πόλης!

ΝΑΞΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 7ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "NAXOS MAGIC VILLAGE"

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ "ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ"

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ STATHOPOULOS APARTMENTS

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "CHC GALINI SEA VIEW HOTEL"

ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

 100€ για ένα 3ήμερο - 2 νύχτες στην μαγευτική Στεμνίτσα Αρκαδίας, στο Παραδοσιακό Ξενώνα Αρχοντικό Κολοκοτρώνη! Περιλαμβάνει διαμονή 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με θέα, πλούσιο πρωινό σε buffet, late check out και διαμονή ενός παιδιού έως 6 ετών Δωρεάν. Αρχικής αξίας 180€. Έκπτωση 40%.