ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ(ΚΑΙ ΓΙΑ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ) ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOTEL AKRORION

 Πολυτελές Εορταστικό και όχι μόνο 3ήμερο Απόδρασης στα Μαγευτικά 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, με 2 Διανυκτερεύσεις, 2 ατόμων σε Deluxe Δωμάτιο με Τζάκι, με Πρωινό & Μια Φιάλη Κρασί & Δυνατότητα Early Check in - Late Check Out (από 15/10 έως 21/12 και για την Εορταστική Περίοδο 24-28/10) στο Εντυπωσιακό και Διακριτικής Πολυτέλειας Hotel Akrorion ! Απόδραση στη Φύση, στους πρόποδες του Βερμίου, για Μοναδικές Εξορμήσεις στην Πανέμορφη και Ιστορική Νάουσα και στο Απαράμιλλης Φυσικής Ομορφιάς Άλσος του Αγίου Νικολάου!

ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΓΛΥΠΤΙΚΗ&ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΠΗΛΟ-ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΝΑΚΛΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ KRISTIBONI

 Για Μηνιαίο Πρόγραμμα Μαθημάτων για Μικρούς Καλλιτέχνες (5 έως 12 ετών) σε Γλυπτική και Κατασκευές με Πηλό και άλλα Φυσικά ή Ανακυκλώσιμα Υλικά, με Δημιουργική Ενασχόληση μέσα από Κατασκευή Εικαστικών και Χρηστικών Αντικειμένων και παράλληλη Εκμάθηση της Ιστορίας της Τέχνης με την βοήθεια Προτζέκτορα και Πλούσιου Έντυπου Υλικού! Μία Σπουδαία Προσφορά Ανάδειξης και Βελτίωσης Ικανοτήτων, Εκφραστικής Απελευθέρωσης και Επαφής των Παιδιών με την Τέχνη... στο Σύγχρονο Loft του Εργαστηρίου Ζωγραφικής & Δημιουργικής Έκφρασης Kristiboni στο Κέντρο της πόλης μας!

ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ(ΚΑΙ ΓΙΑ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ) ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΑΛΩΝΑΚΙ

 84€ από 168€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Ορεινή Ναυπακτία, στο Ξενώνα Αλωνάκι σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες την ομορφιά της φύσης ! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΝΥΧΙΩΝ/ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ ΤΑΝΙΑ" ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ

 35€ για μία ΒΑΦΗ και ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ FLASH, ένα ΛΟΥΣΙΜΟ και ένα ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ, πάντα με τα εξειδικευμένα προϊόντα της L’Oreal Professionnel. Φροντίστε τα μαλλιά σας και τραβήξτε κάθε βλέμμα πάνω σας. Επιπλέον ΕΚΠΤΩΣΗ 40% για όλες τις πρόσθετες υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστείτε στην ίδια επίσκεψη! Από το κομμωτήριο ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ ΤΑΝΙΑ στην Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη. Αρχικής αξίας 110€. Έκπτωση 68%

 6€ για ένα ΛΟΥΣΙΜΟ, ένα ΧΤΕΝΙΣΜΑ ή ένα ΚΟΥΡΕΜΑ, μία ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ και ΘΡΕΨΗΣ και ΔΩΡΟ ένας Σχηματισμός Φρυδιών. Πάντα με τα εξειδικευμένα προϊόντα της L’Oreal Professionnel. Επιπλέον ΕΚΠΤΩΣΗ 40% για όλες τις πρόσθετες υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστείτε στην ίδια επίσκεψη! Από το κομμωτήριο ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ ΤΑΝΙΑ στην Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη. Αρχικής αξίας 25€. Έκπτωση 76%
 25€ για ένα MANICURE και ένα PEDICURE (γαλλικό ή μέχρι 20 στρας), με επώνυμα προϊόντα ISO. Περιλαμβάνει: καθαρισμό από πετσάκια, χαλαρωτικό spa και peeling απολέπισης νεκρών κυττάρων. Για κάλους, σκληράδια κλπ. χρησιμοποιείται τροχός και όχι ξυράφι, με καινούριο ανταλλακτικό σε κάθε πελάτη. Από το κομμωτήριο ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ ΤΑΝΙΑ στην Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη. Αρχικής αξίας 45€. Έκπτωση 44%
 Studio κομμωτικής Αμβροσιάδου: Πακέτα περιποίησης μαλλιών, για γυναίκες & άνδρες.
 15€ για ΒΑΦΗ ΡΙΖΑΣ (μέχρι 2εκ.) ή 25€ για ΒΑΦΗ ΡΙΖΑΣ (πάνω από 2εκ.) πάντα με τα εξειδικευμένα προϊόντα της L’Oreal Professionnel. Φροντίστε τα μαλλιά σας και τραβήξτε κάθε βλέμμα πάνω σας. Επιπλέον ΕΚΠΤΩΣΗ 40% για όλες τις πρόσθετες υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστείτε στην ίδια επίσκεψη! Από το κομμωτήριο ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ ΤΑΝΙΑ στην Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη. Αρχικής αξίας 35€/45€. Έκπτωση 57%/44%
 6€ για ένα Λούσιμο, ένα Χτένισμα ή κούρεμα και μία Θεραπεία Αναδόμησης και Θρέψης, πάντα με τα εξειδικευμένα προϊόντα της L'Oreal Professionnel. Δώρο ένας Σχηματισμός Φρυδιών στον όμορφο χώρο του Κομμωτηρίου ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ ΤΑΝΙΑ στην Κάτω Τούμπα. Αρχικής αξίας 25€. Έκπτωση 76%.
 Περιποιηθείτε τα χέρια σας μόνο με 15€ για να κάνετε ένα ημιμόνιμο Μanicure με το νέας τεχνολογίας B.S. Hybrid Polish, το οποίο προσφέρει βιταμίνες, γυαλάδα και ενυδάτωση των άκρων. Δε χρησιμοποιείται primer που καταστρέφει και αφυδατώνει τα νύχια. Θα έχετε φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια τουλάχιστον 3 εβδομάδων, από το υπέροχο κομμωτήριο ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ ΤΑΝΙΑ στην Κάτω Τούμπα! Αρχικής αξίας 28€. Έκπτωση 48%.


ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ STUDIO ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΘΕΑΣΙΣ

 Lux 3ημερο για 2 - Ξενώνας "Θέασις" στα Τρίκαλα Κορινθίας!
 Απολαύστε στο… πιάτο τη μαγΑπολαύστε στο… πιάτο τη μαγευτική θέα του Κορινθιακού κόλπου από τον ξενώνα «Θέασις». 149€ για 3ήμερη διαμονή 2 ατόμων, σε μια από τις ανεξάρτητες surerior suites με jacuzzi, τζάκι εφοδιασμένο με ξύλα καθώς και πλούσιο παραδοσιακό πρωινό. ευτική θέα του Κορινθιακού κόλπου από τον ξενώνα «Θέασις». 149€ για 3ήμερη διαμονή 2 ατόμων, σε μια από τις ανεξάρτητες surerior suites με jacuzzi, τζάκι εφοδιασμένο με ξύλα καθώς και πλούσιο παραδοσιακό πρωινό.

ΘΕΑΤΡΟ&ΣΙΝΕΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "INTERVIEW" & ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ " ΣΕΛΗΝΟΦΩΣ " - & " ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ; " ΣΕ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ & CINE ΒΑΚΟΥΡΑ

 Για Ένα Εισιτήριο Δύο (2) Ατόμων (μόλις 9 ευρώ ανά άτομο) για την Επίκαιρη και Υπέροχη Κοινωνικοπολιτική Μαύρη Κωμωδία Interview, με τους Σοφία Καψαμπέλη, Μαρία Ζερβού, Σωτήρη Δούβρη, Βασίλη Τουρκομένη, Χρίστο Παπαμιχαήλ και Χρήστο Θάνο, στο Θέατρο Αριστοτέλειον στο κέντρο της πόλης μας! Ένα Interview για Δουλειά…Μία Φωνή (Εξουσία) και Τέσσερις Υποψήφιοι σε ένα Απολαυστικό Σκηνικό με Κωμικούς Διαλόγους και Καταστάσεις, σε μία Εξαιρετική Παράσταση που Παίζεται με Επιτυχία για 3η Χρονιά και Έλαβε Τιμητική Διάκριση από την Unesco! 
 Για Ένα Εισιτήριο Δύο (2) Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για να Επιλέξετε Μία Ταινία της Επιλογής σας, στο Cine Βακούρα, στην Καρδιά της πόλης μας... με την Εκπληκτική Ρομαντική Κομεντί Μαγεία στο Σεληνόφως του Γούντι Άλεν, με τους Αγαπημένους Κόλιν Φερθ και Έμα Στόουν…ή την Μεγαλύτερη Κωμωδία της Χρονιάς που σπάει Ταμεία Θεέ Μου, Τι Σου Κάναμε; του Φιλίπ Ντε Σοβερόν…ή την Βραβευμένη Ταινία Μεγαλώνοντας που Χαρακτηρίζεται σαν Αριστούργημα Κινηματογραφικής Ιστορίας και Γυρίστηκε Μέσα σε 12 Χρόνια με τους Ίδιους Ηθοποιούς! 

ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΛΑΙΜΟΥ-ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΜΕ ΧΡΗΣΗ DERMAROLLER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "BEAUTY TEC"

 Νικήστε τις Ατέλειες στο Σώμα και το Πρόσωπο σας... και κερδίστε τις Εντυπώσεις...Ποιοτικά, Άμεσα, Αποτελεσματικά και άκρως Οικονομικά, με την Υπογραφή Ποιότητας του Σύγχρονου Κέντρου Αισθητικής Beauty Tec στην Δελφών! Πρώτη Επιλογή μόλις με 14 ευρώ για Μία (1) Επιδερμική Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Προσώπου - Λαιμού - Ντεκολτέ με τη Χρήση του Κορυφαίου και Διάσημου Ιατρικού Dermaroller, που Μειώνει Μοναδικά τις Ρυτίδες, τις Λεπτές Γραμμές και τα Σημάδια Ακμής, Αυξάνοντας τη Σφριγηλότητα του Δέρματος κάνοντας το πιο Διάφανο και Λαμπερό! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 16 ευρώ για Μία Επιδερμική Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σώματος με τη Χρήση του Κορυφαίου και Διάσημου Ιατρικού Dermaroller για Εντυπωσιακά Αποτελεσματική Διάσπαση της Κυτταρίτιδας και του Τοπικού Πάχους! 

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "ΑΣΤΕΡΙ" ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ/ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ-ΜΑΛΛΙΩΝ-ΦΡΥΔΙΩΝ

ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ΜΠΟΥΦΑΝ CALVIN KLEIN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 79 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΣΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΑΝΑΧΙΤΑ" ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 15€ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ-25Η ΜΑΡΤΙΟΥ)-ΔΙΑΜΟΝΗ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ 308 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ 99 ΕΥΡΩ