ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΡΑΜΑ ΜΕ 79 ΕΥΡΩ

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ LIVE@ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΚΑΙ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΡΟΒΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ 15 ΕΥΡΩ

 Χριστούγεννα στο Μέγαρο...και το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας, Επιστρέφει στην Ελλάδα με ένα Μοναδικό Υπερθέαμα Ακροβατικής Τέχνης και Καταιγιστικής Δράσης, συνδυάζοντας Εντυπωσιακά τα Ακροβατικά με το Μπαλέτο, την Όπερα, τις Πολεμικές Τέχνες και την Κωμωδία! Μόλις από 15 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο Διακεκριμένων, Προνομιακών και Λοιπών Θέσεων για την Κορυφαία και Φαντασμαγορική Παράσταση China Dream, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης! Το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας είναι μια Ομάδα-Θρύλος, που αποτελείται από τους Κορυφαίους Κινέζους Ακροβάτες! Ζήστε κι εσείς το ChinaDream...Ένα Μαγικό Όνειρο που καταργεί όλους τους Νόμους...ακόμα και τη Βαρύτητα!!! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

ΜΑΣΑΖ ΜΕ 9,90 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

6 ΜΗΝΙΑΙΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΟΠΤΙΚΩΝ OPTICON-ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ STUDIO FEMELES ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ

Νικήστε τις Ατέλειες στο Σώμα σας...και κερδίστε τις Εντυπώσεις... με Mία (1) Άμεσα Αποτελεσματική Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σώματος για Διάσπαση της Κυτταρίτιδας και του Τοπικού Πάχους ή Μία (1) Επιδερμική Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σώματος με τη Χρήση του Κορυφαίου και Διάσημου Ιατρικού Dermaroller! Ανανεωμένο Σώμα και Σφριγηλό Δέρμα για Άψογες Εμφανίσεις, Απαλλαγμένο από Κυτταρίτιδα και Τοπικό Πάχος, Ποιοτικά, Άμεσα, Αποτελεσματικά και άκρως Οικονομικά με την Υπογραφή Ποιότητας του Ινστιτούτου Αισθητικής Studio Femeles στην Πλατεία Αριστοτέλους, στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης! 

ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ/ΤΕΧΝΙΚΗ OMBRE HAIR-ΚΟΥΡΕΜΑ/ΛΟΥΣΙΜΟ-ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "SALON DE COIFFURE ΠΕΤΡΟΣ"

 Αποκτήστε μοναδικές μπούκλες μόνο με 23 ευρώ , εφαρμόζοντας στα μαλλιά σας (ανεξαρτήτου μήκους) μία περμανάντ φόρμα διαρκείας, μαζί με 1 λούσιμο, 1 φορμάρισμα και μια θεραπεία ενυδάτωσης και αναδόμησης μαλλιών, από το Salon de Coiffure Πέτρος, αξίας 60 ευρώ - έκπτωση 61%. 25 ευρώ για να εφαρμόσετε στα μαλλιά σας (ανεξαρτήτου μήκους) την τεχνική ombre hair μαζί με 1 κούρεμα, 1 λούσιμο, 1 φορμάρισμα και μια θεραπεία ενυδάτωσης και αναδόμησης των μαλλιών, από το Salon de Coiffure Πέτρος, αξίας 80 ευρώ - έκπτωση 69%.

ΓΕΥΜΑ Η ΔΕΙΠΝΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΘΕΡΜΑΙΣ

 Aπολαύστε Μία Μοναδική Γαστρονομική Ιεροτελεστία... με Ένα Πλήρες Γεύμα ή Δείπνο Δύο Ατόμων με Πλούσια & Μεγάλη Ποικιλία Κρεατικών για 2 Άτομα (με Φιλέτο Κοτόπουλο & Φιλέτο Χοιρινό & Φιλέτο Μοσχάρι) Ψημένα...από εσάς...σε Πυρακτωμένη Πέτρα Λατινικής Αμερικής & 2 Ορεκτικά & Σαλάτα & Κρασί & Γλυκό με την Μοναδική Υπογραφή του Φημισμένου Εστιατορίου Θερμαΐς στη Θέρμη! Ένα Υπέροχο Γαστρονομικό Ταξίδι στις Αισθήσεις και τις Γεύσεις, Γεμάτο από Συνταγές, Μυρωδιές και Μαγειρικές Τεχνικές με Εμπειρία 30 Ετών, στο πιο Όμορφο Γευστικό Στέκι της Θέρμης! 

SMOOTH SKIN SPA ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ME MENTA & ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ OLOTROPIKI SPA

IPHONE 6 PLUS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 769 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ" ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ CAMPI ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ICELAND SHOPS

ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΓΛΥΚΑ-ΤΟΥΡΤΕΣ-ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ "PASALIDIS PATISSERIE"

Μοναδικές Γλυκές Απολαύσεις που θα Ενθουσιάσουν και τους πιο Απαιτητικούς, με την Υπέροχη και Φημισμένη Υπογραφή των Ζαχαροπλαστείων Pasalidis Patisserie σε Δύο Κεντρικά Σημεία! Πρώτη Επιλογή μόλις με 5,90 ευρώ για Ένα (1) Kg Λαχταριστά Σιροπιαστά (Σαραγλάκι, Ρεβανί, Καρυδόπιτα, Γαλακτομπούρεκο, Μπακλαβαδάκι, κ.α.)! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 6,90 ευρώ για Μία (1) Ολόφρεσκη Τούρτα Σοκολατίνα ή για Ένα (1) Υπέροχο Οικογενειακό Προφιτερόλ! Τρίτη Επιλογή μόλις με 8,90 ευρώ για Ένα (1) kg Χειροποίητα Macarons, με Επιλογή από 8 Εντυπωσιακές & Πολύχρωμες Γευστικές Προτάσεις!

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "MASSAGE ACADEMY CENTER" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ