ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΜΕΘΕΞΙΣ BOUTIQUE HOTEL

ΑΜΟΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ AEGIALIS HOTEL SPA & RESORT



 Πάσχα στο 4 αστέρων Aegialis Hotel Spa & Resort, στην Αμοργό! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 338€ από 676€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική! Παρέχεται Welcome Drink, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου καθώς και δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΛΗΜΝΟΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ VAROS VILLAGE TRADITIONAL HOTEL

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΤΑ ΣΕ 3 ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ " AMBEL'S " ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ

ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ 2 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ " ΜΠΕΣ & ΠΙΕΣ " ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

 13,90€ Μόνο για ένα Χορταστικό γεύμα 2 ατόμων στο Παραδοσιακό Μεζεδοπωλείο Μπες & Πιες στον Βοτανικό! Όμορφη ατμόσφαιρα, καλό φαγητό και καλή μουσική! Εσείς απλώς ελάτε με την παρέα σας! Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το Μεζεδοπωλείο! Αρχικής αξίας 25€ - έκπτωση 44%
 Καλό φαγητό, μουσική και όμορφη ατμόσφαιρα! 13.9€ από 25€ για ένα χορταστικό γεύμα 2 ατόμων, που περιλαμβάνει 2 ορεκτικά ή 1 μεζεδάκι, 1 σαλάτα και 2 κυρίως πιάτα, στο Παραδοσιακό Μεζεδοπωλείο Μπες & Πιες στον Βοτανικό (πλησίον Σταθμού Μετρό Κεραμεικού)! Έκπτωση 44%.

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ HOTEL GALAXY

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΡΤΑΣ DOOR JAMMER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLAS TECH