ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΜΑΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΡΩΙΝΟ

ΘΥΡΑ USB ΣΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ MAGICHOLE

ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟΥ NINJA 18 ΣΕ 1 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 4,9 ΕΥΡΩ

ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLAS-TECH

TRAVEL ORGANIZER ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΘΗΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLAS TECH

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΩΜΩΔΙΑ " ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ " ΤΟΥ ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ & ΦΡΑΝΚΟ ΡΑΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ " ΤΣΑΙ ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ "

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΑΕΡΟΣΤΟΠ ΠΟΡΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SULEHRIA STORES

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΚΑΜΒΑ ΜΕ ΤΕΛΑΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ RAFERI DIGITAL

ΕΥΒΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "EVIA HOTEL AND SUITES"

ΜΕΘΑΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟ CAVO PETRA

ΠΛΥΣΙΜΟ-ΣΤΕΓΝΩΜΑ&ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ-ΠΑΠΛΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ WASH&DRY

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΕ ΠΟΤΟ ΣΤΟ "FIX FACTORY SOUND"

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ&ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ BEAUTY TEC ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



 Ετοιμαστείτε για Τέλειες και Εντυπωσιακές Εμφανίσεις, με Λαμπερά & Περιποιημένα Άκρα και όχι μόνο… στον Όμορφο Χώρο του Σύγχρονου Κέντρου Αισθητικής Beauty Tec στην Δελφών! Πρώτη επιλογή μόλις με 9,90 ευρώ για Ένα (1) Ολοκληρωμένο Μανικιούρ - Πεντικιούρ (συμπεριλαμβανομένου Γαλλικού) & Μία (1) Αποτρίχωση Άνω Χείλους ή Μασχάλες ή Φρυδιών! Δεύτερη επιλογή μόνο με 14,90 ευρώ για Ένα (1) Ολοκληρωμένο Μανικιούρ - Πεντικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή (συμπεριλαμβανομένου Γαλλικού) Διάρκειας 3 Εβδομάδων! Τρίτη επιλογή μόλις με 18,90 ευρώ για Δύο (2) Ολοκληρωμένα Μανικιούρ - Πεντικιούρ (συμπεριλαμβανομένου Γαλλικού) & Μία (1) Αποτρίχωση Άνω Χείλους ή Μασχάλες ή Φρυδιών!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ STUDIO "ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ"



 Κρατήστε Ζωντανή για Πάντα την Μαγεία της Στιγμής… με ένα Αξέχαστο Δώρο για εσάς και όσους Αγαπάτε με Μία Επαγγελματική Φωτογράφηση Ατομικού ή Οικογενειακού ή Ομαδικού Πορτρέτου (Ενός έως Έξι Ατόμων) με Τρεις (3) Ψηφιακές και Ρετουραρισμένες Φωτογραφίες... με την Ποιοτική Υπογραφή του προβεβλημένου Studio Μποχωρίδης Photography, στη Μητροπόλεως, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Αποκτήστε τώρα τα Καλλιτεχνικά Προσωπικά, Οικογενειακά ή Ομαδικά Πορτρέτα σας ή προσφέρετε τα ως Δώρο και Φτιάξτε μία Υπέροχη και Εντυπωσιακή Εικόνα στο Κάδρο σας, στο Book σας, στο Facebook ή όπου εσείς επιλέξετε!

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΠΗΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ANGELIKI

 Για Μαγευτικό 3ήμερο ή 4ήμερο Δύο Ατόμων σε Double Standard Room ή σε Σουίτα με Τζάκι με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό και Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out, (από 15 Απριλίου έως 30 Αυγούστου) στον Παραδοσιακό Πετρόχτιστο Ξενώνα Angeliki με Mοναδική Θέα στο Απέραντο Γαλάζιο του Αιγαίου στη Δημοφιλή Τσαγκαράδα του Αρχοντικού Πηλίου! Εξερευνήστε τα Λιθόκτιστα Καλντερίμια, Θαυμάστε την ξακουστή Πηλιορείτικη Παραδοσιακή Αρχιτεκτονική και Γευθείτε το Γαστρονομικό Παράδεισο ιδιαίτερων Γεύσεων και Συνταγών! 

CINEMA-ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΤΖΟΥΛΙΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ CINE ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΣΕΙΡΗΝΕΣ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ

ΣΙΝΕΜΑ-ΤΑΙΝΙΑ " ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ " & " ALICE " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ CINE ΒΑΚΟΥΡΑ

 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για να Επιλέξετε Μία Ταινία της Επιλογής σας, στο Cine Βακούρα, στην Καρδιά της πόλης μας... με την Συγκλονιστική Ταινία του Ντανιέλ Ολχοφέν Μακριά από τους Ανθρώπους με τον Βίγκο Μορτενσεν…ή την Αριστουργηματική Ταινία Still Alice με την Καταπληκτική Ερμηνεία της Τζούλιαν Μουρ που της χάρισε το Φετινό Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου…ή την Υπέροχη Μαύρη Κωμωδία Με Σειρά Εξαφάνισης του Χανς Πέτερ Μόλαντ, με Φόντο τα πανέμορφα & παγωμένα τοπία της Νορβηγίας! 

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ WINX CLUB: ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΑΤΟΓΡΑΦΟ CINE ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2015 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 4ΑΣΤΕΡΟ MOUZAKI PALACE HOTEL & SPA

 Πρωτομαγιά στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa, στην Καρδίτσα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι κόκκινο και ένα Μπουκάλι λευκό Κρασί τοπικής παραγωγής για καλωσόρισμα! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Γυμναστηρίου καθώς και Εκπτωτικό Κουπόνι αξίας 25€ για κάθε ενήλικα στο κέντρο ευεξίας ΑΦΡΟΔΙΤΗ SPA! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ DANAI HOTEL & SPA

 Πρωτομαγιά στο 4 αστέρων Danai Hotel & Spa, στην Κατερίνη Πιερίας! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα, ελεύθερη χρήση του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου καθημερινά καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ(ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ/ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΣΤΟ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ "GRAND SERAI HOTEL"

 Πρωτομαγιά KAI Αγίου Πνεύματος στα Ιωάννινα, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε Executive δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 280€ από 560€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται μία Υδροθεραπεία και ένα Hamam κατ΄άτομο, Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Ελεύθερη συμμετοχή στο εβδομαδιαίο Manager's Cocktail συνοδεία από Aperitif Cocktail & Canapes! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται προβολή παιδικής ταινίας καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
 239€ από 478€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Executive δίκλινο δωμάτιο, στα Ιωάννινα! Παρέχεται μία Υδροθεραπεία και ένα Hamam κατ΄άτομο, Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Ελεύθερη συμμετοχή στο εβδομαδιαίο Manager's Cocktail συνοδεία από Aperitif Cocktail & Canapes! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται προβολή παιδικής ταινίας καθημερινά! Παρέχεται καλωσόρισμα κατά την άφιξη καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ KRONOS HOTEL



 129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) στoν Πλαταμώνα Πιερίας, σε δίκλινο δωμάτιο στο Kronos Hotel! Προσφέρεται Welcome drink καθώς και ελεύθερη χρήση της Sauna, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

ΠΑΝΕΣ PAMPERS BABY DRY ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 9,9 ΕΥΡΩ

ΓΥΝΑΙΚΕIΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ JUICY COUTURE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 25 ΕΥΡΩ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ-ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΩΝ-ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΑΓΙΟΣ

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ&ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ SUNBOX

 Άμεσο και Δυναμικό Πρόγραμμα Λιπογλυπτικής Σώματος…με Ένα (1) Χειρονακτικό Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας με Χειρομαλάξεις & με Μια (1) Συνεδρία Σώματος με τη χρήση του Ειδικού Μηχανήματος Beauty Instrument για Λεμφικό Μασάζ, Αδυνάτισμα, Σύσφιξη, Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας και Λιποδιάλυση...από το Προβεβλημένο Πολυδύναμο Κέντρο Αισθητικής Sunbox στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για Άμεσα και Εντυπωσιακά Αποτελέσματα στο Σώμα σας, για Υπέροχες Ανοιξιάτικές και Καλοκαιρινές Εμφανίσεις!!!

ΔΡΕΠΑΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "FILOXENIA SUITES"

ΓΕΝΙΚΟ SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΩΣ 1800CC ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ AUTO SERVICE ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ SYNC DESIGN

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ MESOLINE HAIR ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ BEAUTY TEC

ΚΟΥΠΑ ΚΑΦΕ SELF STRIPPING MUG ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ 4 ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ OUAOU.GR

 6,90€ MONO για Μία (1) Κούπα ''Self Stirring Mug'' σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα και ΔΩΡΟ Μία funny κούπα, από το ηλεκτρονικό κατάστημα Ouaou.gr με Δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής! Αποκτήστε Τώρα την Κούπα που ανακατεύει μόνη της το ρόφημα που επιθυμείτε! Ένα μοναδικό εργαλείο για όλους! Αρχικής Αξίας 19€ - έκπτωση 64%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΜΕ IPL LASER ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "CHIC&BEAUTY"

ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΚΑΜΠΟ ( ΠΟΥΦ ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ 4 ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ALLSALES

"LOOPER" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ-ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ 7 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΑΙΟ Η ΙΟΥΝΙΟ ΑΠΟ 49 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΓΥΑΛΙΣΜΑ/ΚΕΡΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "PAINTBULL" ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

PAINTBALL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΩΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ACTION CLUB HELLAS

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " Ο ΤΖΑΚ ΚΑΙ Η ΦΑΣΟΛΙΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΙΑΝΟΝ