ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL YANNIS"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΑΠΟ ΣΑΤΕΡΝ ΚΟΡΔΟΝΙ

ΠΑΡΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL HERMES"

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ:ΔΙΑΜΟΝΗ "VILLA KOSTAS"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:GADJET ΓΙΑ NOTEBOOK HOLDER ΜΕ 7 ΣΚΑΛΕΣ ΥΨΟΥΣ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΡΕΘΥΜΝΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "RETHYMNO SUNSET HOTEL"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ/ΤΟΥΡΤΑ-ΔΩΡΟ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ/ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ/ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

ΑΘΗΝΑ:ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ/ΧΡΕΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΤΕΣ-ΔΑΝΕΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ELIZABETH ARDEN

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ YDRO-POT/ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ RASPBERRY KETONES

ΩΡΑΙΟΙ ΕΥΒΟΙΑΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "STUDIOS 7 ΣΥ 7"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ/ΜΠΛΕ-ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΖΙΩΓΑΛΑΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΩΝΙΕΣ/ΣΥΡΤΑΡΑ/ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΑΜΒΑΔΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ ΓΑΝΤΙΑ TATER MITTS"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΚΕΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ-ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΤΡΙΦΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ FINO 16" ΜΕ 3 ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΖΥΓΑΡΙΕΣ ELEKOM

Πανελλαδικά: Στυλ στο μπάνιο μας! Μόνο 14,90€ για την κομψή ζυγαριά ΕΚ9013 ή ΕΚ9018 της Elekom, με δυνατότητα ζυγίσματος έως 150kg, αισθητήρα υψηλής ευαισθησίας, διαβάθμιση ανά 0,1kg και οθόνη 4 ψηφίων, που μπορείτε να παρακολουθείτε λεπτομερώς τις αλλαγές στο σωματικό σας βάρος. Ιδιαίτερα δημοφιλής σε άτομα που προσέχουν το βάρος τους και τους ενδιαφέρει να κρατάνε λεπτομερείς στοιχεία για την αυξομείωση του. Διαθέτει αυτόματο διακόπτη ON/OFF και ένδειξη χαμηλής μπαταρίας. Από την BNF Green Technologies και δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 24,80€ - Έκπτωση 40% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:INTERNET ΕΦΑΡΜΟΓΗ ZONE ΓΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Για την επανάσταση στον χώρο της Δορυφορικής Τηλεόρασης με την μοναδική Internet εφαρμογή Zone για Πρώτη φορά σε Πανελλαδικό επίπεδο που φέρνει την εξέλιξη στα δορυφορικά κανάλια και στον τρόπο που τα παρακουλουθούσαμε μέχρι τώρα χωρίς συνδρομές, χωρίς αποκωδικοποιητές και χωρίς πιάτο!!. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ο Η/Υ σας ή το Laptop σας και μια σύνδεση Internet!! Συνδέστε τον Η/Υ σας με την τηλεόρασή σας ή δείτε απ'ευθείας από τον Η/Υ σας τα διασημότερα δορυφορικά κανάλια, όλα τα sports γεγονότα παγκοσμίως, ταινίες και πλήθος άλλων δορυφορικών καναλιών σε υψηλή ποιότητα εικόνας αλλά και σε HD όπως Animal planet, Animal planet HD, Nat Geo wild HD, National Geogrphic, National Geographic HD, Discovery Channel, Discovery World, Discovery Science,NBA TV, FOX TV,FOX LIVE,ESPN SPORTS , Travel Τv, HD SPORTS, CARTOON NETWORK, και πολλά άλλα. Η επανάσταση στον χώρο της τηλεόρασης μόλις ξεκίνησε!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:SMARTPHONE GALAXY S4 16GB/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΘΗΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ IPHONE-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ/ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ "SOLAR OUTDOOR LIGHT 16LED"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΙΣΤΟΛΑΚΙΑ-ΣΙΔΕΡΑ-ΠΡΕΣΣΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ/ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

16.9€ για ένα πιστολάκι μαλλιών ΕΚ 1601 της Elekom με ισχύ 1600W.Διαθέτει διάταξη προστασίας από υπερθέρμανση ώστε να είσαστε πάντα ασφαλής κατά την χρήση της συσκευής.Μία προσφορά από την BNF GREEN TECHNOLOGIES,αρχικής αξίας 26€!ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!
15.9€ για ένα σίδερο μαλλιών ΕΚ V 5 της Elekom!Διαθέτει πλάκα,περιστρεφόμενο κύλινδρο και διπλή βούρτσα αποδίδοντας τέλειο επαγγελματικό αποτέλεσμα.Το μυστικό βρίσκεται στον περιστρεφόμενο κύλινδρο και στη διπλή βούρτσα που χαρίζουν τέλειο αποτέλεσμα και γυάλισμα της τρίχας!Μία προσφορά από την BNF GREEN TECHNOLOGIES,αρχικής αξίας 30€!ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!
15.9€ για μία ανδρική κουρευτική μηχανή ΕΚ 518 της Elekom για την προσωπική φροντίδα του άντρα. Με ισχύ 9W, τις λεπίδες ειδικής κατασκευής και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας έρχεται στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας του!Μία προσφορά από την BNF GREEN TECHNOLOGIES,αρχικής αξίας 30€!ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!
18€ για ένα επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών Sonar,ισχύος 3000W!Μία προσφορά από το Sulehria Brothers στην Ομόνοια,αρχικής αξίας 30€!
Για υπέροχα ίσια μάλλια!!9€ για μία πρέσα ισιώματος μαλλιών Kemei με κεραμικές πλάκες!Μία προσφορά από το Sulehria Brothers στην Ομόνοια,αρχικής αξίας 18€!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ/ΤΣΑΝΤΕΣ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά: Ότι και να πίνετε θα το χετε πάντα... κρύο! Μόνο 4,90€ για δύο Ισοθερμικές Θήκες Μπουκαλιών! Κατάλληλες για μεγάλα μπουκάλια, για να έχετε πάντα δροσερό νερό ή αναψυκτικό. Φτιαγμένες από ειδικό νάιλον θα κρατήσουν στην κατάλληλη θερμοκρασία τα ποτά σας. Από την Hellas Tech στην καλύτερη τιμή της αγοράς! και με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής Αξίας 10€ - Έκπτωση 51% !!
Πανελλαδικά: Αν είστε λάτρεις των εξορμήσεων και θέλετε να είστε πάντα εξοπλισμένοι, με φαγητό και αναψυκτικά, τότε σίγουρα μία είναι η λύση! Μόνο 9,90€ για μια Ισοθερμική Τσάντα 30.5x19x28.5cm σε μπλε χρώμα, ιδανική για τη θάλασσα, για πικ-νικ και εκδρομές! Ο προσεγμένος εσωτερικός χώρος της μπορεί να φιλοξενήσει φαγητά σε σκεύη, φρούτα και αναψυκτικά. Φτιαγμένη από ειδικό νάιλον θα κρατήσει στην κατάλληλη θερμοκρασία τα εδέσματα σας. Διαθέτει διχτάκι στο εξωτερικό μέρος και μια μεγάλη εξωτερική θήκη που κλείνει με φερμουάρ. Από την Hellas Tech στην καλύτερη τιμή της αγοράς! και με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής Αξίας 20€ - Έκπτωση 51% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΑΚΒΟΥΑΓΙΑΖ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

*** Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΗΓΕΙ 25/6 *** Σακβουαγιάζ Χ-Case το δεξί σας χέρι στη Μηχανή, στο Ποδήλατο ή και στο Ταξίδι σας!! Μόνο 17,99€ για να αποκτήσετε ένα Σακβουαγιάζ Χ-Case, το μοντέρνο, ποιοτικό, ανθεκτικό, λειτουργικό σακβουαγιάζ για κάθε στιγμή, αφού έχει μεγάλη χωρητικότητα, διαθέτει αποσπώμενη θήκη για το κινητό σας που προστατεύεται άριστα, δυνατότητα ρύθμισης για να καθίσει τέλεια στην πλάτη σας και επιπλέον ασφάλεια αφού υπάρχουν αντανακλαστήρες για να είστε ορατοί ακόμα και στο σκοτάδι! Μια προσφορά από την εταιρεία ''SavelΤrade.gr'' στα Άνω Πατήσια, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα ή με Πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας. Αρχικής αξίας 36€ - Έκπτωση 50%!!

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ "KATERINA STUDIOS"

ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ./ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ"

ΜΥΚΟΝΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "AMARYLLIS STUDIO APARTMENTS"

ΤΗΝΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ΝΗΝΕΜΙΑ SUITES"

ΣΥΡΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "APARTMENTS ANTONIA"

ΑΝΔΡΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "KYMOTHOI ROOMS AND POOL BAR"

Ιούνιος και Ιούλιος στην Άνδρο στο ολοκαίνουργιο Kymothoi Rooms and Pool Bar!! 70€ για 3 ημέρες (2 διαν/σεις) για 2 άτομα σε standard room, μόλις 1,5km από την κοσμική παραλία του Αγίου Πέτρου. Απολαύστε ονειρεμένες διακοπές με μοναδική θέα στο μαγευτικό γαλάζιο των Κυκλάδων, αρχικής αξίας 180€.

Απόδραση στην Άνδρο! 39.50€ ανά διανυκτέρευση για 2 Άτομα σε standard room, στο ολοκαίνουργιο Kymothoi Rooms and Pool Bar στην Άνδρο μόλις 1,5km από την κοσμική παραλία του Αγίου Πέτρου. Απολαύστε ονειρεμένες διακοπές με μοναδική θέα στο μαγευτικό γαλάζιο των Κυκλάδων. Αρχικής Αξίας 90€. Έκπτωση 56%.

ΛΕΥΚΑΔΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "AVRA HOTEL"

ΜΑΡΜΑΡΙ ΕΥΒΟΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "EVIA HOTEL AND SUITES 4*"

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΠΕΤΡΙΝΟ"

ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL ALEXANDROS M.STUDIOS&APARTMENTS"

ΤΗΝΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL AFRODITE"