ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΤΑΒΕΡΝΕΣ-ΟΥΖΕΡΙ "Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ/ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΤΩΝ SCORPIONS ULI JON ROTH

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ/ΤΟΥΡΤΕΣ "ΛΕΩΝΙΔΑΣ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ/ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ 150LT/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΣΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ-ΚΟΡΝΙΖΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΙΚΑ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΙΧΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ "STEPER TWIST"

ΣΥΡΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "DOLPHIN BAY FAMILY BEACH RESORT"

129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Dolphin Bay Familly Beach Resort στη Σύρο, σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό)! Για δύο Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της νεροτσουλίθρας καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης με Ημιδιατροφή! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων!

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΝΗΡΙΗΔΕΣ"

ΣΤΥΡΑ ΕΥΒΟΙΑΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΓΥΘΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Γύθειο : 148€ ένα 4ήμερο για 4 άτομα σε εξοπλισμένα διαμερίσματα.Οικογενειακές διακοπές με ηρεμία, χαλάρωση και άνεση, σε μια καταπληκτική προσφορά για μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Πελοποννήσου! 
Γύθειο: 82€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Άνετα, όμορφα και καθαρά studio με όλες τις ανέσεις σας εξασφαλίζουν μια αξέχαστη διαμονή... εμείς σας εξασφαλίσαμε την καλύτερη τιμή! 
Γύθειο : 99€ ένα 3ήμερο για 4 άτομα σε εξοπλισμένα διαμέρισμα. Οικογενειακές διακοπές με ηρεμία, χαλάρωση και άνεση, σε μια καταπληκτική προσφορά για μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Πελοποννήσου! 
Γύθειο : 55€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Άνετα, όμορφα και καθαρά studio με όλες τις ανέσεις σας εξασφαλίζουν μια αξέχαστη διαμονή... εμείς σας εξασφαλίσαμε την καλύτερη τιμή! 
Γυθειο - Λακωνία: 129€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελές Resort με πρωινό και υπέροχη θέα στη θάλασσα! Περάστε ένα ρομαντικό 3ήμερο για 2 σε ένα πανέμροφο και πολυτελές ξενοδοχείο. 
Γύθειο - Λακωνία: 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο κέντρο του Γυθείου. Η παραλία της πόλης του Γυθείου, με θέα το γαλάζιο της θάλασσας σας περιμένει να κάνετε τις διακοπές σας! 

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ANGELA'S HOUSE HOTEL 3*"

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL OASIS"

ΜΥΚΟΝΟΣ(ΚΑΛΟ ΛΙΒΑΔΙ):ΔΙΑΜΟΝΗ "EARTH&SEA BOUTIQUE HOTEL"

ΠΑΡΟΣ-ΠΑΡΟΙΚΙΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ALEXANDROS APARTMENTS"

ΚΩΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ-STUDIOS-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

89€ από 240€ ( Έκπτωση 63%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα στη Φοινικούντα Μεσσηνίας, στο Panorama Resort σε Ευρύχωρο Πλήρως Εξοπλισμένο διαμέρισμα με πρωινό σε Μπουφέ! Για 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύστε 3 ημέρες στον όμορφο προορισμό!
Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Φοινικούντα, στο Panorama Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό σε Μπουφέ, για 2 Άτομα και 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών με 179€ από 360€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Εarly ckeck in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότας για να απολαύστε 4 ημέρες στη Φοινικούντα!

ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ALKYONIS HOTEL 3*"

ΡΟΔΙΝΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ ΑΧΑΙΑΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL RODINI BEACH 3"

ΔΡΕΠΑΝΟ(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ):ΔΙΑΜΟΝΗ "FILOXENIA SUITES"

ΘΑΣΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ "SUNRAY HOTEL"

ΠΑΤΜΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ "BYZANCE HOTEL"

ΜΑΡΜΑΡΙ ΕΥΒΟΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ALIKES APARTMENTS"