ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ-ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ "ΜΠΛΕ"

Για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου...με ή χωρίς Ποτό για να Απολαύσετε το Αγαπημένο και Μοναδικό Μουσικό Συγκρότημα ΜΠΛΕ σε Μία και Μοναδική Εμφάνιση -την Πρώτη τους στο 2013- στη Μουσική Σκηνή Love Casual Living! Απολαύστε μια Υπέροχη Μουσική Παράσταση την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Αφιερωμένη στους Ερωτευμένους ... στους Χωρισμένους .... και σε όλους τους Μπερδεμένους ... με Έκπληξη της βραδιάς την Πρώτη Ζωντανή Εκτέλεση του Νέου τους Single Εγώ Μπορώ και Μόνη!  

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ FULL BODY HOT STONE ΜΑΣΑΖ "ISIS"

Απολαύστε την Μοναδική και Σαγηνευτική Εμπειρία Ενός (1) Χαλαρωτικού & Θεραπευτικού Full Body Hot Stone Μασάζ (Διάρκειας 60'), με Ζεστές Ηφαιστειακές Πέτρες, στο Άνετο και Φιλόξενο Περιβάλλον του Προβεβλημένου Κέντρου Ολιστικής Φροντίδας Isis στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Η Απόλυτη Προσφορά Χαλάρωσης, Υγείας, Ευεξίας και Αποτοξίνωσης που Μειώνει τη Μυϊκή Ένταση, Βελτιώνει την Κυκλοφορία και Απαλλάσσει από Πόνους, Άγχος και Διαταραχές... προφέροντας πολύτιμα οφέλη στον οργανισμό σας! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ/ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ-ΒΑΦΗ "BOUCLA LOCA-HAIR DESIGN"

Περιποίηση, Ανανέωση, Λάμψη και Αναδόμηση των Μαλλιών σας, στην πιο Οικονομική Τιμή...στον Μοντέρνας και Ιδιαίτερης Αισθητικής νέο Χώρο του Boucla Loca - Hair Design στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης! Πρώτη Επιλογή και μόλις με 7 ευρώ για Χτένισμα Μαλλιών (συμπεριλαμβανομένου Βραδινού - Σινιόν) & Λούσιμο! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 12 ευρώ (από 36 ευρώ) για Γυναικείο Κούρεμα Μαλλιών, Χτένισμα (συμπεριλαμβανομένου Βραδινού - Σινιόν) & Λούσιμο! Τρίτη Επιλογή μόλις με 19 ευρώ (από 65 ευρώ) για Μία (1) Ολική Βαφή Μαλλιών, Χτένισμα (συμπεριλαμβανομένου Βραδινού - Σινιόν), Θεραπεία Αναδόμησης Μαλλιών & Λούσιμο! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:SPA MANICURE/ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ "EL.SI"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΤΙΚΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ-ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ "STAGE BY NIGHT"

Για τραπέζι έξι (6) ατόμων, για να απολαύσετε live την Πέγκυ Ζήνα και όλες τις μεγάλες επιτυχίες της μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη, αλλά και τους: Λούκα Γιώρκα , Ειρήνη Παπαδοπούλου και Σοφία Κίλια, αποκλειστικά από την Grandsales, στο μοναδικό Stage by night την Παρασκευή 1/02 και το Σάββατο 2/02! Με το εκπτωτικό κουπόνι των 20€ δίνετε απευθείας στο μαγαζί μόνο 110€ επιπλέον και για τα 6 άτομα. Βγείτεέξω …από τη μιζέρια και μπείτε …στο πνεύμα της οικονομίας, αλλά και του κεφιού!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ/ΤΟΥΡΤΕΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ "LA BAQUETTe"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ-ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ/ΒΑΠΤΙΣΗ "XEIROPOIITO.COM"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΚΛΗΡΕΣ ΘΗΚΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΓΙΑ IPHONE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ/ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ/ΚΟΥΠΑ-PUZZLE-ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ


ΔΩΡΟ για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Μόνο 6€ για ένα Puzzle σε σχήμα καρδιά με 27 κομμάτια δίνεται μαζί με την βάση του και εκτυπωμένη την φωτογραφία του / της αγαπημένου - ης σας που εσείς θα μας δώσετε. Eνα μοναδικό δώρο σε απίστευτη τιμή για την επερχόμενη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο. Αρχική τιμή 12 ευρώ. Έκπτωση 50%

Αποκτήστε ένα πορτοφόλι ή μία τσάντα ώμου …μοναδικά όσο κι εσείς, εκτυπώνοντας τις αγαπημένες σας φωτογραφίες στην εξωτερική επιφάνεια και απολαύστε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις με αξεσουάρ που έχουν άποψη και στυλ αυστηρώς προσωπικά και με δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής από την “Raferi Digital”, κερδίζοντας έκπτωση 50%

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΕΤ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ-ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙΑ-ΨΑΛΙΔΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΟΥΖΙΝΟΜΗΧΑΝΕΣ SCHAUB LORENZ


Κουζινομηχανή Schaub Lorenz SD-FP 300 - - 35€ για μια Κουζινομηχανή Schaub Lorenz SD-FP 300, 3 ταχυτήτων, με τρείς λεπίδες ανάμιξης, διάφανο πλαστικό δοχείο αποσπώμενο, πλήκτρο διπλής ασφάλειας, χωρητικότητας 1,5L και αντιολισθητικές βάσεις, στην καλύτερη τιμή της Αγοράς. Ο Απόλυτος Βοηθός για τις μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές σας δημιουργίες, από την Sulehria Store στην Αθήνα ή με αποστολή σε όλη την Ελλάδα!!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ LED-4 ΚΕΦΑΛΕΣ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙΑ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΩΡΑ/ΡΟΛΟΓΙΑ "ESPRIT DOUBLE DASH"

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΟΝ ΛΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΦΟΥΤΕΡ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ(HOODIE)

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΥΛΛΟ&ΖΥΜΑΡΙΚΑ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:POSTURE SPORT/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΛΑΒΕΣ PUSH-UPS/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΕΤ ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ MISTRAL BSW2/ΣΟΜΠΕΣ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ/ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΡΟΛΟΓΙΑ GUESS


Ανδρικό Ρολόι Guess W10248G1 - 99€ από 180€ (Έκπτωση 45%) για ένα κλασικό ρολόι Guess από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο δερμάτινο λουράκι, μαύρο καντράν με ασημί δείκτες και σημεία.
Γυναικείο Ρολόι Guess W11603L1 - 95€ από 159€ (Έκπτωση 40%) για ένα γυναικείο ρολόι Guess από ανοξείδωτο ατσάλι,λευκό καντράν και ασημί φωσφορίζοντες δεἰκτες και σημεία και λευκό καουτσούκ μπρασελέ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΜΟΝΑΧΟ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ


Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 4-7 Απριλίου, μόνο με 85 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.
Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 16-19 Μαίου, μόνο με 85 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.
Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 18-21 Απριλίου, μόνο με 85 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.
Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 25-28 Απριλίου, μόνο με 85 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.
Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 9-12 Μαίου, μόνο με 85 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.
Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 11-14 Απριλίου, μόνο με 85 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.
Bansko από Θεσσαλονίκη, 16-18 Μαρτίου μόνο με 65 ευρώ για τρεις ημέρες-δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ"

ΜΙΛΑΝΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΤΑΞΙΔΙΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΠΛΕΙΑΔΕΣ"

ΑΡΓΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "PALLADION BOUTIQUE HOTEL"

ΑΘΗΝΑ:ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΠΛΟΥΤΟΣ"

ΑΘΗΝΑ-ΓΕΡΑΚΑΣ:ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "PEPERONCINO"

ΑΘΗΝΑ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ"DINE IN-DELIVERY

ΑΘΗΝΑ:ΚΕΜΠΑΠΤΖΙΔΙΚΟ "ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ" ΑΧΑΡΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "αΓΓΕΛΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ"